Jump to content
GIGN Forum

Iesakat


k0RK1s
 Share

Recommended Posts

mēsls. normāls antivīruss ir Kaspersky 6.0 kaut gan viņš varētu nedaudz pabremzēt pc.

man ar 6 staav .. nu esu uz 80% apmierinaats bet gribeetos citu bet slinkums instaleet untt...

daudzi saka ka nod32 ir baigi labz... itkaa tagad 75% draugiem staav6is kas saprot kautko pc.. nu bet ka kuram daziem ta liekas modeslieta kuram labaaks dizains i tt... smiliez.de_2469.gif

Link to comment
Share on other sites

Es vispaar neizmantoju AntiVirusu! Man bez vina labi! Naw nekaad viirusi  PC iemetushies! Vis norm.  wink.gif

nu tu moz visu dienu cs`u atspelee smiliez.de_2125.gif bet saproti ir cilveeki kas kko meklee utt.. kas kkur prns ka4aa...un fig tu zini vai ir tev viirusi i vai nav...

Edited by Adik
Link to comment
Share on other sites

Stavejja man Kaaperskiy loti kompio bremzee bija laicinju arii Avast bezmaksas antiviruss domaju ka viss ok pec tam palasiiju pa forumiem interneta noleemu uzlikt Nod32 atrada 4 virusus tagad stav Nod32 kompi nenoslogo. Google var atrast gan pashu antivirusu gam crack'u. Runajot par firewalliem ZoneAlarm ir riktigs mesls. Pats labakais ir Outpost bet tur cakareeties vajag lai vinju crackotu. Normaals ir bezmaksas walls Comodo seit ir.

Link to comment
Share on other sites

pashlaik ir NOD32. nekadu sudzibu. virusus kjer labi, kompi nebremze. esmu megjinajis dazhadus nortonus----> bremze kompi, bet aizsarga diezgan normāli. arī avasts bija---> kaukā nepatika man vinš, bet stradaja jau normali.

Link to comment
Share on other sites

es labi iztieku ar zone alarm pro, k-kadu McAfee un vel barinju...

ew.... a kads nezin kur var lejuplaadet tas progas, kas skene kompi un uzmeklee errorus? ilgi esmu mekleejis, bet visiem tiem ko atradu var veikt tikai skeneshanu, bet vinji kljuudas neizlabo- nepiecieshams tiem pirkt licenzi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...