Jump to content
GIGN Forum

Gvrik

Mirstīgais
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

About Gvrik

  • Birthday 11/27/1992

Profile Information

  • Location
    Latvia

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Gvrik's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. Gvrik

    Warn Logs

    -------------------------------------------------------------------------------------- naziic Warned on Feb 18 2007, 22:35 Added to warn level Nemāci moderiem, kam likt wārnu, kam nē + nespamo, kā redzu tu šeit esi sācis uzdarboties, un tu neuzdarbojies palabam, tu aizdirs forumu, so domā ko raksti, un vai tu ar savu rakstu sev neizpisīsi no sliedēm. -------------------------------------------------------------------------------------- macho Warned on Jan 3 2007, 18:23 Added to warn level emm koma, pavisam jau nevajadzēja izrubīt -------------------------------------------------------------------------------------- Koma[Dzirciema] Warned on Jan 3 2007, 15:47 Added to warn level Bljaha, Neiet man BUSTERITIS Stulbums sudzibu sadala -------------------------------------------------------------------------------------- Koma[Dzirciema] Warned on Jan 3 2007, 15:46 Added to warn level Bljaha, Neiet man BUSTERITIS - par stulbumu -------------------------------------------------------------------------------------- super 3 vārnas par vienu postu .. pārspējiet mani
  2. RavenHolm.. fuck.. bilde neielikās.. nu nekas.. tajā bildē bija vnk monitors nobildēts.. OFFLINE .. būtu moderators uzliktu warnu guesss'am.. lai kārtīgāk izlasa noteikumus.
  3. ===================================================== PIRMS POSTO - IZLASI!!! 1. Nespamo 2. Nepiedāvāt google.lv 3. Nēesat ļauni ===================================================== ko man darīt? 1kart. - Serveris ir online 2kart. - Ieliku webā cs monitoru 3kart. - monitors rāda, ka serv ir offline.. 4kart. - ko darīt? bilde ( skat. attachment)
  4. kādu niku tur ir jāraksta? kad instalēju man nekādu niku nevajadzēja rakstīt.. un paroli to, kuru instalēšanas laikā rakstīju, ja?
  5. tu jau arī neesi labāks par viņu.. "lox".. PALDIES NETII
  6. tur jau tas prikols, man apnika sadzīvot ar to sūdu... ieeju mostwanted serverī.. un nevaru norm paspēlēt, jo tas sūds rādās.. ( kr4 lago ) gribu izdarīt tā, lai tas CL_FlushEntity_Packet vairs nav..
  7. kas tas ir par prikolu ka man cs'ā ( labajā augšējā stūrī ar sarkaniem burtiem ) rāda CL_FlushEntity_Packet? Kad tad sūds izlec - lago cs... ko darīt? Paldies
  8. nja.. varbuut forumaa es paarspeeju visus savaa idiootismaa.. bet nu .. dziivee gan esmu savaadaaX.. ahhh.. lab ir lock this ub3r idiootic topic srry par spaaaam
  9. nu lol zin kaa es reecu par to postu tajaa forumaa/lapaa... un tas tur : "worm tu 4ist taisies zinjot policijai" bij prikolam..
  10. lapa neiet jo tam pidar*m kompis izslēgts. vai nu kaut kas cits tu daunis esi? visi it kā smejās ne jau par šo topiku, bet gan par : "Viss ir otraadi worms panema no ta Weba DIZAINU lai ieliktu GIGN'a , vismaz ta es sapratu pec Macho posta. " vismaz man tā liekas..
  11. ko tas nozīme?? tie superloli?? *EDIT* i go to sleep
  12. .. sheit palasiet par to policiju es nez kapēc sāku smieties .. bet nu ja kādam slinkums vērt to linku vaļā, tad lūdzu jums : Atvaino WORM, ja tev nepatīk šis topiks + jaut: worm tu 4ist taisies zinjot policijai??
×
×
  • Create New...