Domino Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 es gribetu ieteikt adminiem lai uztaisa movie making sadalju kura butu visadi TUT un viss par moviemaking veletos lai ari tauta teiktu savas domas par to Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 nekādu fakin movie sadaļu nevajag. ej uz gfx-dream un mācies tur cik gribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 nekādu fakin movie sadaļu nevajag. ej uz gfx-dream un mācies tur cik gribi a vot vajag gan kaut kaadu faking sadalju! tu jau no toch te nebuusi noteiceejs, ne arii es! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 a vot vajag gan kaut kaadu faking sadalju! tu jau no toch te nebuusi noteiceejs, ne arii es! viņš prasīja tautas domas, es tās arī izteicu, tā ka nečīksti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 viņš prasīja tautas domas, es tās arī izteicu, tā ka nečīksti. nee muulaap, vinsh prasija adminu padomu, taakaa tu te beidz chiiksteet Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 es gribetu ieteikt adminiem lai uztaisa movie making sadalju kura butu visadi TUT un viss par moviemaking veletos lai ari tauta teiktu savas domas par to akls esi or vnk analfabēts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 akls esi or vnk analfabēts? haha, feiks apklusa btw Domino, tas jau tev odiņam jāprasa, jo viņš jau visādus trikus zin (ok es arī esmu pro mūvijmeikeris, bet mana mūvijmeikošana vairāk balstās uz visādām foršām idejām, kamēr odiņš tur iekļauj visādu wannabe pro staffu, tieši ko visi zaļie mūvijmeikeri grib zināt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 būtu labi uztaisīt tādu sadaļu , jo bieži šeit prasa! kā ko un kas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Varaetu jau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopeLess Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Netgames.lv forumā ir laba pamācība . So šaubos vai ir jēga visos forumos veidot tādu sadaļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Netgames.lv forumā ir laba pamācība . So šaubos vai ir jēga visos forumos veidot tādu sadaļu. jā, pareizi - nafig to vajag, nafig vispār vajag citus forumus? atstājam tikai netgames un miers, jo tur tač ir viss ko vajag - pārējos nahrenizējam! citus serverus ar moš nevajag, jo netgames tač ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now