Jump to content
GIGN Forum

Jaunzeelandietis

Adik
 Share

Recommended Posts

kapeec uzreiz ir jaaiesaista latgale? psc es ble juus nesaprotu .. ble 4ist dauni ..

Ja cilvēks dzīvo Latgalē un par ārzemju izglītības sistēmu izsaka šādus pieņēmumus, rodas jautājums vai viņš vispār ir bijis ārzemēs.To, kādēļ viņš dzīvo Latgalē, jautā viņam smile.gif

Tu kādreiz esi bijis ārpus Latgales ?

Mahmed, arī esmu nesekmīgs, bet kaut kā neuzskatu sevi par muļķi.

nevienu nesekmigo vel pagaidamn neesmu nosaucis par mulkji. Katrs strada un macas pec savam spejam un tas ir arii viss. Vai ari vnk citi ir slinkji.

gadiijums iz dzives...vinreiz, kaukad pirms paris gadiem, uz musu skolu bij atbraukushi kaukadi arzemju skolotaji. Lai redzetu kaa mees macamies sie ieiet viena klase algebras stundas laika (laikam 9 vai 10) . pastaiga paskatas ko berni raksta (kaa neka rekjina visur vienadi). un pectam, ka viena skolotaja teica, tadi izbrinijushies bija, ka mes tadus lielus skaitljus galva rekjinam ( bez kalkulatora palidzibas).

Macho tu saki maz maaca matematiku? Es priecajos, kad nav peec tavas rokas eusa_naughty.gif es tad paakartos, man jau bija zb 4 algebras un 2 geometrijas nedelja, un ja nemaldos tu macijies skola, kur nevaretu sudzeties par matematiku 20.gifbiggrin.gif

Vairaak vai mazaak mans rezumee -

1) satiekot arzemnieku tev nav tiesibu domat, kad vins ir mulkis, jo tie kas normali macas university ir gudraki par musu studentiem biezhi vien...

2)Ja tu satiec arzemnieku, kuram nav aukstaka izglitiba tu tapat nevari domat ,kad vins ir mulkis, tev 5 minutes jauzdod vinjam pec iespejas vairaak atjautibas jautajumi, un tad izlem 4.gif

3)Jaunieshhi arzemees 90 % ir mulkji, tikai nejaucat, kad vinji ir stulbi, nee vinji nav stulbi, bet intelekta limenis beidzas ar zinashanam 2+2, un es dzivoju Eiropas savieniba, a kas ir Latvija, laikam CCCP gubernja(blin parak gudri pateicu ).

4)Jatu satiec arzemnieku uz 60 gadiem, tici man vins ir gudraaks par musu skolotajam, jo ir pensija jau 10 gadus, un ir apbraukajis vairak pasaules vietas, neka skolotajas zin pastastit confused.gif

Edited by bencik

Macho tu saki maz maaca matematiku? Es priecajos, kad nav peec tavas rokas eusa_naughty.gif es tad paakartos, man jau bija zb 4 algebras un 2 geometrijas nedelja, un ja nemaldos tu macijies skola, kur nevaretu sudzeties par matematiku 20.gif  biggrin.gif

nu ir divi varianti, vai nu tu nemācījies, vai mācījies, bet esi dumjš. Bet esmu tevi saticis un dumjš neliecies, tā ka droši vien nemācījies.

Nu jā, skola bij ok, bet tik un tā, dēļ manas foršās programmas es iemācījos daudz papildus matemātikā (arī daļu augstskolas vielas). Un redzot 12 klases centralizēto eksāmenu man bija sajūta "Ko? Tas ir viss, ko tiem pidiņiem iemāca vidusskolā? Ble, nah es tik daudz mācījos?". Ar nelielu kaunu gan jāpiezīmē, ka dabūju B nevis A, bet tas man lieliski noderēja universitātē (garš stāsts kāpēc), tā ka viss beidzās vienkārši lieliski.

Problēma gan droši vien ir arī skolotājos, jo man nomainot skolas sanāca iemācīties visu tā īsti nemaz nemācoties, bet nesalīdzināmi lielāka problēma ir mūsu jaukā mūsdienu daunatne smile.gif

btw vjuberi, omg, nesekmīgs, man likās, ka kaut kas tāds ir zem tava goda smile.gif Kur tad tu esi nesekmīgs? Sportā? smile.gif

Machi un tu zini, kapeec tie uzdevumi bija taadi? Pats galvenais iemesls ir tas, kad klaat naak ari vakarskola, un viskautakas laukju skolas, kur matematika, ir tas pats, kad divriteni izveidot, un tev buutu jabuut lepnam, kad esi matematika tik gudrs, es piem matematiku ciest nevareju, bet tevi saliktu vesture un geografija thumbsup.gif

Katram cilvekam vnk ir savas intereses un savi priekshmeti, nu pasaki kurs tad tev bija tas nemiljakais? taatad ir jaabuut laugh.gif

Un par skolotajiem atliek piekrist pie shada punkta, vnk mainoties skolotajaam, katra nem savu pa savam...

Mums piem no 5-9 klasei nija 5 vai 7 anglu valodas skolotajas blink.gif 8 klase es knapi maceju pateikt This was nice, day maybe lets fuck tomorrow ? Ja nebutu pats nemis rokaa graamatu un macijies, tagad sukaatu un lidosta nestradaatu sad.gif

Un protams muusu pashu skoleni, ja blin var skolotajai iesplaut un vecaki atnaak uz skolu un pasaka, a kas tur traks

smiliez.de_2469.gif

Manas prognozes peec 10 gadiem muusu jaunaa paaudze buus tik pat mulkja kaa pareja eiropa, tomeer maukas vinji buus bagataaki... Nu re tada pati situacija kaa tagad Norvegija, un tad peec 10 gadiem Moldavija par mums smiesies, kaa ulkjieb 18.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...