0xDEAD BEEF Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 cik nopietns topics, tik nopietni ieteikumi... PS. NG ir tik taal komercializeejies, ka 40% no lapas satura ir reklaama! Visaadi baneri, linki, kaut kaadi debiili SMS pakalpojumi ar nika regjistraacijaam uz pus gadu, utt., uc. Kas tad tur var buut interesants?! Man vnk njrigas rauj par to, ka NG jaunumos raxta zinjas par GIGN shaa briizha aktuaalaako teemu - ?Mani pameta draudzene, ko darīt?? BEIDZ! TAs ir riktigu kruta! Tagad es esmu skola populars, jo tas tacu ir MANS topiks un MANS niks paradas INTERNETA! ESMU POPULARS! Sandra pat ar mani gribeja runat, bet ES ar vinu vairs nerunaju, jo es sodien izgaju ara un vienu baigo smuko ciksiti satiku un mes iesim vakara uz kino! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 (edited) BEIDZ! TAs ir riktigu kruta! Tagad es esmu skola populars, jo tas tacu ir MANS topiks un MANS niks paradas INTERNETA! ESMU POPULARS! Sandra pat ar mani gribeja runat, bet ES ar vinu vairs nerunaju, jo es sodien izgaju ara un vienu baigo smuko ciksiti satiku un mes iesim vakara uz kino! Beefy malacis! man par tevi ir prieks.. ceru, ka viss izdosies un tev nebūs jānāk atpakaļ čīkstēt :0 gaidīšu jaunumus par Andri un Sandru. p.s. bļad, kaut man tā būtu.. Edited March 13, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 (edited) malacis, tiešām P.S.- 100 posts Edited March 13, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 BEIDZ! TAs ir riktigu kruta! Tagad es esmu skola populars, jo tas tacu ir MANS topiks un MANS niks paradas INTERNETA! ESMU POPULARS! Sandra pat ar mani gribeja runat, bet ES ar vinu vairs nerunaju, jo es sodien izgaju ara un vienu baigo smuko ciksiti satiku un mes iesim vakara uz kino! Beefy GL & HF (sex) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 BEIDZ! TAs ir riktigu kruta! Tagad es esmu skola populars, jo tas tacu ir MANS topiks un MANS niks paradas INTERNETA! ESMU POPULARS! Sandra pat ar mani gribeja runat, bet ES ar vinu vairs nerunaju, jo es sodien izgaju ara un vienu baigo smuko ciksiti satiku un mes iesim vakara uz kino! Beefy Malacic!Atceries,ka 1majā naktī vēl nevajag sexoties!Parunā ar viņu un uzzini,kā viņa to visu grib!Tikai nesavāri ziepes tagad!Un gaidisim kadu ziņu no Tevis!Lai veicas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 malacis! man par tevi ir prieks.. ceru, ka viss izdosies un tev nebūs jānāk atpakaļ čīkstēt :0 gaidīšu jaunumus par Andri un Sandru. p.s. bļad, kaut man tā būtu.. Eu cash, a kas tev? Tipa tu rakstiji, kaut man ta butu... tevi ari pameta meitene? Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 (edited) Eu cash, a kas tev? Tipa tu rakstiji, kaut man ta butu... tevi ari pameta meitene? Beefy es sodien izgaju ara un vienu baigo smuko ciksiti satiku un mes iesim vakara uz kino! kaut man šitā būtu.. jo pašlaik esmu viens Edited March 13, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 kaut man šitā būtu.. jo pašlaik esmu viens Nu izej lauka... varbut kada bus! Isteniba paldies - skola mani sauca par geju ar to zeleju matos, bet tai ciksitei riktigi patika un vina teica, ka es labi izsaktos (Anna). Isteniba man bija biku neerti, bet vina bija baigi forsha un paskatijas uz mani un es domaju - ko tad zaudet... Ne nu Sandra man ari es par vinu domaju, bet Anna man tiko uzrakstija sms un baigi kruta! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 lawl, BEEFCOPTER, tu jau tagad esi zvaigzne, populaars chalis (ticis NetLames jaunumos), cerams, tev nesakaaps galvaa un tu muus visus (parastos neveiksminiekus) neaizmirsiis apskauzhu tevi, tev jau tagad droshvien visas liip klaat, p1mp1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 prieks par tevi tev veicas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Beefy ta ka laikam pashnaviibu netaisies taisiit , varbuut tomeer moci atdosi taapat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Pagaidaam man gruuti izsekot beefy domai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 (edited) Beefy ta ka laikam pashnaviibu netaisies taisiit , varbuut tomeer moci atdosi taapat? Uzprasi, lai vēl parakstās uz tā moča. Viņš tak tagad ir viens no tiem stilīgajiem un kičīgajiem zēniem, tādus močus var atļauties desmitiem! Klau! Nevēlies man to savu zāģi aizšaut, ar ko tu to galvu gribēji zāģēt. Izskatījās labi apkopts un darba kārtībā. edīte: pagaidaam man gruuti izsekot beefy domai! doma taada, ka noris izpaardoshanas un paarsoliishanas procesi, klaat veel nedaudz tiinju probleemu un slaveniibu gaidaamais noriets. Edited March 13, 2007 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Kaa gaja randinjaA uz kadu filmu bijat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Varbut man pastastiit visu savu dzives stastus un kadi brinumi ir kadi nav bijusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4v1s Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Varbut man pastastiit visu savu dzives stastus un kadi brinumi ir kadi nav bijusi nu tad staasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 O ! Mes bija uz Labo Ganu! Baigi ok filmina un Annai patika un es vinu pavadiju lidz majam un mes pat bisku pasucamies!!! ) Kachau! (nenoturiga gan ir milestiba jauniba) Izradijas, ka Anna man dzivo diezgan patuvu! Tas vispar super super! Tagad es nevareshu bencikam dot asvu moci, jo bus javizina Anna, jo vinai loti patik moci! Baigi norm rit klase paradishu dzekiem vinas bildi vini apdirsisies un Sandra ari! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 O ! Mes bija uz Labo Ganu! Baigi ok filmina un Annai patika un es vinu pavadiju lidz majam un mes pat bisku pasucamies!!! ) Kachau! (nenoturiga gan ir milestiba jauniba) Izradijas, ka Anna man dzivo diezgan patuvu! Tas vispar super super! Tagad es nevareshu bencikam dot asvu moci, jo bus javizina Anna, jo vinai loti patik moci! Baigi norm rit klase paradishu dzekiem vinas bildi vini apdirsisies un Sandra ari! Beefy HAHAHAHHAHHAHAHAHAHAH Labzzz lai veicas un turies,un zinjo par saviem piedzivojumiem un savu milestibu ar Annu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Turpinajums sekos beef Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 O ! Mes bija uz Labo Ganu! Baigi ok filmina un Annai patika un es vinu pavadiju lidz majam un mes pat bisku pasucamies!!! ) Kachau! (nenoturiga gan ir milestiba jauniba) Izradijas, ka Anna man dzivo diezgan patuvu! Tas vispar super super! Tagad es nevareshu bencikam dot asvu moci, jo bus javizina Anna, jo vinai loti patik moci! Baigi norm rit klase paradishu dzekiem vinas bildi vini apdirsisies un Sandra ari! Beefy Beef kamoon, nu kaamoon davai veciit tev tas mocis nahuj nav vajadziigs, tikai nositisieties abi divi kada skaista vasaras diena, braucot uz 180 km/h pa Valdemara ielu, kad taja pashaa briidi autobuss pilns ar 3 klases skoolniekiem izbrauks uz celja un juus buusiet izmetaati pa visu autobusu, asini it visur, un pat varbuut mans mazais mazdelins tur arii sedees ar apaliem vaidzinjiem un barenitis(ha ha es to izdariiju), un raudaas gauzhas asarinjas, jo mocis kuru vectevs vareja dabuut buus sasists, un juus visi nosodiis un ganiis, jus apglabaas blakus kakiem, un vispaar juus busiet beigti un juusu miilestiiba buus izgaisusi, jo elle miilestiibas nebuus, un vispaar redzi, labaak moci atstaaj man, vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Vai Beefy`s nav pārgriezis vēnas jeb vinsh joprojam dejo ar savu Annu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now