ANALGINS Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 kads gadijma nezin kas tas pa gluku serverim ieksa 3 cilveki servs uzrada ka online 7 ieksa 6 speletaji uzrada ka online 12 o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenQ Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 kads gadijma nezin kas tas pa gluku serverim ieksa 3 cilveki servs uzrada ka online 7 ieksa 6 speletaji uzrada ka online 12 o.O Pirmo reizi par taadu lietu dzirdu!! a slotus ari aiznem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 var buut kaa kaads iet ieksaa bet vina kaadus failus kacaaa!!!!!???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaj4iks Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 var buut kaa kaads iet ieksaa bet vina kaadus failus kacaaa!!!!!???? var !!! man arii taa bija un arii laikam ir! tev ir downloadurl? ja ir downloadurl tad tev taada pati probleema kaa man citiem failus ka4aaa aatri citiem leeni takaa no tava pc ka4aatu !! zb es sito probleemu neemsu atrisinaajis un neviens te nepaliidz!! novijas ja zini ka to novers pasaki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now