Jump to content
GIGN Forum

Kas Tas?

Recommended Posts

Shada veida errori lec ara loti biezi visiem serveru turetajiem kas izmanto windows Xp Tapec ja godygi es ieteiktu izmantot windows 2000 ja gribi turet serveri

windows 2000 ir paris lietas kas palydz labak turet serveri piemeram

2000 need tik daudz resursu tas ir mazak ram un cpu paterinsh smile.gif

Un galvenais ka serverim vari likt jebkuru amxx versiju un shadus error tev neizmetys nekad vismaz man nav izmesti smile.gif

Un varu ieteikt labu programu kas servera nospragshanas gadijuma to pati restartee tas buutu ServerChecker

Loti noderyga programina smile.gif

Shada veida errori lec ara loti biezi visiem serveru turetajiem kas izmanto windows Xp Tapec ja godygi es ieteiktu izmantot windows 2000 ja gribi turet serveri

windows 2000 ir paris lietas kas palydz labak turet serveri piemeram

2000 need tik daudz resursu tas ir mazak ram un cpu paterinsh

Un galvenais ka serverim vari likt jebkuru amxx versiju un shadus error tev neizmetys nekad vismaz man nav izmesti

Un varu ieteikt labu programu kas servera nospragshanas gadijuma to pati restartee tas buutu ServerChecker

Loti noderyga programina

Kāpēc tu tā domā ka Xp ir slikts!Es pats lietoju Windows Xp un serveris ir 1.4gadus!

Un man vēl nebija nevienas figņas! smiliez.de_2469.gif

Edited by ExTaZy

esmu veidojis loti loti daudzus serverus un pats esmu parbaudijis ka daudziem no tim uzinstaleejot jaunaku amxmodx versiju sak paradyties shadas probleemas + esmu parlasijis loti daudzus topikus Steam majaslapa un daudzas citas kur shie sykumu bija aprakstyti

Pieta, es ta4 neteicu ka Xp ir slikts bet teicu ka 2000 servera ture6anai PEC MANAM DOMAM ir labaks neka Xp smile.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...