HaryZ Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 1. kaa uztaisit trepes? 2. tur vel ir tadi zogi ar zilu foonu kaa uzlikt lai spelee spidetu cauri nevis buutu mels fons... (cerams ka jus saprataat ko es saku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 vispār abas lietas te ir biezā slānī izstāstītas - paskaties vecākus postus par to pirmo: piespied sevi un šito izlasi! tur ir pateikts speciāli noobiem - par kāpnēm un vairāk debilus jautājumus neprasi pirms neesi sticky topikus izlasijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Tas tak ir diezgan viegli!!! CS mapes taisot trepes ir vajadzīgi divas lietas func_illusionary -tas ir pašu kāpņu izkats un func_ladder -tā ir neredzamā daļa pa kuru kāp spēlētājs(player). Nekas jau slikts nenotiks ja pateikšu ka standarta tremes ir 32 juniti platumā un 3-4 juniti resnumā, augstumā kā iznāks. Nosākuma sataisām pašas kāpnes un priekš kāpnēm labāk ņemt tās tekstūras kuras ir ar zilu fonu tas nozīme ka viņām varēs redzēt cauri.piesmiežam[Ctrl+T] un tur izvēlamies func_illusionary un zemāk kur: Render Mode -ielikam solid FX Amount -225 tad paņemat tekstūru AAATriger un ievilkam tā lai vina drusku izlīstu nu mūsu redzamajām kāpnēm jo šī un būs tā daļa kas spēlē nebus redzama bet spēlētājs pa tām līdīs.Tad spied [Ctrl+T] un izvēlies func_ledder nu un vis šitādas kāpnes ir gatavas ja gribi varu pastāstīt kā taisīt vītņu kāpnes tas ir ļoti viegli vai parastās daudzstavu māju kāpnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins12 Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 pastaasti ari kaa taisa tas daudzstaavu majas kaapnes Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaryZ Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 (edited) THXXXX !!! !SNAIPER tagad mana awp map ir gatava Edited January 3, 2007 by HaryZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaryZ Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 VEL VIENS HEEEELPPP!!!! kaa man uztaisiit lai nebuutu taa zilaa ?? es jau uzliku func_wall un un Remder mode - solid bet man tikutaa spelee ir zils... (( Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaryZ Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 aaaa vel kaa uztaisiit lietu vai sniegu vai duumus... un vel kadus efektus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 aaaa vel kaa uztaisiit lietu vai sniegu vai duumus... un vel kadus efektus? env_snow un env_rain, kā arī env_sprite dara brīnumus! par to iepriekšējo - cik tev FXamount ir uzlikts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaryZ Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 255 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Par to niegu runājot tā vins izkatīsies!!! Ko vjag lai satisīt aukstu,ziemas,sniega atmosfēru: 1. Debešu satiecīgā bildīte lai nezikatītos ipkā saulainā dienā sniegs set; (es tev ieteiktu: snow vai snowlake_ 2. Sniegs,ko pie tevis rādīs sprite 3. Un realismam vēja skņas. 1) Debesis; Piespiedīsi Map/Map properties.... un izlīdīs properties tabula, un tur kur environment map ieraksti vai snow vai snowlake_ 2) Sniegs!!! Izliets env_sprite kautkādā attāluma viens no otra un no zemes (kautkurta 96-128 junitiem). Env_sprite (sniega spraiti) Render Mode: additive (ja ieliksi additive tad nebus visādu melnu plankumu) FX Amount: 255 FX Color: 220 220 235 (spraitu krāsa RGB formātā, tie ir sarkans,zils,zaļš...) Framerate: 15 (ātrums ar kādu spraiti mainīs kadrus sekundē) Sprite Name: sprites/snow.spr (sito obligāti neaizmirsti tas ir pats sniegs piespiedīsi brows un ieiesi mape sprites kur tev CS un snow.spr) Scale: 2 (spraita maštābs) Flagi: Start on ? atkekse tas lai sniegs ietu raunda sākumā. 3) Vēja skaņa. Šo skaņu vari sataisīt ar ambient_generic un obligāti atzīmē cue point Ambient_generic (Vēja skaņa) Path: ambience/coldwind_1.wav (seļš pie skaņas) Volume: 10 (skaļums) Флаги: Play Everywhere ? spēlēt visur (atzīmē) ok sniegs ir gatavs ja vaijag lietu tad tik pasaki varu pierakstīt!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Parto huinu ar logu tiesi nezinu tu meigināji kad uzliki neko nemainit ne func_wall vispār neaiztikt un kad taisi mapu spied Alt+P tad tev izlīdīs tabula un tur buss tavi errori vi izlidīs cita tabula ka erroru nav!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 THXXXX !!! !SNAIPER tagad mana awp map ir gatava Paldies tu esi pirmais kas man pateica tmx par palīdzību VHE godīgi tas ir ļoti patīkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaryZ Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 velreiz paldies vet vai tu varetu pastastiit kaa uztaisiit daudzstavu majas trepes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaryZ Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 (edited) kapeeec ir empty taa vajag buut kapeec rada pie problems un kaa to labot? Edited January 4, 2007 by HaryZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 OK bet tad kad tiksu ar savu problemu par kuru es ju pierakstiju te un joipasi TE Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 kapeeec ir empty taa vajag buut kapeec rada pie problems un kaa to labot? ierakstot entity name! un tev pat player start nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaryZ Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 ierakstot entity name! ble nesapratu a kur tas vards jaraksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 un kā tev šķiet? tu uztaisi entity un tas tev tāpat darbosies ko? entity'jam ir properties un tur viss ir smuki jāaizpilda (nu gandrīz viss) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaryZ Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 un kā tev šķiet? tu uztaisi entity un tas tev tāpat darbosies ko? entity'jam ir properties un tur viss ir smuki jāaizpilda (nu gandrīz viss) kas ir entity taa ir siena ? vai kas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaryZ Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 (edited) labi tagad... es savaij jaunajai mapei ar apply decals saliku visadus zimejumus uz sienaam... bet kad ieeju spele man tur nekaa nav kas vareetu buut vainiigs ? un kapeec taa ir? Edited January 4, 2007 by HaryZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) kas ir entity taa ir siena ? vai kas ? jā tev tie ir siena! bļa izlasi pamācības un sapratīsi kas ir ENTITY!!! Edited January 5, 2007 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaryZ Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 lab lab bet kapeec to uzlimju spelee nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now