1ntake Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 tikko iegaaju csaa un skana gljuchii! kad izshauju tikai peec kaadas pus sekundes noskan. vispaar arii tie trikshkji kad ar peli uzbrauc piem uz new game vai find servers. kas taa pa lietu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
incomer Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 tikko iegaaju csaa un skana gljuchii! kad izshauju tikai peec kaadas pus sekundes noskan. vispaar arii tie trikshkji kad ar peli uzbrauc piem uz new game vai find servers. kas taa pa lietu? pamegjini parinstaleet cs` ja nekas nemainaas tad meklee vainu kkur control panelii saound uzstaadijumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Format C aarstee visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 pēc tā ko tu teici izklausās ka tev PC nevelkt izslēdz citas programmas kad spēlē un pačeko vai nav vīrusains PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 vakar viss bija 4ikiniekaa un aizvakar arii un pirms gada arii. to cs paarinstaleeshnau gan jau buus jaapameegina bet kompis ofic velk. nekaads uuberkruts nav bet 2.4ghz 768mb ram 128 mb geforce 4 mx Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 mjaaa laikam skaidrs. tikko gribeeju vienu filminju noskatiities un izmet erroru ka kkas nav ar sound driver. viirusi laikam buus pie vainas Link to comment Share on other sites More sharing options...
incomer Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Tad kaadas probleemas,panjem un paarinstalee driverus,vai veel labaak novelc no internet`a jaudiigaakus driverus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Pie reizes es ari varetu uzprasit, nesen jau biju izveidojis topiku, tatad man ar austinas ta divaini darbojas lieta tada ka vis tads vienmerigs un ne suda nevar pateikt no kuras puses kads launais izlidis.. Pirms bija parinstelets pc vis gaja vienkarsi burvigi a nesen parinsteleju un te peksni plurks neiet vairs.Mosk tur kau kadus specialos draiveros vaig nez uzinsteleju defultos kas nadza dakim lidzi, bet no otras puses tada gadijuma tac austinam vaidzeja nakt kadam diskam lidzi a ne vis maita nenaca gan, negribas ticet ka austinas beigtas vis it ka normali tada zina strada.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Man arii taa ir bijis!Vai tev taa ir vnm?agrk bija ja parslogoju PC,tad vnk rr kompi un viss atkal bija shtokos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Man arii taa ir bijis!Vai tev taa ir vnm?agrk bija ja parslogoju PC,tad vnk rr kompi un viss atkal bija shtokos! Pec parinstelesanas tagad ta vislaik ira nezinu mosk cisna vaig kadus specefiskos draiveros ko var zinat ar tam musdienu tehnalogijam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 man taa ir dazreiz bet tas ir tad ja pirms tam es klausos muzonu vai kkaa taa un tas driizaak ir saistiits ar savaam ausiim nevis ar datoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Ir pieredzeeta shaada lieta! Tad man arii tiikla karte bij nojuugusies un es domaaju ka taa bij taas vaina, bet tomeer nee, laikam tas bij no paargruziitaa pc! uztaisiju format C: un viss bij okz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now