Jump to content
GIGN Forum

Noobs Kam Vajadziga Palidziba

Recommended Posts

Tatad saksu ar pirmo

1.Man ir vajadzigs cilveks kas prot sataisit serveri ko var add adress un var redzet pie inthernet counter strike ieksa.

2.Vajadzigs cilveks kas uzliks man psihostats un amxban un sataisis visu lai ir 100 procenti.

3.pamacis ka var update psihostats un amxban

4.Atlidziba garanteta ja tiesam zini un saproti tad raksti man uz skyp supermens-osso.

Par samaksu vienosimies

Jakas web lapa man jau ir un ar to nebus problemu vienigais ko vajag serveris amxban un psihostats ceru uz jusu atsaucibu

Tatad saksu ar pirmo

1.Man ir vajadzigs cilveks kas prot sataisit serveri ko var add adress un var redzet pie inthernet counter strike ieksa.

2.Vajadzigs cilveks kas uzliks man psihostats un amxban un sataisis visu lai ir 100 procenti.

3.pamacis ka var update psihostats un amxban

4.Atlidziba garanteta ja tiesam zini un saproti tad raksti man uz skyp supermens-osso.

Par samaksu vienosimies

Jakas web lapa man jau ir un ar to nebus problemu vienigais ko vajag serveris amxban un psihostats ceru uz jusu atsaucibu

Sory par smiliez.de_2523.gif bet kāda būs samaksa tā piemēram ja es tev visu palīdzēšu??

Kda lapa un ja kas es nesmu tas tms kas saja foruma jus kludijaties un tam dzekam kas web uztaisija samaksaju

Tu jau šo teikumu pateici tā ka visiem kas nav dauņi ir skaidrs ka tu patiesībā esi tms smiliez.de_2428.gif

protams es pārbaudiju, un izrādās ka tu esi gan tms gan osso gan vēl 3 niki laugh.gif

p.s. iemācies rakstīt

p.s.s. brīvdienas no foruma!

btw: nav kruti solīt un nemaksāt

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...