ExtraOrdinary Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) HA. Paspīdēja foršajā topikā doma par šitādu lietu un tā kā man kautko jautru uzorganizēt patīk - WHY NOT!! IM ASKING WHY NOT YOU MOTHERFUCKING MOTHERFUCKER FOCKERYFUCKER BITCHES?? WHY NOOOOOT! GAME OON!! Uzņemšos liepājnieku tm vadoņa lomu. Spēlēt varošieungribošie liepājnieki. Iesniegt pieteikumus PM veidā pievienojot motivācijas vēstuli un sasniegumu vēsturi. 10 VS 10 !! Liepājas lajnaps LRL (Labākie Ratu Labotāji) #1 ExtraOrdinariijzzz #2 nrkz ei kii ej narkoze #3 lehijs aka hydro aka haidro aka wowadikts aka will work for GT #4 frzn aka fr0zen aka wowadikts #5 |2.v_o aka .. xzibits #6 GooD MeN aka aizskartais #7 PliKaiS aka belly dancer #8 snoobi aka burkaaninsh #9 Iceboy without aliases #10 zutis- aka slidenais #rezerve *RavenHolm a.k.a DaYz (ar 1992.dz-gadu tu vēl neskaities liepājnieks. Jaunākus par 1990. pamatsastāvā nevelkomējam) *Kraanelis - uberpro Sljedušijs posto čalītis, kas uzņemas rīgas tm vadīšanu,novākšanu,savākšanu utt DAVAJ!!! DAVAJ LOPI!!! DAVAAJ!!!! MORTAL KOMBAAAAAAAAAAAAAAAT! edit: Spēles datums un Serveris kura hltv tribīnes tiks izpārdotas par 15ls gabalā stāvgrūdām piepildīsies tiks publicēts vēlāk. Velkomējam pretimnākšanu no mīļajiem GIGN vadoņiem Edited January 21, 2007 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 pag a jums tur elektriba ir lai speletu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 omes mīs pedāļus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 You worry not shall that about! Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Būtu labi, ja būtu HLTV + skatos Rīdzenieki tādi paslinki. 5:0 Liepājnieku labā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 nu es kaa shii kashkja pamatliceejs vareetu uznjemties riidzinieku komandas kapteinja lomu. p.s. suutiit savus CV man uz PM p.p.s. priekshroka tiks dota lielaakajiem Liepaajas niideejiem Komandas nosaukums: <City boys> Komandas moto: L for luuzers Komandas sastaavs: 1. Dr. Pain aka uuberPRO 2. ^Ali^ aka ordinarymustdie 3. Nak3D 4. slowhands aka slowiks 5. bloodlord aka b$%@lord 6. macho 7. EDD aka SHMEDD 8. minOrity aka regular Carebear 9. feelya` 10. test2 (es rezervēju vietu viņam) ? macho uuberEDIT: man pienaaca apmeeram miljons veestules ar tekstiem par to, ka veelas piedaliities kausaa, par to, ka nav liels skills, bet tomeer veelas, utt. tachu man jums ir jaapazinjo, ka ar to vien nepietiks. kaa jau teicu - veelos dzirdeet iemeslus, kaapeec tik ljoti ieniistat liepaaju. man nevajag skillu, jo mees vinjus iznesiisim ar savu lielo naidu p.s. doGY, tas, ka mums ir makdonalds, bet vinjiem nav, runaa par sliktu mums, nevis liepaajai Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 #rezerve RavenHolm a.k.a DaYz (ar 1992.dz-gadu tu vēl neskaities liepājnieks. Jaunākus par 1990. pamatsastāvā nevelkomējam) Šit Vecums nenosaka prāta spējas Gan jums vēl manis pietrūks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 prichom te praata speejas? tu konter straiku ar praatu spelee? 92. gads - komon, siiks pidinsh, kas vainu nejeedz speleet vai spelee ar chiitiem, kas neskaidrs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 prichom te praata speejas? tu konter straiku ar praatu spelee? 92. gads - komon, siiks pidinsh, kas vainu nejeedz speleet vai spelee ar chiitiem, kas neskaidrs? nepārspīlē 14 gadi nav taspats kas 12 vai 10... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 lieliska ideja uztaisīt katra rajona izlasi un tad cupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 man liekas ka maz savaakies bet meeginaat var... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Nu Liepajaa brivpratigo netruuks!Bet nu Rigas pujkam skatos,ne visiem ir iekshas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 ko lai dara ceesinieks kam ir 15.7 gadi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 ko lai dara ceesinieks kam ir 15.7 gadi? Pasuuti jau savlaicigi biljeti HLTV lozhaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) ko lai dara ceesinieks kam ir 15.7 gadi? Tu neesi ne Liepājnieks ne Rīdzinieks Edited January 5, 2007 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 nez nevareetu noorganiizeet kko liidziigu riigas gign cup kur visas riigas rajoni ziemelj, pret latgales priekshpilseeta.. u.c. ceru kad saprataat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Hmmm Pain, a laciti kaa lidzjuteeju nemtu komandaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 nez nevareetu noorganiizeet kko liidziigu riigas gign cup kur visas riigas rajoni ziemelj, pret latgales priekshpilseeta.. u.c. ceru kad saprataat. tu esi no latgales... nu jaa tava DOMA MAN PATIIK .. tik jaasaak kko dariit!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
students Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) 4uwi citu idejas var arī nezagt... ideja par šito mahaču bija mana, visas pateicības vēstules sūtīt man Edited January 5, 2007 by students Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 nez nevareetu noorganiizeet kko liidziigu riigas gign cup kur visas riigas rajoni ziemelj, pret latgales priekshpilseeta.. u.c. ceru kad saprataat. Sheit ir runa par Rigu vs Liepaju!Starp mashinam vs Zirgiem!Par sveciitem vs DURACELL Jusu Latgalji sheit ir neprichom Sheit iet runa starp 2vam dazhadam FRONTEM!Parejie vairs neskaitaas ne pilsetas ne lauki,bet gana kaut kadi vietejie CIEMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) tas vareetu izveersties par labu pasaakumu...ne gluzhi GIGN all star game, bet kaut kas liidziigs....ir veerts pameegjinaat. Edited January 5, 2007 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) Mums vajadzēs dažus pro imigrantus, nāksies iepirkt eklipsi Edited January 6, 2007 by |2.v_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Gribēju tikai pateikt Liepājniekiem kuri apsver domu pieteikties. Īpaši gari nedomāt kā redzam Rīga savu sastāvu jau ir aizpildījusi. Un šo pasāku nevjadzētu pārāk ilgi novilcināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 haha, tas būs makten jautri ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 tikai viens izdziivos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts