Jump to content
GIGN Forum

hopeLess

Mirstīgais
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About hopeLess

  • Birthday 12/20/1989

Profile Information

  • Location
    Jūrmala
  • Gender
    Male

hopeLess's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Shis vairak ir domaats ka projekts tiem kam apnicis klausities csmanager vadibas tukshos solijumus par updeitiem. 30+ sezonas ar tukshiem solijumiem dara savu un grupu adminu izlema veidot savu projektu uzklausot speletaju velmes.
  2. Nesen ir iznakusi uz cs bazeta menedzer spele, pec 3 dienam tiks pievienota ari latvija. Pagaidam gan spele ir diezgan prasta bet tapshanas stadija ir 2d un taktiku editors taka nav pamata satraukumam. Uz doto bridi mes esam tikai kadi 25 letinji, bet nu gribas nedaudz izkonkuret francus un vacieshus taka pievienojieties kopa jautrak. www.csevo.com P.S. Nav ielikts referalis, jo es sho daru tiiri aiz labas gribas izvirzit musu naciju topa.
  3. hopeLess

    Mobīlo Izvēle

    Saudze nervus nepeerc nokia. Pats pagaidaam lietoju 5230, bet tik glukainu telefonu neesmu redzejis. Browzoshana neta vispar ir viens liels epic fail.
  4. Es nevis baidos par to ka lagos, bet no tā ka cs ātri apēdīs manu Pay as Go kredītu Enīvej, tūlīt instalēšu cs un tad došu ziņu - iet/neiet. EDIT. Man viss strādā, tikai pings ir 170 ^^
  5. Es atceros pagājušo gadu (11. klasē) esmu nācis 18:00 mājās, kad ziemas laikā jau ir tumšs kā naktī, vot tas ir diezgan nomācoši! Šādā sakarā es labprāt ziedotu pāris vasaras dienas! Nezinu kurā skolā tas ir, bet parasti tādu laiku var izspiest tikai ar konsultāciju palīdzību. Protams, ir gadījies arī iziet no skolas 18.00, bet konsultācijas tā nenogurdina kā parastās stundas ( vismaz mani ) .
  6. Esmu pabeidzis vidusskolu, bet ja arī vēl mācītos tad atbalstītu, jo būtu mazāka ikdienas slodze. Vēl atceros izjūtas izejot no skolas 15.45 pēc pēdējās stundas. Jutos kā zombijs, kam viss ir pie kājas, jo tāpat no pēdējam stundām ne kripatiņu nespēju atcerēties. Vēl tik jāsagaida, kad tiks pieņemts projekts par izvēles priekšmetiem. Piemēram, neredzu jēgu vidusskolā mācīties ķīmiju, ja viņu tev pēc tam nevajadzēs. Labāk tās stundas veltīt matemātikai, kurā visas tēmas ir smagi saspiestas un nepilnīgas.
  7. hopeLess

    Pieteikums

    Kāda vaina ? Īsi un kodolīgi
  8. Vienkārši cepums riineimam par šito visu .. zomg
  9. Kompis norāvis triperi or smth.Visu laiku restartējas. Varbūt jums tā arī ir bijis , ja jā tad pasakat kā šo neražu novērst. EDIT. Nav nekādu erroru vai zilu ekrānu. Process izskatās tā it kā būtu uzspiesta reboot poga..
  10. heh.... es pat šaubos vai tu esi redzējis pēdējos vārtus , jo to var nosaukt tikai par cūkas laimi par labu Somiem .....
  11. Somiem vnk smagi noveicās ....... ar Kanādu viņi netiks galā 100%
  12. Paprovē uzrakstīt - models "" Arī bija līdzīga problēma , un šī komanda palīdzēja.
  13. Kā lai @ quakenet pierego niku , vai ko citu , lai varētu spēlēt gazerus ?
  14. hopeLess

    Ieteikums?

    Netgames.lv forumā ir laba pamācība . So šaubos vai ir jēga visos forumos veidot tādu sadaļu.
×
×
  • Create New...