supermens-osso Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Tatad saksu ar pirmo 1.Man ir vajadzigs cilveks kas prot sataisit serveri ko var add adress un var redzet pie inthernet counter strike ieksa. 2.Vajadzigs cilveks kas uzliks man psihostats un amxban un sataisis visu lai ir 100 procenti. 3.pamacis ka var update psihostats un amxban 4.Atlidziba garanteta ja tiesam zini un saproti tad raksti man uz skyp supermens-osso. Par samaksu vienosimies Jakas web lapa man jau ir un ar to nebus problemu vienigais ko vajag serveris amxban un psihostats ceru uz jusu atsaucibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Tatad saksu ar pirmo 1.Man ir vajadzigs cilveks kas prot sataisit serveri ko var add adress un var redzet pie inthernet counter strike ieksa. 2.Vajadzigs cilveks kas uzliks man psihostats un amxban un sataisis visu lai ir 100 procenti. 3.pamacis ka var update psihostats un amxban 4.Atlidziba garanteta ja tiesam zini un saproti tad raksti man uz skyp supermens-osso. Par samaksu vienosimies Jakas web lapa man jau ir un ar to nebus problemu vienigais ko vajag serveris amxban un psihostats ceru uz jusu atsaucibu Sory par bet kāda būs samaksa tā piemēram ja es tev visu palīdzēšu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaVer1ck^ Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Nevajag vinjs tev nesamaksaas.. vinjs jau vienu piekaasa.. dzeku. !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Nevajag vinjs tev nesamaksaas.. vinjs jau vienu piekaasa.. dzeku. !! Un kaa tad tu viszini to zini ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaVer1ck^ Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Vinjs nesamaksaaja un vinjs pats man teica un tagad vinjam tas dezks uzkako lapu.. !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermens-osso Posted February 3, 2007 Author Report Share Posted February 3, 2007 Kda lapa un ja kas es nesmu tas tms kas saja foruma jus kludijaties un tam dzekam kas web uztaisija samaksaju un es pat tevi maverick nezinutaka ludzu nedirst un extazy man vajag tagad tikai amxbans un stats parejo jau man uztaisija tu piekriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
timmy Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Ej seit tur par naudu tev viss izdaris ADMINS!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Kda lapa un ja kas es nesmu tas tms kas saja foruma jus kludijaties un tam dzekam kas web uztaisija samaksaju Tu jau šo teikumu pateici tā ka visiem kas nav dauņi ir skaidrs ka tu patiesībā esi tms protams es pārbaudiju, un izrādās ka tu esi gan tms gan osso gan vēl 3 niki p.s. iemācies rakstīt p.s.s. brīvdienas no foruma! btw: nav kruti solīt un nemaksāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts