cash^ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 (edited) 1. Rītā garš, pusdienā īss, vakarā atkal garš. ēna Edited January 16, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
labbeC^ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 ēna Pareizi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 pelju kambars satbulite pakalja! - .................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 1. Rītā garš, pusdienā īss, vakarā atkal garš. 2. Izkāris mēli, koku laiza. 3. Kas par visu augstāks? 4. Kas vīrus gāž bez rokām? 5. Gaisā kāpj, zemē nekrīt. Nu šitās tādas LV mīklas... Kas atminēs dabūs cepumu! 1. kā jau teica ēna, diezgan acīmredzami 2. Ēvele 3. Debesis vroģe, bet par debesīm augstāka ir stratosfēra un izplatījums, ja vien mēs nepieņemam, ka mēs arī no turienes pieņemam debesis kā punktu kas ir augstāk. Vispār jau diezgan nekorekta mīkla. 4. Ļoti daudz lietas - sākot jau ar minēto kājnieku mīnu, turpinot ar meteorītu, zemestrīci, tornado vai vienkārši stipru vēju, indi, alkoholu, ātri lidojošu miskastes konteineru, dažāda veida dzīvniekiem (neskaitot primātus, jo tiem ir rokas) un beidzot ar granātām un spridzekļiem 5. Lietas, kas vieglākas par gaisu, teiksim dūmi vai kaut vai tas pats hēlija balons. vai es neesmu supergudrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Ielāps uz ielāpa, ne adatas dūriena! Tradicionālā atbilde: sīpols vai kāposts Modernā atbilde:Asfalts Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 4. Ļoti daudz lietas - sākot jau ar minēto kājnieku mīnu, turpinot ar meteorītu, zemestrīci, tornado vai vienkārši stipru vēju, indi, alkoholu, ātri lidojošu miskastes konteineru, dažāda veida dzīvniekiem (neskaitot primātus, jo tiem ir rokas) un beidzot ar granātām un spridzekļiem vai es neesmu supergudrs sapeeries p.s vinchister modernā- Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 es reāli iekļāvu visas kategorijas, kuras eksistē, jo pieņemot ka sprāgstvielu kategorijā kājnieku mīna ir kaut kur pa vidu vai beigās un granāta un spridzekļi sākumā, es sāku ar iziešanu no šīs kategorijas, apstaigāju visas citas un atnāku atpakaļ uz tās sākumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now