Inmate#9 Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 (edited) ko tas nozime? Edited January 9, 2007 by Inmate#9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Kaadus pluginus tu esi uzlicis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaba Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 kas taa pa IPX man ar taadu gribas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted January 9, 2007 Author Report Share Posted January 9, 2007 kas taa pa IPX man ar taadu gribas Aaa....un pa pluginiem runajot neka seviska tur nav....daudz bet viss norm gaaja lidz sai balt dienai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremin Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 sv_lan 0 uzliec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 ReInstall serveri un vel pameigini hlds.exe>open>properties un pieraxtiit -counsule! nezinu vai stradaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 nah vinjam consule jaraxta ja vinjam tas atveras consule es labak ieteiktu uzliec veco amnxx versiju ja tev ir jauna 1.60 tai mazak erori .. mqn ar pa laikam izmet kko lidzigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMACKER Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Shada veida errori lec ara loti biezi visiem serveru turetajiem kas izmanto windows Xp Tapec ja godygi es ieteiktu izmantot windows 2000 ja gribi turet serveri windows 2000 ir paris lietas kas palydz labak turet serveri piemeram 2000 need tik daudz resursu tas ir mazak ram un cpu paterinsh Un galvenais ka serverim vari likt jebkuru amxx versiju un shadus error tev neizmetys nekad vismaz man nav izmesti Un varu ieteikt labu programu kas servera nospragshanas gadijuma to pati restartee tas buutu ServerChecker Loti noderyga programina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 (edited) Shada veida errori lec ara loti biezi visiem serveru turetajiem kas izmanto windows Xp Tapec ja godygi es ieteiktu izmantot windows 2000 ja gribi turet serveri windows 2000 ir paris lietas kas palydz labak turet serveri piemeram 2000 need tik daudz resursu tas ir mazak ram un cpu paterinsh Un galvenais ka serverim vari likt jebkuru amxx versiju un shadus error tev neizmetys nekad vismaz man nav izmesti Un varu ieteikt labu programu kas servera nospragshanas gadijuma to pati restartee tas buutu ServerChecker Loti noderyga programina Kāpēc tu tā domā ka Xp ir slikts!Es pats lietoju Windows Xp un serveris ir 1.4gadus! Un man vēl nebija nevienas figņas! Edited January 12, 2007 by ExTaZy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMACKER Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 esmu veidojis loti loti daudzus serverus un pats esmu parbaudijis ka daudziem no tim uzinstaleejot jaunaku amxmodx versiju sak paradyties shadas probleemas + esmu parlasijis loti daudzus topikus Steam majaslapa un daudzas citas kur shie sykumu bija aprakstyti Pieta, es ta4 neteicu ka Xp ir slikts bet teicu ka 2000 servera ture6anai PEC MANAM DOMAM ir labaks neka Xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now