Jump to content
GIGN Forum

Jeremin

Mirstīgais
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Jeremin

  • Birthday 05/31/1991

Contact Methods

  • MSN
    pxr
  • Website URL
    http://www.iluvwaffles.com
  • ICQ
    0

Jeremin's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. OMG kaads tu lohs esi... 100 apmekletaaji ir daudz ? Tu domaa ar galvu ?
  2. taads lohs tu vispaar esi tas ir vnk psc !! paga paga shas pamatoshu: Kadaa sakaraa vispaar jataisa kaut kaadu jobanu forumu ja tu nezini kas ir datubaze ? Uztaisi no saakuma normaalu projektu... un tad ver valjaa savu bomzhatsko sytes... vnk kaads ir labums atveert 1 pub serveri un 1 forumu vai kaut kaadu smirdiigu engine ? Es to nesaprotu.
  3. Kaads var paskaidrot ar ko ir otrie psiho stati krutaaki ?
  4. shii nav taa vieta kur prasiit shitaadus jautaajumus, te labi ja no visa foruma 5 var atbildet uz tavu jautajumu Preksh tam ir boot.lv vai arii datuve.lv u.c daudz labi saiti preksh taa ir... p.s FREEBSD buutu pats idealaakais... gentoo arii nav ne vainas, tikai tev nav jeegas saakt ar to visu, pirms neesi izstudejis visas komandas un parlasiijies kaadus 100 tutorialus.
  5. Jeremin

    I-net

    karo4 lieta taada... Man vajag stabilu NETU Purvciemaa... Vai kaads cilveeciigi nevareetu ieteikt ? Kads nets ir gign'am ?
  6. Lieta taada ka pashreizeejais nets man biezhi pazuud, un liidz ar to cs serveri izrubijaas... Vai kaads var rekomendeet kaadu stabilu un piemeerotu i-net preeksh CW serveriem ? UN arii gribeeju uzzinaat kaads ir GIGN i-net piesleegums. Paldies.
  7. Jeremin

    Shara.lv

    Ultra Bijach Monster PWNZOR Shara Kaartiigi atownots kekss tas chuvarella kursh atkaaraas laikam pie kompja aukshpeedus atkrita vai arii moni saaka mochiit...
  8. Jeremin

    Vafeles...

    taatad... vienu dienu eedu vafeli ar saldeejumu... gaaju pa ielu un visi uz mani skatiijaas ... jo man vieniigajam bija vafele ar saldeejumu... un baigi laba.. izskatiijaas apmeeram shitaa ... nu tad gaaju taalaak... viens bomaars man baigi pieseejaas lai iedodu pagarshot... bet kaadaa sakaraa es vinjam doshu savu plastmasas karotiiti kuru vinjsh palaiziis ar savu pee muti... taa es vinju pasuutiiju un gaaju taalaak... bet peekshnji... peec sec. 7 , vinjsh panjeema un izsita man vafeli no rokaam... vot maita .. ne ? un kaa jums liekaas ko man vajadzeeja dariit ? es uz vinju paskatiijos shitaa--> , un teicu lai vismaz panjem karotiiti...
×
×
  • Create New...