SNAIPER Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Visi zināt map Most_Wanted nu tur kur piespied pogu un no kautkurienes izlien masina arkuru iebrauc sienā!Kā sataisīt lai tā masīna izlien un uz vinas varētu uzlekt?Un kā sataisīt to sienu kurai var cauri braukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Visi zināt map Most_Wanted nē, atzīšos nezinu karti most_wanted bet princips ir uztaisīt func_train un palaišanas poga atrodas citur nevis uz paša vilciena un tam ir jāuztaisa track pa kuru braukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 (edited) Un kā sataisīt to sienu kurai var cauri braukt? To var uztaisiit ar func_illusionary Bet par paareejo neko nezinu! Dekompile most_wanted un paskaties kaa tur ir taisiiits!!!Es taa parasti daru ja nezinu kaa taisiiit! Edited January 14, 2007 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 To var uztaisiit ar func_illusionary Bet par paareejo neko nezinu! Dekompile most_wanted un paskaties kaa tur ir taisiiits!!!Es taa parasti daru ja nezinu kaa taisiiit! Es tiesi nesapratu ko izdarit un ka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Skaties TE Tur tu redzeesi kaa dekompileet! cerams tu sapratiisi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted January 20, 2007 Author Report Share Posted January 20, 2007 Skaties TE Tur tu redzeesi kaa dekompileet! cerams tu sapratiisi! OK sapratu ka deto taisit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now