MADKILL Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Dzeki paliiddziet !!! taakaa sodien neskatijos zinas un neklausijos arii, tad es nezinu vai riit IR jaaiet uz skolu vai NAV? atbildiet ludzu uz normalu jautajumu jo vairaki saka ka ir jaiet un vairaki ka nav. paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 k-ko runāja, ka rīt 07.00 ziņās pateiks ir vai nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKILL Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 ES TAGAD CELSOS SPECIAALI UN KLAUSSOS ZINAS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 kapeec lai riit nebuutu jaaiet uz skolu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
usp Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Tapeec ka araa ir liels veejsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 (edited) paprasi mamai lai izvērtē situāciju Ziņās teica, ka vecākiem jāizvērtē situācija. Ja tev māte atļauj neiet, tad neej! Vai arī aizejat ar Vasju iedzert šnapsi un skolotājai pasaki, ka tikšana uz skoli bija dzīvībai bīstama. Edited January 14, 2007 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 ej nost mani aizpuutiis pa gaisu !!! jee es lidoshu kaa putninjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 zaibis ja var neiet, bet laikam jau atkal 12. klasi piedirš un jāiet vienalga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 izgaju ara - vejsh norimis Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Nu bļe man 7:00 ziņas neder, es 6:55 leave the area. Anyway, varētu sākties apokalipse, jo man uz rītdienu ir tik daudz uzdots, kā uz pagājušo pusgadu kopā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grow3r Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Neko par to ka nevajadzetu iet uz Skolu nesmu dzirdejis! Man liekas ka jus jaabedina bet bus vien jaiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 (edited) nu ja kaads no jums dziivo mezhaa, tad labaak toch neejiet, jo var kaads koks uzkrist virsuu... nedomaaju, ka tas veejsh buus tik speeciigs, lai aizlidinaatu pa gaisu sabiedrisko transportu, tapeec droshi riit 7:00 seedieties tramvajos un uz skolinju sacereejaaties, kur tie laiki, kad ziemas briivlaiks tika pagarinaats par 1 nedeelu deel taa, ka bija nezheeliigs aukstums, labi laiki bija, jeptv... P.S. a lol, flashbacks tak dziivo mezhaa Edited January 14, 2007 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Iisteniibaa buutu reaali forshi neiet uz skolu shodien. Vakar kkur ap 19:00 elektriiba chakareejas un es aizgaaju guleet. Domaaju guleeshu liidz 6 no riit, bet nekaa, pamodos tagad un zinu, ja riit aizieshu uz kolu, tad buushu miegains, rupjsh un briizhiem aizmidzis. Tik feini buutu seedeet maajaas. Iesleegt kaadu normaalu Hatebreed, Dimmu Borgir vai Children of bodom (grupinjas kuras man shobriid pievelk) gabalu un vienkaarshi bezjegaa chakareet internetu. Mosh uztaisiit kaadu skaist signature vai pamekleet kaadu normaalu free hostu un pachakareeties bishkjinj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grow3r Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Sapnot nav slikti! Bet tas nepiepildisies! Ja rit nebus jaiet uz Skolu! Tad es tev 10Ls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Sapnot nav slikti! Bet tas nepiepildisies! Ja rit nebus jaiet uz Skolu! Tad es tev 10Ls! Tu laikam esi tik stulbs, ka zinjas neklausies, vai vnk zemaak par 2 postu nelasi.. paprasi mamai lai izvērtē situāciju cool2.gif Ziņās teica, ka vecākiem jāizvērtē situācija. Ja tev māte atļauj neiet, tad neej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Sapnot nav slikti! Bet tas nepiepildisies! Ja rit nebus jaiet uz Skolu! Tad es tev 10Ls! Davaj, tureeshu tevi pie vaarda. Ja nebuus 10Ls, es kkaa dabuushu adminja tiesiibas uz foruma un uzlikshu warnu, kaut vai tas buus peec 5 gadiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 paprasi mamai lai izvērtē situāciju Ziņās teica, ka vecākiem jāizvērtē situācija. Ja tev māte atļauj neiet, tad neej! Vai arī aizejat ar Vasju iedzert šnapsi un skolotājai pasaki, ka tikšana uz skoli bija dzīvībai bīstama. šajā postā šķiet viss ir skaidri un gaiši pateikts!Bet nu ja vētra ir virs 25m/sek tad it kā oficiāli lidz 12klasei ir atļauts palikt mājās,jo pastāv risks savainoties ceļā uz skolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 a uz darbu var neiet? man bail, ka vejsh pautus sapuutiis... ai ai mammuciitt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Da man pie arsta jaiet, a pie loga tada skanja, kad araa viesulvetra buutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Khe khe kheee, es palieku maajaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 forshi man bija pazudusi elektriiba kaut kur ap 5 naktii, bet ap 7 paraadiijaas, cereeju, jau ka varees neiet ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Uz skolu forši iet Tik bišk pajukusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Uz skolu forši iet Tik bišk pajukusi overmind, tas ir jumts? Hahahaha! Izgaaju aaraa un viss ko ieraudziju bija paaris nolausti koki un shkjuuniishu jumta shiiferi, kuri meetaajaas uz celja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 overmind, tas ir jumts? Hahahaha! Izgaaju aaraa un viss ko ieraudziju bija paaris nolausti koki un shkjuuniishu jumta shiiferi, kuri meetaajaas uz celja. Jumts, siena, logi... Ideāla skola mācībām.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Jumts, siena, logi... Ideāla skola mācībām.. Tu nedirs? Tas Latvija tev natura skola sabruka? Kur tu dzivo? Beefy (uztraucas par savu maaju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now