jonass Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Problēma ir tāda ka skatoties cs mūvikus, tur man viss baigi raustās, apmēram tā itkā spēlē pings būtu ~500 un pats lielākais prikols ir tāds ka tā ir tikai CS mūvikos un tikai no 1st person skata! Ja skats ir augšas vai kkā savādāk tad nelago un tā ir tikai ar CS mūvikiem, visas filmas var normāli skatīties. Mēģināju ar Window Media PLayer, Winamp, DiviX visur viens un tas pats. Maybe kāds zin kas par vainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 ja tev cits nekas neraustas, tad vaina ir pašā mūvikā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 Nu bet man raustās pilnīgi visi mūviki, kas citiem neraustās - man raustās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddog Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 pamēģini ar VLC player un zplayer pastīties. zplayers VLC players Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 10, 2007 Author Report Share Posted March 10, 2007 (edited) Paldies, līdzēja. Veram ciet. EDIT: līdzēja tikai zplayers. Edited March 10, 2007 by jonass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now