Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Kads var man palidzeet ar krievenes majas darbu man par shiem vardie ir jaizdomaa jaut. vai kad var palidzet, bet uzrakstat jaut. krieviski. Un lai jaut. arii naw koks, koks, koks, dzivniek, dzivnieks!!! 1.дуб 2.ива 3.лиса 4.впечатление 5.волк 6.алмаз 7.черемуха 8.клён 9.каштан 10.рябина 11.берёза 12.заяц 13.тюлень 14.липа 15.пихта 16.тополь 17.яблоня 18.лось 19.олень 20.рысь 21.суслик 22.население 23.баня 24.веник Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Miedzinj tu mani vnk paarsteidz Es jau kaut kur mineeju, kad gign nav -majasdarbu,referatu,tulkojumu utt. maajas lapa. Bet ir pilns ar siichiem, kas pat negrib meginaat un tik bliezh te savas prasiibas, nu Kaamooon shitaa tu 9 klasi nepabeigsi. Tik tieshaam gruuti pasham izdomat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted December 7, 2006 Author Report Share Posted December 7, 2006 Miedzinj tu mani vnk paarsteidz Es jau kaut kur mineeju, kad gign nav -majasdarbu,referatu,tulkojumu utt. maajas lapa. Bet ir pilns ar siichiem, kas pat negrib meginaat un tik bliezh te savas prasiibas, nu Kaamooon shitaa tu 9 klasi nepabeigsi. Tik tieshaam gruuti pasham izdomat? es kreivenee neko nesaprotu. palidzat dabuut vismaz 4 uz liecibas!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 viens jautaajums: Бенсик у тебя есть баня ? btw nepreciiza, bet tomeer ir online vaardniica: http://www.acl.lv/index.php?part=translate&lng=lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 HAAAH man par shito pashu jaamaacas.....uzraksti elementarus jaut. piemeram tev pie majas aug beerzs? tu esi redzejis alni? tev patik dimanti? kads izskatas kastanis? utt..... P.S 9 klase jau nu vajadzetu maacet iztulot no latvieshu uz krievu val. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoRdEN Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 ' date='Dec 7 2006, 19:34'] Kads var man palidzeet ar krievenes majas darbu man par shiem vardie ir jaizdomaa jaut. vai kad var palidzet, bet uzrakstat jaut. krieviski. Un lai jaut. arii naw koks, koks, koks, dzivniek, dzivnieks!!! 1.дуб 2.ива 3.лиса 4.впечатление 5.волк 6.алмаз 7.черемуха 8.клён 9.каштан 10.рябина 11.берёза 12.заяц 13.тюлень 14.липа 15.пихта 16.тополь 17.яблоня 18.лось 19.олень 20.рысь 21.суслик 22.население 23.баня 24.веник mmm tev tie vardi jatajsa kaa piem дуб(и) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoRdEN Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 viens jautaajums: Бенсик у тебя есть баня ? btw nepreciiza, bet tomeer ir online vaardniica: http://www.acl.lv/index.php?part=translate&lng=lv tavs tulkvedis ir kkaaads .............. es raaxtu : ieskrienies taja siena kura atrodas tev aiz datora vins man atraksta : разбегаешься тайа стена которая находится тебе за компьютером< Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Pie reizes kads negrib man uzrakstiit recenziju 2 A4 lapu apmeraa, par gleznu izstaadi un veel 400 vaardu domrakstu par kaadu latvieshu dzejnieku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted December 7, 2006 Author Report Share Posted December 7, 2006 viens jautaajums: Бенсик у тебя есть баня ? btw nepreciiza, bet tomeer ir online vaardniica: http://www.acl.lv/index.php?part=translate&lng=lv shis ir ljoti labs bet kadu jaut. lai es uzdodu ar vardu ronis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoRdEN Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 u menja u babushki v zoo estj ronis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted December 7, 2006 Author Report Share Posted December 7, 2006 u menja u babushki v zoo estj ronis tnx varat vērt ciet theard visu uzrakstiju!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 uztaisa man lūdzu kāds skaitliskajās metodēs 2 lab.d. plzz, palīdziet dabūt vismaz 4 atzīmju grāmatiņā Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 uztaisiet man kāds ZPD, slinkums pašam taisīt. par da jebkuru tēmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 tak tik viegli vispar pfff pirmo gadu maacies krieveni?? каштан очин крепкий и можна кинуть камута по бошкэ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 (edited) uztaisiet man kāds ZPD, slinkums pašam taisīt. par da jebkuru tēmu! Lai iet uzreiz divi - priekš manis arī vienu Edited December 8, 2006 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 "Iedodiet priedi. - Дайте сосну." un 4 būs ka nemetas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Nu vnk p1zdec, izradaad gign ir slinku bari savakushies !!! Varbuut kaads man nodrochiis ne? Man baigais slinkums krievu valodas uchenei prasiit Nu karochee taa aptuveni te izskataas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogre Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Мы вчера бухали под дубом? Ива - это дерево, которое курят кроты? Почему лиса под колесами? Какие у вас впечаления после тусы? А волка на тусе штырило? Алмазные зубы - это круто? Как дед успел скурить всю черёмуху? Какой периуд бражения у кленового сока? Сколько кащтанов лезит в киску? Сколько самагона можно наварить из ведра рябины? Кто это под берёзои изпражняется? Что заяц сделал волку под партои? Почему тюлень оставил белий след на камне? Man liekas, ka uz četri pavilks, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Hahahahahahahah, es pa ruski knapi kautko saprotu un pie savas psihaas u4enes dabuuju 7 uz lieciibas! Vienkaarshi jaamaak shpikot! Un daudzmaz meegjinaat iebraukt tajaa ko vinja dirsh. Ja nevari nevienam uzprasiit par ko iet runa - paliec nesekmiigs un roc graavjus . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 A nah tā krievu valoda vispār vajadzīga - lamāties tāpat jau visi māk, a nopelnīt Krievijā var tikpat labi kā Latvijā; labāk būtu mācījies Deutsch sprechen Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 A nah tā krievu valoda vispār vajadzīga - lamāties tāpat jau visi māk, a nopelnīt Krievijā var tikpat labi kā Latvijā; labāk būtu mācījies Deutsch sprechen Tu esi ļoti tuvredzīgs. Pieņemsim, ka Tu kļūsi par biznesmeni. Un Eiropas tirgū Tev ne tik labi izdodas iekļūt. Savukārt Krievija ir milzīgs tirgus. Tātad padomā par to, ka uz visām sarunām Tev vajadzēs tulku, padomā cik tas Tev izmaksās un vai tas tomēr būs ērti un tulks Tevi nepipisīs. Ir pat avīzēs rakstīti gadījumi, kad Tulks pasaka nepareizu summu, savāc starpību un zūd kokos. otrkārt, arī Latvijā, zinot krievu valodu, iespējas iegūt darbu ir 2x lielākas, jo kā nekā ~40 % Latvijas irdzīvotāju ir krievu tautības. Idomājies situāciju, ka Tu dodies uz konkursu par galveno menedžeri Bensos auto, bet Tavā vietā paņem čali, kurš ir pilnīgi iedentisks, tikai viņa krievu valodas zināšanas ir par līmeni augstākas, attiecīgi Tu paliec ar garu degunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 vaidzeeja iet uz vaacu valodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Tu esi ļoti tuvredzīgs. Pieņemsim, ka Tu kļūsi par biznesmeni. Un Eiropas tirgū Tev ne tik labi izdodas iekļūt. Savukārt Krievija ir milzīgs tirgus. Tātad padomā par to, ka uz visām sarunām Tev vajadzēs tulku, padomā cik tas Tev izmaksās un vai tas tomēr būs ērti un tulks Tevi nepipisīs. Ir pat avīzēs rakstīti gadījumi, kad Tulks pasaka nepareizu summu, savāc starpību un zūd kokos. otrkārt, arī Latvijā, zinot krievu valodu, iespējas iegūt darbu ir 2x lielākas, jo kā nekā ~40 % Latvijas irdzīvotāju ir krievu tautības. Idomājies situāciju, ka Tu dodies uz konkursu par galveno menedžeri Bensos auto, bet Tavā vietā paņem čali, kurš ir pilnīgi iedentisks, tikai viņa krievu valodas zināšanas ir par līmeni augstākas, attiecīgi Tu paliec ar garu degunu. Kā jau teicu lamāties māk jebkurš... P.S. Krievu valodu es zinu pietiekoši labā līmenī, lai mani neapčakarētu Otrkārt, vienīgais bizness, kas plaukst un zeļ Krievijā, ir točku bizness Treškārt, salīdzinot krievu un vācu valodu, daudz nepieciešamāka izrādīsies vācu, jo krievu tāpat jau 2/3 latviešu zina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted December 9, 2006 Author Report Share Posted December 9, 2006 shito theardu jau sen vareja veert ciet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Kā jau teicu lamāties māk jebkurš... P.S. Krievu valodu es zinu pietiekoši labā līmenī, lai mani neapčakarētu Otrkārt, vienīgais bizness, kas plaukst un zeļ Krievijā, ir točku bizness Treškārt, salīdzinot krievu un vācu valodu, daudz nepieciešamāka izrādīsies vācu, jo krievu tāpat jau 2/3 latviešu zina kādā sakarā Tu vēl te piemini lām;aties mācēšanu? what's the point Watson? Domā citur točku nava? Es pats Vācijā esmu točkās šņabi pircis. Tas, ka Krievija ir tikai točkas un alokohliķi ir stulbs stereotips. Protams valsts nav sakārtota un arī nav bagāta, bet, ja Tavs produkts aizies gan Vācijā, gan Krievijā, tad ienākumi no Krievijas būs daudzreiz lielāki. Citējot Tevi: ''Treškārt, salīdzinot krievu un vācu valodu, daudz nepieciešamāka izrādīsies vācu, jo krievu tāpat jau 2/3 latviešu zina.'' Nedaudz nesaprotu ,kāds sakars tam, ka vācu valoda būs noderīgāka ar to, ka krievu valodu zin 2/3 latviešu? Mani neskar šīs problēmas, jo lieliski pārzinu krievu un angļu valodas un ļoti labi pārzinu arī vācu valodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts