SHARp^ Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 bljeģ, pirmajā kārtā gan jau to pediņu es izdrāzīšu, bet pēc tam pret macho spēle. ahuet! nu nafig man tā neveicas?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Es tiku man pret r3nam3 jāspēlē Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnsEEn Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 (edited) bljeģ, pirmajā kārtā gan jau to pediņu es izdrāzīšu, bet pēc tam pret macho spēle. ahuet! nu nafig man tā neveicas?? cash noteikti esi baigais papa... varu pateikt ka tev jau neveiksies pirmajaa kaartaa so un beidz saukt citus savaa vaardaa Edited March 25, 2007 by UnsEEn Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 (edited) cash noteikti esi baigais papa... varu pateikt ka tev jau neveiksies pirmajaa kaartaa so un beidz saukt citus savaa vaardaa hi bļaģ, arī pirmajai kārtai es netikšu pāri (man jau salielīja, cik labs tu esot..) p.s. sry par diršanu.. Edited March 25, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 fak nokavēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 (edited) man liekas ka visi labaakie ir b pusee.. nu no centra otra puse vai es maldos? vel kadu pieminiet kas a ir uuberkruts EDIT: blaa .. aizmirsu .. ai labi pff... Edited March 25, 2007 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 izmetat kādu n00bu ārā, es nepaspēju pieregoties! macho tur izskatās visvājākais! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 macho tur izskatās visvājākais! OOoooo........jaaaa macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 macho tur izskatās visvājākais! no otra gala - viennozīmīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 (edited) macho tevis delj,skjiet es lidz finalam netikshu Ok pirmaja karta kaut kadu Tuhu vai Muhu,domaju panjemshu!tad preti bus sniedzinsh vai vietejais maukuris,kuri mani arii nebaida,lai gana to mapi kuru bus jaspele vispar nepazistu Un tad nak cienigs finalmachs, ar macho,kursh ilgak par 5min skjiet neieilgs Bet nu tad laikam machijam ar flashback bus cinja pa pusfinalu,kursh man paies garam!Bet nu eij un sazin,moshk macho neierodas un es uzreiz tieku talak,jo Rīgā bieži nelaimes gadījumi atgadās Edited March 25, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Nu par cīņu to būs grūti nosaukt Visi tak zina, ka es macho varu apspēlēt skrienot atmuguruski un šaujot tikai ar nazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 cash noteikti esi baigais papa... varu pateikt ka tev jau neveiksies pirmajaa kaartaa so un beidz saukt citus savaa vaardaa nebiju ievērojis, ka unseen piereģistrējās lai to pateiktu es apsveru iespēju spriedzes palielināšanai varbūt vienu spēli zaudēt. p.s. flashback - good luck with that. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 macho, single elimination Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 (edited) HLTV buus? (roflmao) mozh uztaisam prognozhu speeli? manas prognozes: Rietumu finalaa tiksies sharps vs unseen (sore, macho) un Austrumu finaalaa tiksies budgie vs issue, Superfinaala tiksies sharps vs budgie un turniiru uzvarees budgie 1. budgie 2. sharp 3. issue 4. unseen 27. macho 48. flashback P.S. davai izsakiet savas prognozes, uzvareetaajam (tas kas preciizi noteikt top3) -flazhoks no fjuurija! P.S.S. buutu bloodlords tur pieteicies, visiem pizdec buutu bez variantiem Edited March 26, 2007 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 āā. single. Nu tad jau jāvinnē visi. es nesaprotu, kas tās par nepareizajām prognozēm. Es esmu 26 vietas par zemu. Vēl es arī nesaprotu kāpēc issue ir augstāk par unseen, ja viņš noteikti nav labāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 issue ir agresiivaaks shaaveejs, vinsh unseenam uzspiediis savu stilu un aatri izvirsiisies vadiibaa, kad unseen atguusies un saaks leenaam atspeleeties, tad jau buus par veelu macho, tu zaudeesi unseenam, samierinies Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 jā, jā, to pašu teica spitfire - ka es zaudēšu c rusham. Un viņš kļūdījās, lai gan bija dikti pārliecināts par to. Tāpat kļūdīsies arī tu (lai gan reāli, tu JAU esi kļūdījies ). esmu pārsteigts par jūsu neticību man. Jāvinnē arī šitas turnīrs, tad varbūt kaut kas mainīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 macho, aizmirsti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 aizmirst šos neticīgos un vienkārši uzvarēt? Sarunāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 48. vieta. Esmu apmierināts ar bukmeikeru prognozēm, likšu par sevi totalizatorā, dabūšu 48 000 Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 FLAZHOK MOJ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 (edited) cmon es jau zinu kurš ir uzvarētājs......ES AIEDIT: kāds passtāstiet par spēlētāju iceb, ja kāds zin Edited March 26, 2007 by keda2222 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Njā, žēl, ka es 2. kārtā zaudēju forT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 es dyveru polubomu salik6u..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 (edited) cmon es jau zinu kurš ir uzvarētājs......ES AIEDIT: kāds passtāstiet par spēlētāju iceb, ja kāds zin Tev nav izredzhu . SHARP^ es "UN VIENS" salikshu. P.S. es esmu peerkams admins . Edited March 26, 2007 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts