Jump to content
GIGN Forum

Download Url


Recommended Posts

uztaisu es sv_download url !!! ienaak serverii 2 speleetaaji(mani draugi) prasu

vai juss kko ka4ajaat no servera? 1 atbild jaa es ka4aaju baigi aatri un loadingsound arii skaneeja prasu 2tram man baigi ilgi ka4aajas un loadingsounds neskaneeja! skatos servera konsolee naak 10 purni serverii un pec 10 sek client sent drop , tad es prasu kapeec nenaakat speleet baigi ilgi jaka4aa!!

Mans jautaajums Kapeec daudziem ka4aajas aatri un skan muzons , un kapeec citiem ka4aajas ^&$& leeni ??un ir taa kad daudziem noka4aajas aatri ,bet tas muzons neskan!! smiliez.de_2477.gif man ir uz my.times.lv un vieniiga huinja ko vajag ka4aat ir loadingsound kura iaznem 770kb! smiliez.de_2477.gif nu tas ir vnk psc luudzu juusu paliidzibu respect kas paliidzees! luudzu luudzu luudzu

Link to comment
Share on other sites

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nu besii aara man tas downloadurl!!!!!!!!!!!!!!!!

ko es esmu izdariijis nepareizi? panemu uztaisu time.lv savu profailu peec pamaacibas kas te gign bija raxtiita visu izdaru kaa vajag sataisu mapiites cstrike/sound... sv_downloadurl "http://zaj4iks.times.lv/cstrike/" sito ieraxtu server.cfg utt salieku savu 1 tika 1 loadingsound muzonu naak ieksaa serverii redzu ka specos sees pleyers pasez paseez un pec laicinja "client sent drop" tam prasu nahuj? vins ilgi ka4aajaaa! a citiem aatri ka4aajas un tas mozons citiem skan citem neskan!! rspektiivi manaa serverii var ieiet katrs 4 nevis visi kuri grib naakt!!! maybee man tas loadingsounds muzons ir ar erroriem un pet aara? bet diezvai tad jau visus mestu aara!!!

LUUUUUUUUDZU ble kas tas pa gign ka nevar paliidzeet !!!!!!!

plzzzzzzzzz HELP!!!

lil netiiii naac paliigaa plzzzz

Link to comment
Share on other sites

FAKTISKI gign.lv nav nekāds palīdzības dienests, un tu te nevienu nevari vērtēt pēc "baigais gign". Nav nevienam pienākums tev atbildēt/palīdzēt un es domāju, ka te arī vairs neviens netaisīsies tev palīdzēt. + tavs fakin respekts te nevienam nav vajadzīgs, jo tādi cilvēki kā niker444(u.c kuri te tiktiešām kko rubī), paši risina savas problēmas, un ja tas neizdodās tad LIETO SEĀRČ!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...