Jump to content
GIGN Forum

Kaa Vr Ielikt Ssavus Loadin Saundus!


Recommended Posts

atklaati sakot tu neko nezini!!!scripting folderii ir daudz .sma failu!!!! kaads ir taaa nosaukums!!!!

nu noak4a sma failu loading sound un tur ieraksti sava sound nosaukumu un tad compile a janedalec tad search ieraksti loading sound un tur ir daudz pamacibas ka uzlikt be ttu jau laikam esi stulbs sad.gif

Link to comment
Share on other sites

Būtībā jau Šekur vis ir aprakstīts, bet tu jau esi pārāk neaptēsts lai ieskatītos pinnotos topikus.

Kā Uzstādīt Loadingsound.amxx ? k-l-a-v-s

1.Ejam uz c:/Program files/valve/cstrike/addons/amxmodx/scripting/ Bet pirms tam nolādējam failu pašā apakšā!! Šo nolādēto loadingsound.sma liekam c:/Program files/valve/cstrike/addons/amxmodx/scripting/ Bet pirms tam izdzēsiet veco loadingsound.sma!!

2.Tad kad esam jauno scripting failu ielikušii tad veram viņu valaa!! Un mēs redzam kad tur ir rakstīts divās vietās tavs.sound.mp3!! Tad abās vietas kur ir rakstīts tavs.sound.mp3 Pardevējam ar jusu muzikas faila nosaukumu no c:/program fails/valve/cstrike/sound/misc mapes!! Kad tas ir izdarits veram ciet loadingsound.sma failu!!

3.Tajaa pasaa scripting folderii ir fails "compile" Un atveram vaļaa!! Jums sākas scripting failu parbaude!! Kad apaksaa parādas "press enter to exit" Tad veram ciet šo failu!!

4.Tajā pašaa folderii ir mape "compile" un atveram šo mapii valaa un iznemam pluginu loadingdound.amxx!! Šo loadingdound.amxx iemetam pie c:/Program files/valve/cstrike/addons/amxmodx/plugins!! Ja visu esat izdarijušii pareizii tad visam būtu jājiet!!

loadingsound.sma

Link to comment
Share on other sites

Guest priedzza

prosta atrodi kadas dziesmas kas nau pilnas..ar labu bitrate tad paarsauc kaa ir taas defaultas skanas kas naak tam pluignam liidzi ieliec savas skanas taja mape kur ir taas skanass un viss smiliez.de_2125.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...