Mc2 Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 emmm, problema ar FPS serveros, ieejot jebkuraa serverii, mans fps reaagee uz katru kustiibu, vnk no maniem 60 bijusajiem nokriitas uz 30 esosajiem... gribetos zinat kas par problemaam plz help. nesen parinsteleju PC (patiesiibaa vairakas reizes) bet labuma nekada, agrak viss bija zbis, bet ko tgd esmu izdarijs nepareizi nezinu. ram 256, bet del rama nevar ta lagot, jo agrak vis bija "čībā" Video - GeForce 2 MX400 jā jā jā sakaraa ar šo MX400 <---- aspratibas pietaupiet nu tad gaidu atbildes, paldies ieprieks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[TerRor_SquaD]LiL_Ew!L Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Tas ir del rama lol..... tad tu grib teikt ka 100 cik tur RAM man vispar nelagos Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKILL Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 del rama, ja? Es uz sava 128 mb rama un taas pasas video kartes turu max 130 fps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mc2 Posted December 10, 2006 Author Report Share Posted December 10, 2006 nu ja zinu, ram man ir neliels, bet tomer, agrak viss bija perfekti taka tev stabils 100 taa man stabils 60 protams iekulotiess smokaa ir ka ir bet bet bija ok, bet tgd vispar pat ar botiem dirsaa aiziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Draiverus pameegjini nomainiit videokartei, izleedz vertical syncronization. Paskaties vai tev kkadi citi procesi need ram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mc2 Posted December 10, 2006 Author Report Share Posted December 10, 2006 nu es neesmu nekads spechuks sakaraa ar draiveriem, moosh varat k-ko ieteikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 moska prosta tagad ar citu izskirtpseju spelce CS kaa pirms tam? Uzliec 640x480 un paskaties tad! Ir ari citi grafiskie settingi, ko var mainit! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 ok ieej kjipa sava drivera settingos un uzliec v-synce off! Runajot par RAM man arii ir 256 un video 128 un viss ir KULLE!un zinu dzekus kam mazaks RAM bet kapaa ar tadu pashu FPS kaaa man! Laikam tava problema ir v-synce ah jaa un aprleicinies vai tev ir ieraxtiits fps_max 101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 (edited) emmm, problema ar FPS serveros, ieejot jebkuraa serverii, mans fps reaagee uz katru kustiibu, vnk no maniem 60 bijusajiem nokriitas uz 30 esosajiem... gribetos zinat kas par problemaam plz help. nesen parinsteleju PC (patiesiibaa vairakas reizes) bet labuma nekada, agrak viss bija zbis, bet ko tgd esmu izdarijs nepareizi nezinu. ram 256, bet del rama nevar ta lagot, jo agrak vis bija "čībā" Video - GeForce 2 MX400 jā jā jā sakaraa ar šo MX400 <---- aspratibas pietaupiet nu tad gaidu atbildes, paldies ieprieks.. Ķipa tev fps lēkā kā tu pakusties? Psc tad nekusties vispār cs'ā. Gaidi kādu pretinieku bāzē. Edited December 11, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Ķipa tev fps lēkā kā tu pakusties? Psc tad nekusties vispār cs'ā. Gaidi kādu pretinieku bāzē. Ellīgi labs variants Bet kas nu ir droši ka RAMs nav pie vainas un ka 1024x768 resolution tu arī nevari likt, ja gribi normālu FPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mc2 Posted December 11, 2006 Author Report Share Posted December 11, 2006 nu ir tada shtelle, agrak speleju ar v/sync on ! un max fps bija 60 un vis bija labi, tad saka lagot, nu saku domat ka del k-kada worma vai kas tads, noskeneju PC nu ja, atradu kadus 11 inficetus failus remuvoju, bet tapat lago, agrak ja bija k-kas lidzigs un nebija slinkums parisnteleju PC un viss bija "chiiba" Tgd parinstelejot PC labak nekas nav palicis, fps raustas tad kad notemeju uz kadu esoshu kustibu, piem garam paskrien kads Team biedrs tad fps nokritas uz 20, team biedrs aiskrien talak, man atkal fps 60 nu kr4 mans fps uz kustibu reagee.. nemaz nerunajot ja manaa prieksaa smoks nokriit, tad vispar varu aiziet uzspelet šahu... speleju jau taa uz hujovakas grafikas, bet nejau tapec, ka dzive spiež vnk man ta ertak izmeginaju daudz dazhadu draiveru nekas nelidz, saku domat, iespejams, ka man ir k-kads virus biosaa, bet no dator lietinam neko ipasi daudz nerubiju . P.S Drugam taa ar bijis , vins saka ka del putekliem, bet shaubos ka puteklis k-ko nodara manam FPS, protams, nesaku ka neavr but, bet puteklu variaciju atstasu ka pedejo variantu, jo zinu ka vaina ir pashaa PC k-kads fails vai kas tads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Ellīgi labs variants Bet kas nu ir droši ka RAMs nav pie vainas un ka 1024x768 resolution tu arī nevari likt, ja gribi normālu FPS Man rezulucija ir 1280x1024 un savadak nemaz augstak fps nevaru dabuut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 varbuut kompis baigi karst, pasties temeperatuuras, keisu attaisi, izpuuut ar feenu vai izsuuc ar puteklju suuceej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mc2 Posted December 11, 2006 Author Report Share Posted December 11, 2006 nu doma nav pelama, var meginat, bet anyway varetu vel kadu progu vai draiveru ieteikt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now