blade Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 (edited) Labdien, Speeleju uz gign servera jau labu laiku, nu jau buus nedaudz ilgaak par gadu, mans niks - blade. Mani stati - http://www.gign.lv/stats/player.php?id=567 Serverii speeleeju dazhaados laikos, vairaak pa vakariem un naktiis. Veeleetos luugt sekojoshaas tiesiibas - gag, slap, slay Kaapec veelos ieguut shiis tiesiibas ? gag - peedeeja laika, it iipashi dienas viduu serveri sarodas tipinji, kas nespeej izteikties bez liekaam rupjibam, un biezhi speeleejot traucee nepaartrauktaa runaashana pa mikrofoniem. Ar gag paliidziibu ceru vinjus vismaz nedaudz padomaat par savu uzvediibu. slap, slay - tikai 1 noluukam - pamaaciit misijas nepildiitaajus, domaaju ka veseliigs slaps iedroshinaas katru kusteeties c4 virzienaa, slay varetu tikt izmantos atkaartotos miikstmiesiibas gadiijumos. Nu labi, shiis komandas veel noder arii lai atbriivotos no ff. Admini, kurs postos aiz mani ir samuray un r&r. Taa kaa samuraya pc ir sapliisis vinja posts vareetu nedaudz kaveeties. Tas arii buutu viss, ceru uz atsauciibu. Edited January 1, 2007 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Jādod, jau tikai tāpēc, ka nēsmu redzējis čali, kas tā macētu šaut Streifojot Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 visnotaļ prātīgs cilvēks, domāju, ka var mierīgi dot, pratīs apieties ar tiesībām pienacīgi, neko daudz jau ar neprasa + liek DSD Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 (edited) Dauņus Nevar Izarstēt...! Āmen! P.P.S. Šis topiks ir domāts tikai un vienīgi ADMINU jautājumiem un ierosinājumiem tad huļiš tu te raksti dauni? blad'am varētu iedot, jo visnotaļ pozitīvi serverī uzvedās un ar īpašu daunismu( kā MMX ) nav izcēlies... Edited December 30, 2006 by niger Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 nu blade ir tieshaam visvairaak pelniijis no visiem, ko paziistu, speelee tieshaam labi un tieshaam daudz un ar tiesiibaam maacees apieties (kaa nekaa esmu vinju apmaaciijis )! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 Anyone else ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Es arii vienoziimigi par! Istaniiba domaju, ka vinam sen jau taadas ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 driiz viss notiks, ja nav jau noticis. stay tuned Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts