Spriidiitis Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Kaadaa veida var uztasiit bunnyhopu un duble duck un visu tos longjumpus kaa????? man teica ka kkaada programa vajadziiga ! plaidziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 googlee pieraksti nosaukumu atradiisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 Neko ipashu neatradu! un man vajaga vissu kopa vai kaukaa tamlidziigi i mo6 palidziibu ka uztasiit bunnyhop longjump un visus veidus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 googlee pieraksti nosaukumu atradiisi atradu kauakdu 4itu ar bunnyhopu spinhakiem ut.. :< ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 mācies pats, atrodi kautkur video kur ir kā taisīt strafe bija viena adrese ar pamācībām, ā atceros tev veicas te !! programmas nav vajadzīgas, vienīgi ko tev varu ietiekt: bind MWHEELUP/MWHEELDOWN +jump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HopeWaplet Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 kz.gamerx.lv ieej šajā lapā tad redzesi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Kaadaa veida var uztasiit bunnyhopu un duble duck un visu tos longjumpus kaa????? man teica ka kkaada programa vajadziiga ! plaidziet! nav nekāda programma bet pirkstu veiklība + pareizi izkārtotas kontroles lai vispār izdotos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 mācies pats, atrodi kautkur video kur ir kā taisīt strafe bija viena adrese ar pamācībām, ā atceros tev veicas te !! programmas nav vajadzīgas, vienīgi ko tev varu ietiekt: bind MWHEELUP/MWHEELDOWN +jump un ko tad dos tas MWHEELUP/MWHEELDOWN vari paskaidrot?? uz pruekshu uz atpakalu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 nav nekāda programma bet pirkstu veiklība + pareizi izkārtotas kontroles lai vispār izdotos NU ja tu esi tads pro tad ludzu pasaki man labakos controlus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 aa un kas tad ir tas alias???!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 Kadas ir tad visas komandas oiemeeram ko dara: +forward -forward moveright moveleft +duck UTT :/ neponel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Uij veciit shitie lecieni nav prieks tevis... Es pats tur neko nejedzu tapeec, arii nemeginu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 ja nezini kas ir MWHEELUP/MWHEELDOWN ne arī +forward -forward moveright moveleft +duck, tad šito tu noteikti "iemācīsies" Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Kaadaa veida var uztasiit bunnyhopu un duble duck un visu tos longjumpus kaa????? man teica ka kkaada programa vajadziiga ! plaidziet! viss tas ir priekš lohiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts