Thesnake Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Man tāds jautājums... kādēļ kad es ieieju cs (vai arī citreiz kad es nespeleju cs) izslēdzas kompis? Nu viņš izslēdzas tā kā ķipa kads izrautu elektribas vadu vai vnk elektrība pazustu.. (nu momentāli izrubas) .. varbūt varat palīdzēt... Gaidu atsauksmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gvrik Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 viirusi vai arii paarkarst sisteembloks.. tjipa sisteemblokam ir max temperatuura, bet ja temperatuura ir augstaaka par max tad kompis rubaas aaraa.. man bij taads prikols. Aizvedu uz datorslimniicu un datoru izaarsteeja.. cerams ka kko saprati ko es te uzrakstiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted December 31, 2006 Author Report Share Posted December 31, 2006 (edited) Pa to temp. arī nosakuma domāju, bet tomer likās unreal. Jo visu nakti nesēdēju pie PC un no rīta bija atdzisis piegaju uz 30mins un atkal tas pats.. strange.. Edited December 31, 2006 by Thesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Visticamaak paarkarst.. Zinu ka shitais joks ir daudziem Intel D, ja tev ir Intel D, droshi ved uz garantiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puff Dady Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Īsumā - pamēģini izsūkt kompi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Īsumā - pamēģini izsūkt kompi! Piekriitu Un vai tev kaste nav iespiesta kaste no abaam puseem? Pat ja vienai pusei ir priekshaa siena vai k-kas tml. var uzkarst. Man bija vienais pc pusei galds priekshaa un taadeelj arii restarteejaas pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HopeWaplet Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 a man abaam puseem priekshaa un enaks nav viirus vareetu buut vai arii ventelators neruubii ljoti labi! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins12 Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 man draugam bija taa kad vins iet ieksha speele uztaisa savu mapi tas bija laikam war3 vai wow neatceros nu karo4 ustaisa mapi un kompis restartejas bet kad netaisa mapi tad nav lai vinam paarslodze bija vai kas taads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted December 31, 2006 Author Report Share Posted December 31, 2006 Varētu būt... kad uzreiz kompis nereali sāk domāt / ventilators netiek līdzi un tad parkarst.. Man aizmugurē bija siena .. tiešik kur viss iet arā.. no vācu (pa griezu sāniski PC lai nau tik tuvu sienai..) Par to sūkšanu... ja domā ar parastu putekļu sūcēju tad nesanāks , jo nevaru taisīt PC vaļā .. garantija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Par to sūkšanu... ja domā ar parastu putekļu sūcēju tad nesanāks , jo nevaru taisīt PC vaļā .. garantija... Bled tad aizved uz to sasodito garantiju. Kada tev tolka mums te jautat pec kkada smirdiga padoma ,ja labi zini ,ka pats neko tapat tam pc nedriksti darit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted December 31, 2006 Author Report Share Posted December 31, 2006 Bled tad aizved uz to sasodito garantiju. Kada tev tolka mums te jautat pec kkada smirdiga padoma ,ja labi zini ,ka pats neko tapat tam pc nedriksti darit. Ooo, cik tu mums kruts... Neuztraucies, bez tavas palīdzības un tava ūber krutā padoma vari aiziet padirst Zināšu ko darīt..nevis tu man teiksi ko darīt .. gribu jautāju, gribēšu aizvedīšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricox Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Vai nu tev tur iekšā kas izkūpināts! Vai vienk vīruss ir! Pārbaudi anti-viruss, mo6 tomer ir viiruss... A mo6 vnk izkupinaaji pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 thesnake, tu esi BOTS. tev saka, ka vinjsh paarkarst - un tiem cilveekiem ir taisniiba, taapeec vareetu vinjos ieklausiities, bet nee, taa vietaa tu kaut ko stulbi murgo. par taadu lieto kaa BIOS esi vispaar dzirdeejis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HopeWaplet Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 es apmēram zinu kas ir BIOS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 (edited) Izsuc ar putekļu suceju ventilatoru un visu parejo! Edited January 2, 2007 by Chester Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Izsuc ar putekļu suceju ventilatoru un visu parejo! A tu nedzirdēji šamējam mīziens taisīt vaļā, jo garantija, man ari bija garantija, es 1 dienā atrāvu vāku vaļā, jo vajadzēja pārrakstīt info no hdd, nu tācu paņem vainu pats izsūc, vainu aiznes uz servisu pasaki, ka neiet, un ja tev prasa kapē atplēsta garantijas plombe, tas pasaki, ka tev vajadzēja jaunu hdd pielikt.. P.S domāju ka padomi sniegti pietiekami, tev tik jārealizē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts