anfisa Posted January 18, 2007 Author Report Share Posted January 18, 2007 m3rsy, nu, nez, kļūdīties ir cilvēcīgi 0xDEAD BEEF, ko Tu tur murgo? Pirmkārt jau es vispār neko netaisos pirkt, kur nu vēl kaut ko pasūtīt ebayā no Hongkongas. Pietam ja es varētu pasūtīt kaut ko tepat (vācu ebays). Es arī nemaz neapstrīdu to, ka Tavam piedāvātajam variantam no ebaya būtu kāda vaina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Ludzu paskaties velreiz manis piedavato variantu no ebay! Beefy vot tas toč ir sūds. viens klasē nopirka (pasūtīja caur ebay no honkongas) un smagi iegrābās. pleijera korpuss & displejs baigi ātri saskrāpējās, skaņa arī gavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 kr4 anfisa neklausies vinjos es vismaz pie topic pieturos un saku ka vis 4ikiniekaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 kr4 anfisa neklausies vinjos es vismaz pie topic pieturos un saku ka vis 4ikiniekaa pamato lūdzu savu viedokli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 pamato lūdzu savu viedokli! katraa zinjaa no shii cilveeka var pirkt visu ko vien vinsh piedaavaa pats panjeemu no vinja ipod feiku iet un straadaa viss tas dzeks pat garantiju dod takaa viss 4ikiniekaa kkaadu briidi iepriex manis teiktais !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 kkaadu briidi iepriex manis teiktais !!!! aa ok bet ticības man nav vienalga šitajiem ļevajiem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 aa ok bet ticības man nav vienalga šitajiem ļevajiem.. man jau ar saakumaa nebija kad iegaaju vinja garaazhaa lai nopirktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 8, 2007 Author Report Share Posted February 8, 2007 Šo topiku var slēgt ciet, tas tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Build-in rechargeable Li-ION battery - yes To gan neiesaku, labāk ar bačām, man ar bij līdzīgs, ar iebūvēto baču un pēc laika turēja tik kādas 2 stundas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Šo topiku var slēgt ciet, tas tā. ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts