rigaslauvas Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Driz bus vasara lai gan vel tik pavasaris nak ! jautajums ko darisiet vasara ? es priek roku dosu tusim utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Lidz vasarai vel diezgan patalu!Nu liela dalja noteikti speles CS Braukshu uz Deutschlandi uz savu FaterLandi parukat 4meneshus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Driz bus vasara lai gan vel tik pavasaris nak ! jautajums ko darisiet vasara ? es priek roku dosu tusim utt OJĀ. Es arī priekšroku dodu TUSIM! Tusis labākais!! protams, atcerēsimies, ka labs tusis ir tāds kurā var vienu vai vairākas reizes normāli izšaut kuli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Nu vasarā - ar draugiem , pa jūriņu un laikam paceļot .. šaubos , ka vasarā tik daudz laika veltīšu elietām kautvai tam pašam cs .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Visu vasaru pavadīšu ūdenī, bet kad nebūšu ūdenī tad visticamāk spēlešu basi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Visu vasaru pavadīšu ūdenī, bet kad nebūšu ūdenī tad visticamāk spēlešu basi.. neatmērkšķēsies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 visu vasaru straadaashu. zajebis, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 visu vasaru straadaashu. zajebis, ne? same, uzskatu, ka jā, zajebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Dzershu daudz piipeeshu, karoch piekopshu veseliigu dziives stilu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 es jau tev varetu pateikt (privataja) tikai valsts viiriem pie kuriem es straadaaju vaidzetu tevi nogalinaat un nosleept pieraadijumus,taka shaada infromaacija tev ir biistama P.S. kas tev par dalju ko kas dariis? varu saderet ka tapatas nakamaja diena aizmirsisi visu kas te bus raxtiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Nu 1.Tusiņi 2.Futbis 3.Darbs 4.Spēlēšu CS'u ja nepniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 nu vasaraaa kaut ko ar draugiem mo6 uz kadu tusu un varbut trako6u ar riteni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Strādāšu(joprojām tepat Latvijā - +10cm), dzeršu, pīpēšu, iešu zaļumos ar telti un meiteni pie sāna un darīšu visādas citas foršas lietas, ko nevar darīt fakinajā ziemā. Ak jā noteikti peldēšos, naktīs blankstīšos apkārt ar citām meitenēm kā dienā un darīšu vel trakākas lietas kopā ar viņām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Ko es darīšu vasarā? Atbilde ir vienkārša: Atpūtīšos no skolas. Kā teikt izklaidēšos, nedomāšu par mācībām u.t.t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 nu lielaako dalju vasaras noteikti kad straadaashu, bet njemu uz jaanjiem atveljinaajumu un tad dodos uz LV, lai ar draugiem vareetu notriekt manis sapelniito naudu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Alus, jauna mašīna, atvaļinājums, kāds ceļojums. Kaut kā tā. Un daudz ārā pavadīta laika ar un bez dārza un ezera elementiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 juu es gan rukasu ari atputisos Link to comment Share on other sites More sharing options...
edijs14 Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 īsti nezinu bet noteikti kad atpūtīšos, iedzeršu un neiešu uz skolu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Jānitrē toluols Stāsta, ka metamfetamīna ražošana atmaksājas ar 330-kārtīgu uzviju, bet tas gan varētu būt ilgtermiņa plāns.Vasaru tad arī laikam varētu pavadīt pelnot naudu šādas laboratorijas izveidei. Drošības iestādēm - viss augstākminētais ir izdomājums un neatbilst patiesībai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 bez ar savu fake identitaati un fake darbu.... es buusu parasts zinaatju doktors fizikas jomaa -reekinaasu un peetiisu un testeesu visaadas zarazas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) domāju kādu mēnesi pastrādāt, aizbraukt uz skolas nometni (stāsta, ka pagājušogad tur fakin jautri bija + dzēra visu laiku ), nosvinēšu 18, braukāšos ar drauga kvadru, plunčāšos jūriņā, iedzeršu kādu aliņu un moš k-ko stiprāku, atradīšu draudzeni, ja vēl nebūšu atradis, mīšu pedāļus, kādu pirti apmeklēšu. atpūtīšos no pc. izdomāšu, ko gribu pēc skolas darīt p.s. vasarā dzīvoju saulkrastos. vēl kāds? Edited March 9, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Visu vasaru braukāšu ar ričuku kāmēr kājas turēs, V-pils, Igaunija, V-pils un tad jāiet strādāt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 sk8parks veluks un protams udens Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 OJĀ. Es arī priekšroku dodu TUSIM! Tusis labākais!! protams, atcerēsimies, ka labs tusis ir tāds kurā var vienu vai vairākas reizes normāli izšaut kuli! Tad jau tualete ar portativo datoru uz celjiem un atvertam paris pr0n lapam ir pats labakais tuss, ne? Es vasara esmu panemis GARU atvalinajumu. Taisisu savu firmu, braukasu ar motociklu, saulosos un varbut aizbrausku ar moci lidz spanijai! Luk ko es darisu vasara! Un noteikti brauksu uz USMA 2007 tusinu! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Un noteikti brauksu uz USMA 2007 tusinu! Sīkāk?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts