rusty Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Esmu parliecinaats, ka plashajaa cs'u speleejoshaja cilveku loka ir ari kads, kas spelee THES4 : oblivion. Pats nesen ar saaku spelet, un secinaju, ka saliidzinajumaa ar Morrowind shii dalja nav tik viegla ( konkoreetak ir gruutak tikt pie naudas utt.) nu buutu labi, ja kaads vareetu padaliities savaas zinashanas, ieteikumos,komentaaros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Salīdzinājumā ar Morrowind šī daļa ir krietni dīvaina un vēl vairāk novēršas no RPG pie Action elementiem. Pašam nav ne jausmas kā tur kaut ko var darīt(ieteikumus domāju) - pats esmu izspēlējis tik cik tikt ārā no cietuma un konstatējis ka nav tik aizraujoši kā Morrowind. Tā arī beidzās manas Oblivion gaitas. Pag nē vēl man bija doma ka jātiek līdz ārējai jūrai, bet mistiskā kārtā tas neizdevās - šķiet ka karte bija ierobežota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 biju rukājos morrowind līdz nelabumam, savā laikā bija mīļākā spēle, tādēļ arī gaidīju oblivion, bet jutos kaut kā vīlies, pat īsti nezinu kādēļ, kaut kas man vienkārši nepatika viņā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Vakar izgaaju main questu Par to gruutumu nu nez, man liekas ka Morrowind bija nedaudz gruutaaks, Oblivionaa tie kvesti ir paarak viegli + taa buulta vienmeer raada kur jaiet. Un ja veel izej kaadus no Daedric kvestiem un dabuu tos artifaktus tad pavisam easy ir. Nauda naak ar levelu, ej tik pa alaam normaali aatri uzkachaajies, un pie reizes vaac tik visaadus suudus, ko veelak paardot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 mjā, tā bija arī Morrowindā - jo lielāks levels, jo vieglāk dabūt $$$ bija pat tā ka nosit daedru un savāc daedric mantas kuras nevar normāli pārdot, jo nevienam nav tik daudz naudas Starp citu es prikola pēc izgāju Morrowind tikai staigājot - nelietoju teleportus un citus šitus(nu tikai lai uz Tribunal pilsētu - Mournholdu nokļūtu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted December 14, 2006 Author Report Share Posted December 14, 2006 (edited) morrowinda es nevienu qwestu negaaju. vnk paris pilsetas apsitu palicistus. dabuju pedejos speles zobenu un to naziiti , kas atrodas viena kalnaa pasha kartes vidu ( maksaaja 400 k ), aa un vel atradu to milzi, ko "liek" kopaa pa kjermenja daljaam. Edited December 14, 2006 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 to naziiti tu domā to speciālo ar ko varēja nomočīt beigās to "sirdi" saucās "keening" tas nazītis hmm par kādu milzi tu runā? Es to spēli esu izgājis+daudz mazos kvestus izgājis+izstaigājis krustu šķērsu visu salu+vēl tribunal daļu esu izgājis un nevaru iedomāties par kādu milzi tu runā Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted December 15, 2006 Author Report Share Posted December 15, 2006 (edited) es nez vai vinjsh atrodams vel ir. bet pectam, kad biju atradis to naziiti un iisti vairs nebija ko dariit, es panjemu move chiitu spaidiju liidz nonaacu pie viena milziiga mirusha dzeka, kam veedara bija sirds. Edited December 15, 2006 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 laiku pa laikam uzspeeleeju. ar naudu nav tik traki Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Ak to tu domā! milzis gan tas gluži nebija, bet sirds gan bija tā pati, ko vajadzēja novākt lai Dagoth Ur nobeigtos. ķipa main quest beigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now