Jump to content
GIGN Forum

Long Jump


Recommended Posts

Taa nu luuk gribeju biskjiit pastastit jums un apgaismot juus par long jump,iespejams kaadam intresees! PPats arii neesmu nekaads profinsh bet maaku uzskatu ak pietiekami! Sis nau no nekurienes kopeets!

Novelkam mapi, ta bus vajadziga velak kz_longjumps

Saksim ar teoriju, Half-life engine uz ka ir counter-strike, tas ir fizikali pareizs, protams, nevisos gadijumos ;]. Tatad lecieni, nemsim piemeru no sporta, kur viss atkarigs no tehnikas, kustibam. Raustitas kustibas (nasharu*) nepieka laba nenoved, visam kustibam jabut saskanotam ar (musu gadijuma ar peli*).

Dazas bildes:

Pareizs strafejump Nepareizs strafejump, Pareizs longjump Nepareizs longjump

Domaju sapratam, ka visu jaizdara precizi noteikta laika (tamings*) bez raustitam kustibam.

Pastastisu par prestrafe, noteikti visiem radas jautajums wtf ;], es to nosauktu par kartejo HL engine bagu. Dosu piemeru: mes visi zinam, ka ar scout mes parvietojamies atrak, bet to pasu efektu mes varam iegut ar prestrafe (kustibas ar peli un A,D pirms leciena) to jus iespejams esat pamanijusi kada Kz movie'ka, ka pirms longjump leciena peli pavelk uz pretejo pusi, sis elements mums dod papildus ieskrejienu, protams, ta nav vnk peles un A,D pavilksana uz pretejo pusi, visam ir sava tehnika un tamings, ja saksiet to macities tagad iespejams uzreiz pamanisiet, ka jus pirms leciena ka ar magnetu pievelkt ( nu ta vnk liekas del atruma ;] ).

Ari~lecot longjump kartes tikai ar 1 strafe var aizlekt lidz pat 240units ( manliekas sobrid P.rekords ir 241units, officiali 240units - ir demo ), protams, ar prestrafe tehniku. Principa so elementu var izpildit loti vnk nespaidot un negrozit peli, tas dos jums papildus atrumu ari. Par peles grozisanu un A,D spaidisanu jums taka pagaidam jegas nebutu, tas jau 1337 ;F.

Saja guide'a bus redzams standarta prestrafe longjump guide

Saja demo tiks paradits ka ar sadu prestrafe var aizlekt ar 1 strafe 235units demo 235units

Saja demo jus varesiet noverot efektigaku prestrafe ar kura palidzibu, lai parlektu 240units man vajadzeja tikai 2 strafe demo 240units

Kopuma mes ar prestrafe radam pirmo strafe jau pirms leciena vnk mes to izpildam uz zemes, iespejams kads no jums jau saprata, kapec kz movie'jos tik piezi redzamas ir itka liekas kustibas pirms leciena ;]] te nu jums bus skaidrojums shades.gif Par siem 2 elementiem tas itka butu vis, kas jums nosakuma jazin.

Link to comment
Share on other sites

nemākulīgi kopēts laugh.gif

atsaucoties uz šo topiku šķiet ka tu komunitiju biji spiests mainīt jo wire visiem apniki ar šādām un līdzīgām izdarībām (ja arī tu nedirs par šo, un vispār nekad neesi bijis wire.lv)

novēlu tev lidot nahuj

Doma ka naaku ar saadu nick no wire,psc galiigi garaam!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...