HoLLow_LiFe Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 (edited) tāks, spēlējot nonācu pie secinājuma, ka say komandas man ar noderētu, jo paslapot visu komadu vienlaikus nav iespējams un katru atsevišķi, tas aizņem laiku. būtu labi, ja pievienoti say komndu. + vēlētos, lai manu acc kopē uz csdm servera, kur būtu ļoti jauki, ja es varētu tikt pie votemap. tātad, xsay & xvotemap. uz sadarbību! EDIT: votemap tiesības vairāk attieksies uz csdm serveri. pub īpašas vajadzības nav viņas lietot. Edited March 7, 2007 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 dumaju cto datj mozno vedj vsegda ih mozno i zabratj tolko vot delo vsjo v online skolka narodu macho dal tiesibas paket i skolka teperj filonit i neigrajut vovse... undertaker, pinky i t.d. budem nadejetsja cto ti budesh gorazdo bolshe vremeni v onlaine inache eti prava tebe prosto ne nuzhni Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 speeleeju es ar klanu, un ja nav, tad lienu pub vai csdm. un pazust man nav kur, taaka nemiiz. esmu atkariigais! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardcore Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Votemap uz csdm galiigi nav vajadziigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 nepiekrītu. Kaut kādu offisu es negrasos spēlēt. Italy arī nerlz, lai gan nav TIK traki. + uz cpl_mill nav spawni salikti, visi dzimst savās bāzēs. tā ka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 (edited) vertrigo 5x5 skriet ar nav nekāda bauda.. nu nežmiedzas, nebūšu es aktīvais votu mētātājs, var neuztraukties par to! un kā jau sye teica, var jau jebkurā brīdī noņemt. Edited March 10, 2007 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 pēdējā laikā diezgan aktīvs pleijeris, varētu dot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 es domaju, ka jaiedod. Kautvai aiz zelsirdibas par to, ka sibjekts HL parcelas no Rigas uz kautkadiem tur pakalja paakiem un noteikti ir taa, ka ciema meitenes ir vai nu vecas, vai nevsavlaet, tad paliek vienigi CS. noteikti jadod. P.S. statistika liecina, ka Latvija arvien biezak lauku rajonos notiek jauniesu pasnavibas, kas varetu but saistits ar socialo un demagogisko situaciju valsti kopuma - Atzist taukumulu partijas priekssedis Kalvisa (ruk) kungs Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 demagogisko situaciju valsti kopuma Kas ir demagoģiskā situācija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 te k-kas notiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 jaaa, tev aizliegs draudzeties ar zalo kundzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 atbalstu holii lai chalim tiek no manis receklis!! ir kopaa saspeleets 4alim galvaa veel straadaa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 17, 2007 Author Report Share Posted March 17, 2007 ņu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 tāks, spēlējot nonācu pie secinājuma, ka say komandas man ar noderētu, jo paslapot visu komadu vienlaikus nav iespējams un katru atsevišķi, tas aizņem laiku. būtu labi, ja pievienoti say komndu. + vēlētos, lai manu acc kopē uz csdm servera, kur būtu ļoti jauki, ja es varētu tikt pie votemap. tātad, xsay & xvotemap. uz sadarbību! EDIT: votemap tiesības vairāk attieksies uz csdm serveri. pub īpašas vajadzības nav viņas lietot. done. bļeģ, zaibala. kas es te vienīgais esmu palicis? Suki bļe. Pidars worms, pidars peins, pidars test2 (kas gan nekad nav licis tiesības, nevertheless pidars), pidars... ēē... kas vēl ir tajā sarakstā? OOooo pareizi. Pidars ownage, pidars krish un pidars odiņš un protams pidars EDD. Spite ir forša. Un pidari arī symbiote un sulik. besī ārā, visapkārt pidari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts