Jump to content
GIGN Forum

Dj Erikam

Dj_erix
 Share

Recommended Posts

Šis ir pirmais MELNAIS krekls uz kura ticis kautkas taisīts un nebija pieredzes, tādēļ ir kā ir, bet domājams, ka nākošais jau būs krietni labāks

Edited by Dj_erix

NEuzkrekla viņš izskatās šādi.

Taisīts viņš bija ar manu koriģēšanas spēju un vergu ašajām rokām 4.gif

post-6-1171217974.jpg

Edited by Dj_erix

Raksta, bet šitā izskatījās labāk

Un vispār lainu kam, bet tev vaidzēja jaunu saprast ka ar divien V ( VV ) tas ir divtik ļaunāk naughty.gif

man šitām apdrukas metodēm nepatīk ka uz melna krekla drukā bildi kurai ir melni laukumi... un tad tie toņi atšķiras, vot tas sucks

Nu es jau 1. postā minēju, ka šis bija experimentālais variants, nekad uz melna neko nebiju taisījis, un vēl man nepaveicās, ka tā dura, kas spieda bij...kā lai pasaka.... bremzēta govs!!!!

Un es ar īblis viņai noticēju par to pretīgo rāmi, viņā dievojās, ka nebūs, a kad uzlika stulbi blenš uz kreklu un gudri izspļauj: " Nu ja, tas tak nav blalalal (kautkāds gudrs vārds ko nevaru atcerēties, bet nozīmē speciāla plēve, kas neatstāj pēdas uz krekla)"

Karoč, nākamais krekls jau būs ar kvalitāti bez liekiem plankumiem, jo zinu kā vaidzēja darīt (nu tas kā vaidzēja man protams ienāca prātā tikai tad, kad redzēju jau gatavo šhitu un stāvēdams pie letes raudāju)

Edited by Dj_erix

Man arī vienreiz stulba blondīne gadījās. Iedevu kreklu ar zivtiņu un saku lai pieliek klāt textu born to fish. Vel prasīju vai nevajag uzraxtīt uz lapiņas, vai zinot kā raxta. pateica, ka neesot taču stulba. Kad dabūju kreklu tur bija raxtīts born TU fish. Laba dāvana sanāca. smiliez.de_2428.gif

man šitām apdrukas metodēm nepatīk ka uz melna krekla drukā bildi kurai ir melni laukumi... un tad tie toņi atšķiras, vot tas sucks

ja man arii ta gadiijas... es sev uzrakstu uz muguras vertikaali uzlieku un sakisti izskataas cool2.gif

EDIT: vareeji kko orginalaaku uzmeikot..

Edited by Adik

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...