spreslijs Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Man ir mikrafons (Logitech) man lieks labs (dati pazuta ), bet vins ir loti klus!!! Vai nezinat kas pa vainu?? AA un man ir Intel Audio studijo tā programa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Ja neesi galīgs dumbass, tad vaino skaņas karti, kā tas ir jādara manā gadījumā. Ja tomēr esi, tad pie sound settingiem visur saliec mikrofonam max skaļumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Jautrākais manā gadijumā ir tas, ka mans MIC's būs kluss for life mengs. Jo pie setingiem kā tas sūda skaļuma (nezinu kā to nosaukt pat) *kaut kas* stāv pa vidu tā arī stāv. Kaut kāds stulbs bugs. >.> Link to comment Share on other sites More sharing options...
spreslijs Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 Man ir Intel 82801 GB ICH7 (vismaz ta rakstits) Vel kas ir ir kaudkads "input monitor", bet kad vinu iesledz austinas kautkada 4arkstona doties mikrafons top skalaks!!! P.S. Protams neesu visur kur var ir uzgriezt uz vis lielako!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 neiznu, ko tie dzeki te krauj sviestu, bet vai esi uzlicis 20db boostu mikrofonam? Karoce, sac ar to un beidz ar to, ka pagriez vinu skalaku un uzliec mute line in un mikrofonam un parliecinies, ka esi iestekerejis mikrafona cauruma nevis line. beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spreslijs Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 Esmu sitads Kur var uzlikt to 20db boostu ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Esmu sitads Kur var uzlikt to 20db boostu ?? nu volume control logā pie mic ir advanced poga, to nospied un rāda logu kur ir "1 Mic Boost" čekbox - tajā jābūt ieķeksētam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now