GooD`MeN Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Tipisks Rīdzenieks Un vēl divi Rīdzenieki Dubult ace pataupi visus tos labumus nakama topickam,par RIGU!Tikai pacietibu;) Lai jau smejas kamer vel var pasmieties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 lol RIGAS mafija Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) ^^ okay Edited January 6, 2007 by feelya` Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) Liepājas bomži ir īpaši, jo viņi "bruņojušies" ar ratiņiem. Parasts liepaajnieks, pat atradis sew maajokli! Un kaartiiga liepaajnieka maajoklis shajaa alaa. Edited January 6, 2007 by 4uWiS^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 aaa esmu bots nemaaku 1 postaa ielikt 2 bildes.. Rekur liepaajnieks, tikai shis maajo bendziintankaa, jo vinjam nav savu maaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 paldies ka esi nobildeejis mani manaa guljamvietaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 dzekiem laikam pasta zirgs nospraaga, ja vel atbildes topiks nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 liepaajnieki tachu nav ar naidu noskanjoti, mees jums piedodam...varbuut nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins12 Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 dzekiem laikam pasta zirgs nospraaga, ja vel atbildes topiks nav. ej tu nost vot taads teksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 ej tu nost vot taads teksts čalīt, spamo bišk mazāk ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Shitass ir toposhais naakamais cilts vadonis? Jeb ciema speeciigaakais chells? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Tipisks Rīdzenieks Un vēl divi Rīdzenieki eu, es neredzu bildes 4uwi - lēti joki, pie tam, neesi sasapņojies? Kur Liepājā ir benzīntanks? lol ieraudzīju bildes. A kur ideja? Ka rīgā ir gejs supermens un kaut kādi divi laucinieki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Man liekaas, kad paraak jau taa Liepaja tiek sauliite izcelta, vajadzetu nedaudz, tos liepajniekus nomierinaat Aaaaa es vnk taa reecu pie galda, Pinky iz dziives ruleezz Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 iz dziives: [20:15:46] <kerchs_> jums jau tur eest nav ko [20:16:05] <hydro> tiesa, zhurkas ir beigushaas [20:16:14] <hydro> mums ir sunji palikushi [20:16:20] <hydro> vareesim uzcienaat [20:16:39] <EDD> sunjus jus jau nekad neapedisiet vai ne? i mean, jums sekss tachu ir vajadzigs... [20:17:17] <hydro> tik zemi mees nesam c`mon [20:17:39] <kerchs_> ziidainji jau beidzaas? veel gan ir viens jautajums - vai par hydro kads apzhelojies un varbut kada ridzinieku gjimene vinju adoptejusi? + veel izgliitojusi??? PSC! citadak logjiski sanak, ka tas nav vinjsh, kursh tur runaa (cmon Liepaaja tachu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 lol ieraudzīju bildes. A kur ideja? Ka rīgā ir gejs supermens un kaut kādi divi laucinieki? kljuudiijies mazliet. nvis divi laucinieki Riigaa, bet divi liepaajnieki Riigaa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Liepajas spicākā grupa. Cērtamo čiksu mīluļi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Mees ar Deadalive vnk lokamies, vnk super dzeki Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 kas kursh juus ir taa aizskaaris, ka jums ir taads naids pret liepaaju un to iedzivotajiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) Pēdējie izmisīgie centieni noturēt pasta zirgu Liepājā. Edited January 6, 2007 by WolfBlade Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 pacik nebija ilgi jagaida liidz iemaacisies ieguut uguni, tad sheit arii pirmaa pliits Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 WolfBlade me rēc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 iz dziives: [20:15:46] <kerchs_> jums jau tur eest nav ko [20:16:05] <hydro> tiesa, zhurkas ir beigushaas [20:16:14] <hydro> mums ir sunji palikushi [20:16:20] <hydro> vareesim uzcienaat [20:16:39] <EDD> sunjus jus jau nekad neapedisiet vai ne? i mean, jums sekss tachu ir vajadzigs... [20:17:17] <hydro> tik zemi mees nesam c`mon [20:17:39] <kerchs_> ziidainji jau beidzaas? veel gan ir viens jautajums - vai par hydro kads apzhelojies un varbut kada ridzinieku gjimene vinju adoptejusi? + veel izgliitojusi??? PSC! citadak logjiski sanak, ka tas nav vinjsh, kursh tur runaa (cmon Liepaaja tachu) Šitādu idiotismu lai es te vairs neredzētu! Pārāk stulbi un jēli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) Tikko zirgs pieveda pēdējās atbildes no intervijas. <gludeklis> nrkz <gludeklis> biblioteekaa seedi? <nrkz> gludeklis nee, kapec jauta? <gludeklis> a kur pie pc tiki? <gludeklis> un neta? <nrkz> gludeklis pc nopirka tetis netu piesledza mamma <gludeklis> nrkz <gludeklis> kur tu alaa piesleegsi pc un netu? <nrkz> gludeklis es neesmu ala <gludeklis> to ka tu neesi ala to es zinu <gludeklis> bet dziivo tur <nrkz> kur? <gludeklis> alaa <gludeklis> lol <nrkz> daunis <nrkz> musdienas cilveki vairs alaas nedzivo <gludeklis> bet liepaajaa dziivo <nrkz> esi redzeejis ? <gludeklis> tas tak visiem zinaams <nrkz> a kapec tu doma, ka es esmu no tiem, kas dzivo alaa ? <gludeklis> ala tur ir labakais miteklis <nrkz> ja es dzivotu alaa, tad man pavisam noteikti tur butu tapat kaa New Yorkas labakajaa viesnicaa Nezinu vai smieklīgi, bet intervija ir noderīga. Edited January 6, 2007 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Rekur liepaajnieks, tikai shis maajo bendziintankaa, jo vinjam nav savu maaju! saubos vai ta ir maja. bet ta varetu but dusha uz kuru dodas liepajnieki, kas atrodas Grobinaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts