calens Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Kaa jau agrak bija zinams nejaukais sikais perdelis dexyus trauceja savam BRALIM uuDEE normalu dzivi GIGN'a chitojot ar vina pw un adminejot ar vina pw, shoreiz vinsh speleja pret manu draugu 1x1 de_dust2 ieksh a1 un a2 un ieteicams butu sho demku skatities ar wh un vajadzetu gudru chiteru kjerstitaju viedoklus ka piemeram Slowiks aka Slowhands vai kads cits mans viedoklis ka shoreiz ari vinsh lietoja papildprogrammas nu ko skatamies un apspriezham varetu iznakt interesanti >>> http://yy.lv/download.php?f=22064 <<<<< DEMO , Skatamies un spriezham Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Es nesapratu posta jeegu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 Nu tapec ka laikam tu nezini to gadijumu par uuDEE brachinja sliktajam izdaribam GIGN'a vina pw lietoshanu gaga nonemshanai , chitoshanu ar vina nick un citam sliktam lietam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Nu to es labi zinu , bet ko tu tagad gribi paraadiit, ka vinja braalischiito ? Ja jaa tad tas nav jaunums Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Degpunktaa arii ielikti negribi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 ZB Spamot davaj skaties demku un apspried to nevis bezjēdzīgi kko posto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 calen - noshaujies Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 Da tu pat demo neesi noskatijies ko tu tur muldi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIPuk Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Tur wh ir bezshaubaam .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Domā, ka kādam tas rausta? Ev, vakar speleju pret SpawN un man ir demo, tikai nezinu, kā lai viņu dabū internetā!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Domā, ka kādam tas rausta? Ev, vakar speleju pret SpawN un man ir demo, tikai nezinu, kā lai viņu dabū internetā!!!! Ieklausieties viņa!!!!111oneoneone1111 BTW: es tūlit ar tavu niku ieiešu ļevaja serverī , ar čītiem , uzcepšu demo , un ielikšu te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Kaa jau agrak bija zinams nejaukais sikais perdelis dexyus trauceja savam BRALIM uuDEE normalu dzivi GIGN'a chitojot ar vina pw un adminejot ar vina pw, shoreiz vinsh speleja pret manu draugu 1x1 de_dust2 ieksh a1 un a2 un ieteicams butu sho demku skatities ar wh un vajadzetu gudru chiteru kjerstitaju viedoklus ka piemeram Slowiks aka Slowhands vai kads cits mans viedoklis ka shoreiz ari vinsh lietoja papildprogrammas nu ko skatamies un apspriezham varetu iznakt interesanti >>> http://yy.lv/download.php?f=22064 <<<<< DEMO , Skatamies un spriezham Ļauj man tev nedaudz paskaidrot lietas būtību. Šī topika un šī demkas ielikšana šeit ir līdzvērtīga situācijai, kad kāds čalis NATO Samita laikā ir uz lielākā ēdienu galda vidū nospiedis neveselīgas krāsas kluci, to ir nofilmējušas puspasaules televīziju pārstāvji un tas ir izpelnījies nosodījumu gandrīz no visiem cilvēkiem kas to ir redzējuši. Cilvēki ir šokā un nesaprot kā kaut ko tādu varēja pieļaut. Tagad, pēc 20 gadiem džeks beidzot ir izlaists no cietuma kaut kur Sudānas ziemeļos, jo reti kura valsts viņu grasās ielaist savā teritorijā. Izlaists no cietuma viņš kļūst par bomzi un kādā saulainā sestdienas vakarā izdomā apmeklēt publisko tualeti. Šajā publiskajā tualetē viņš nospiež tradicionāla izmēra un krāsas kluci. Nu lūk, ja kāds būtu nofilmējis to kā viņš spiež to kluci, tad to filmiņu varētu pielīdzināt tevis ieliktajai demkai Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Nekaads baigais jaunums tas nav, jo man vinjsh ir jau shitlistaa, bet nu no shitaa topika nav nekaada baigi lielaa jeega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 experts slowiks ir klaat slinkums un arii neredz jeegu skatiities to demku, nu iespeejams vinsh spelee ar chiitiem tanii demkaa, ko tad mums tagad dariit? domaaju, ka uudee peec shii posta apskatiishanaas vareet nopeert savu mazo braali un pateikt, ka chiitot ir slikti, bet vai taapeec dexijs (muahaha) turpmaak nechiitos? nedomaaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Nekaads baigais jaunums tas nav, jo man vinjsh ir jau shitlistaa, bet nu no shitaa topika nav nekaada baigi lielaa jeega. baigais posts Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 baigais posts Riktiigi dod pa bikseem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Šāds fails neeksistē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now