dansss Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Šis ir mans pirmais mūvijs. Neesiet bargi, kā nekā PIRMAIS! Iejat linkā, bet neskataties caur to playeri, kas tur uzlec! Paskrollojiet uz leju un tur būs attiecīgs teikums "lejuplādēt failu" Lejuplādējiet, jo pašiem būs labāk skatīties. http://dansss.filer.lv/Muvijs/file-mini_muvij.wmv.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 vel krutāku muuviju nevarēji ielikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted February 14, 2007 Author Report Share Posted February 14, 2007 vel krutāku muuviju nevarēji ielikt? es jav zinaju ka nepatiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Kruts muuvijs (suuds.lv) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted February 14, 2007 Author Report Share Posted February 14, 2007 Kruts muuvijs (suuds.lv) labi paskatīsimies uz ko tu esi spējīgs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 kvalitaate tiri normala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) vel krutāku muuviju nevarēji ielikt?? hm.. viņa pirmais mūvijs. Citiem pirmie padodas labāk, citiem sliktāk. Tāpēc tev nevajag teikt "kruts movie " u.t.t - Protams tas ir saprotams sliktā nozīmē.. Gribētu redzēt ko Tu teiktu kad Tu uztaisītu pirmo movie un visi sāktu dirst, ka sūds u.t.t... tākā piever muti un domā ko runā. Ja jums kautkas nepatīk, tad nepostojat vispār un klusējat nevis publiski diršat sliktus vārdus par viņa pirmo movie. Jo arī viņš vēl teica "NEESIET BARGI". Lasīt nemākat? Un cālēn uz tevi tas pats attiecas. P.S. Cāļu smadzenes.. P.S.S. Kas attiecas uz movie. Priekš pirmā diezgan labi. Kvalitāte arī neslikta.. Edited February 14, 2007 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted February 14, 2007 Author Report Share Posted February 14, 2007 hm.. viņa pirmais mūvijs. Citiem pirmie padodas labāk, citiem sliktāk. Tāpēc tev nevajag teikt "kruts movie " u.t.t - Protams tas ir saprotams sliktā nozīmē.. Gribētu redzēt ko Tu teiktu kad Tu uztaisītu pirmo movie un visi sāktu dirst, ka sūds u.t.t... tākā piever muti un domā ko runā. Ja jums kautkas nepatīk, tad nepostojat vispār un klusējat nevis publiski diršat sliktus vārdus par viņa pirmo movie. jo arī viņš vēl teica "NEESIET BARGI". Lasīt nemākat? Un cālēn uz tevi tas pats attiecas. P.S. Cāļu smadzenes.. P.S.S. Kas attiecas uz movie. Priekš pirmā diezgan labi. Kvalitāte arī neslikta.. Liels tev paldies! saprotoš, normāls cilvēks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 dazhi vienmeer izcelas ar savam prata spejam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted February 15, 2007 Author Report Share Posted February 15, 2007 kā tu to domā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Un es arī nebiju bargs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 tiri norm. vareja but kads fragments kur atliek kadus 3 vai 4 P.S. ar mums raksta with us nevis whit us Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted February 15, 2007 Author Report Share Posted February 15, 2007 auuppss..sorry! peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 ar tavu atļauju šo brīnišķīgo garadarbu varētu ielikt gignā. Ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 ļoti laba filmiņa. Man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Pats mūvijs jau ok. Taču tie fragi. OMG tur taču pēdējie boti vien spēlēja. Nažu skills jau nu augsts, pieiet pie muguras un nogriezt. Kā arī skriet, skriet, skriet un šaut ar kalagu jābut lielam pro. Mūzika vēl bij ok. P.S. Pamācies angļu valodu. They are WHIT us. WHAIT for next movie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 (edited) fragi - zem katras kritikas -456094856094 kvalitāte - 7 soundtrack - 3 (nodrāzta dziesma fo sho) Kadri ir drausmīgi. Taisīt mūviju no aim_headshot un fy_iceworld4k534 ir vnk nožēlojami. P.S. ak jā, nažu skills ir labākais, viņš SK izliktu stabili... Edited February 15, 2007 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted February 15, 2007 Author Report Share Posted February 15, 2007 (edited) evv.. nu jav juss mani, te apreecat! es kautkadus tik saliku, ko tad arii biju ieraxtiijis kaa deemo! Nākošais jav top! te fragi ir sakariigaaki! man kauns! p.s. ar tavu atļauju šo brīnišķīgo garadarbu varētu ielikt gignā. Ok? Šo te nu gan es nesapratu! Edited February 15, 2007 by dansss Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 man kauns! mani tas galīgi neizbrīna. Es Tevi neaprēcu, vienkārši nokritizēju mūviju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted February 15, 2007 Author Report Share Posted February 15, 2007 Un patiesībā šis mūvijs bija kā teikt izmēģinājums. Ja tu novērtēji kvalitāti uz 7, tad tas ir jauki, paldies. Galvenais man arī bija kvalitāte. Es domāju, ka kvalitāte priekš manas rokas bija apmierinoša! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 evv.. nu jav juss mani, te apreecat! es kautkadus tik saliku, ko tad arii biju ieraxtiijis kaa deemo! Nākošais jav top! te fragi ir sakariigaaki! man kauns! p.s. Šo te nu gan es nesapratu! es gribu tavu mūviku ielikt gignā, bet tā kā tu esi autors, tad negribu to darīt bez tavas piekrišanas. Tātad, vai tev būs iebildumi, ja es šo filmiņu ielikšu gignā pie failiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Kvalitate feina,muzika leeta,vienigi super knife frags patikas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 macho? Liec, bet tu vinju liksi kā apsmiešanas objektu? vai arī tu liec visu filmiņas pie Failiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 macho? Liec, bet tu vinju liksi kā apsmiešanas objektu? vai arī tu liec visu filmiņas pie Failiem? Es tev ieteiktu nedot viņam tiesības likt tavu mūviju pie failiem, ja vien nevēlies tikt pamatīgi apdirsts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 Nu tad gala vārds būs: trekns Nēēēē! es zināju macho, ka tev ir ļauni nodomi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now