Jump to content
GIGN Forum

Can't Turn Off Pc..

Thesnake
 Share

Recommended Posts

Sveiki, gribēju prasīt vai kādam nau kāda programa aizķerusies (vai varbūt vnk zin linku/nosaukumu uz to progu) ka nevar izslēgt PC arā .. ? (vai prasa kādu paroli kad slēdz arā, vai kādu err. izmet.. nu kautko..

programma, kas neļautu izraut barošanas vadu vēl diemžēl nav izdomāta.

Esi ārsts lai noteiktu diagnozi man ?

P.s. Kāda tev starpība kur man viņu vajag, kā man viņu vajag, un priekš kā man viņu vajag??? Man viņu vajag un viss. Nezini atbildi ? Tad neatbildi  20.gif

Nevajag ārstu, lai pateiktu, ka cilvēks ir beigts, ja viņam galva atdalījusies no ķermeņa. Analoģiski, patlaban arī ārsts nav vajadzīgs, lai pateiktu, ka tu esi daunis.

Starpība tāda, ka nav jēgas no lietas, kuru praktiski nevar izmantot. Ja tu sāktu domāt ar galvu, tad saprastu, ka tādu lietu nekad neviens nav taisījis, jo tās funkcija ir bezjēdzīga un cilvēki, kas kaut ko tādu varētu uztaisīt vajadzības gadījumā, nav tik stulbi kā tu un to saprot.

Ok. norm - dzekam gribas, lai useris nevar izslegt datoru, kursh ir serveris. windows 2003 prasa ievadit shut down iemeslu, ja grib uztaisit kompis shutdown, bet doma ir tada, ka ja tu iedod cilvekam pieeju savam datoram, tad shutdown vins protams var uztaisit sa vai ta, jo vinam ir tiesibas palaist programas. Te risinajums ir admin useris un useris ar ierobezotam tiesibam. Ja tu gribi, lai datoru neizslegtu, tad tev vajag ierobezot si jusera pieeju programam, ko parasti dara ar savu explorer, kurs nepiedava shut down opciju. Ja tu gribi, lai nospiezot pogu dators neslegtos ara, tad -

1) paturot 5 dators jebkura gadijuma izslegsies. Neko darit - vienigais apkart cels - atslegt power off pogu vispar

2) uztaisit, ka nospiezot power pogu izlec pazinjojums, ka shut down nevajag taisit, ir samera vienkarsi - control panel -> power options -> advanced -> when i press power button -> do nothing.

Nakama problema ir, ka atslegt pieeju komandai shutdown.

to dara sekojosi -> control panel -> administrative tools-> local security settings -> local policies -> user rights assigment -> shut down the system

attiecigi no "shut down the system" propertija iznem ara tos juzerus, kuriem nebus atlauts shutdownot sistemu.

Ja tev ar sito nepietiek, tad tu esi lunis, bet savadak, ceru, ka palidzeju!1

Beefy

Ok. norm - dzekam gribas, lai useris nevar izslegt datoru, kursh ir serveris. windows 2003 prasa ievadit shut down iemeslu, ja grib uztaisit kompis shutdown, bet doma ir tada, ka ja tu iedod cilvekam pieeju savam datoram, tad shutdown vins protams var uztaisit sa vai ta, jo vinam ir tiesibas palaist programas. Te risinajums ir admin useris un useris ar ierobezotam tiesibam. Ja tu gribi, lai datoru neizslegtu, tad tev vajag ierobezot si jusera pieeju programam, ko parasti dara ar savu explorer, kurs nepiedava shut down opciju. Ja tu gribi, lai nospiezot pogu dators neslegtos ara, tad -

1) paturot 5 dators jebkura gadijuma izslegsies. Neko darit - vienigais apkart cels - atslegt power off pogu vispar

2) uztaisit, ka nospiezot power pogu izlec pazinjojums, ka shut down nevajag taisit, ir samera vienkarsi - control panel -> power options -> advanced -> when i press power button -> do nothing.

Nakama problema ir, ka atslegt pieeju komandai shutdown.

to dara sekojosi -> control panel -> administrative tools-> local security settings -> local policies -> user rights assigment -> shut down the system

attiecigi no "shut down the system" propertija iznem ara tos juzerus, kuriem nebus atlauts shutdownot sistemu.

Ja tev ar sito nepietiek, tad tu esi lunis, bet savadak, ceru, ka palidzeju!1

Beefy

Nēēzinu kā viņam , bet man liekas ļoti sakarīgi thumbsup.gif un ja viņš nemāk šito ģēlu izdarīt tad nu tiešām nevajag nekādu ārtsta diagnozi ka viņš ir DAUNIS smiliez.de_2428.gif

Mani vienkārši fascinē šitas stiliņš.

Ja šo thread'u būtu utaisijis Ali, un es pateiktu to ko sākumā pateica macho, es lidotu no šejienes ar reasonu - 'ZOMG, WTF LOHS. SPAM. ANGLIS.'

zomg, Tev kāds prasija k-ko par vadu ? Tev jautāja pēc programmas, kas neļauj izslēgt datoru ar pogu. Neko vairāk.

ps - bla, drošvien pēdējo reizi redzu gign forumu. wink.gif

pps - vot, vismaz Beefs, kaut ko normālu uzraksta. 10cms.gif

Edited by minOrity

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...