gvido67 Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Nāve, tā paņem visus, tā nešķiro mūs pa šķirām. Tā ņem gan lielus, gan mazus. Gan bagātus, gan nabagus. Tai mēs esam vienādi. Nāvei ir vienalga vai gribi mirt, vai gribi dzīvot. Tā pļaus ar savu izkapti visus pēc kārtas un nežēlos nevienu. Es dzirdu pie loga klauvējienus, tā ir Nāve, kas atnākusi man pakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Es dzirdu pie loga klauvējienus, tā ir Nāve, kas atnākusi man pakaļ. Naave kaapj iekshaa pa logu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvido67 Posted December 4, 2006 Author Report Share Posted December 4, 2006 nee, vnk vinja grib lai es aizejeu izrunaties ar vinju , pef\deejaa laikaa taa suudiigi shai !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Man arī radās iedvesma līdzīgam dzejolim. Ar savu zāles pļāvēju es pļāvu zāli Laiski gorījos un staipījos pa zāli Lēnā, rimtā ritmā devos uz priekšu un pļāvu zāli. Man bija vienalga, kas uz zāliena Vai zāle, vai puķes, vai krūmi Vai lelles, vai kaķis Čačis Vai izbēgušais kāmis Vai manas vecās mašīnas koka rāmis Man viss bija vienāds un viss vienalga Varbūt tāpēc ka biju dzēris Tik un tā pļāvu visu kas pagadās Kurmītis iznācis sauļoties dzird Benzīna motora patīkamo dūkoņu tas esmu es Kam pofig ko pļaut p.s. dzejoļi bez atskaņām reāli smird ar atskaņām ir daudz jautrāki. teiksim Savu garo, sarkano diega spoli Vicināju pret nepazīstamu poli Jo debīls bija viņš Un es ar tāds - jampampiņš e uzreiz foršāk davai vēlviens jāuzbliež Krusta karā gāja Jānis Dūris Kam kantains bija bruņuvestes stūris Nezināja ne kripatas žēlsirdības tas Jo bruņuvestes stūris kā nekā ai šitas nebija tik foršs es pārtraukšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvido67 Posted December 4, 2006 Author Report Share Posted December 4, 2006 macho tas tiesham ir kruti bet pohujusms nav no labakajas ipashiibamm ! dzejolits norm reecams Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 labs! bet iečekojiet šito - krievu stylegs domas uzreiz rosīsies uz dzejolīšiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Tāds patruls . Bet zīmējums labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvido67 Posted December 4, 2006 Author Report Share Posted December 4, 2006 nu tad varbut uzraxti kautko ne tik trulu , redzeesim ka pasham veiksies Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Vispār pašai, nevis pašam. Esmu ar uzrakstījusi, bet paldies par aicinājumu, es tomēr nevēlos šeit neko publicēt, jo tādi dzejoļi nav gign acīm . Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Nigga nigga asks nigga asks nigga nigga asks asks about me i'm a hustla homie Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Tikko atcerзjos vienu forрu pantiтu vвcu valodв, bet te jau gandrоz neviens nesaprastu . Lab, ierakstорu tвpat, jo zinu, ka daюi sapratоs (pagaidвm nвk prвtв tikai r&r): Wenn man bedenkt, wie er so hдngt, so lose in der Hose, dann kцnnt man meinen, er hдtte gar keinen! P.S Flashback deva lielisku piemзru, kвdus pantiтus patоk dzirdзt gignieрiem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 anfisa caur vaardniicu tuliit pat iztulkoshu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 anfisa caur vaardniicu tuliit pat iztulkoshu! Un no rīta mamma 4uWuci atrada guļam uz klaviatūras ar siekalu nokarājušos no mutes pie nepabeigta posta forumā, kurā viņš ir iztulkojis kādu skaistu dzejoli un vēl iesācis atzīšanos mīlestībā dzejas formā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 4uwi, nedomāju, ka ir kāda jēga, jo latviski tas tāpat izklausās savādāk. Vāciski ir atskaņas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 anfisa, tev krāniņi patīk, ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Nu, nav ne vainas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Es nez vareeja jau buut dzejolis neivs kautkaads staastinsh sarakstiits uz leju bet taa jau nekas iipashs un arii nekass nozhzeelojams jaaa tieshi taaa Saka ka kaka kakā kakā kā kaka kuras kakās klaudzošas kakas kakā kupenaa kā kakas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Bencik, ak visvarenais Bencik, tu vislabakais un smukakais Bencik ak jel ko bez tevi es dariitu Bencik, tu mana riita dziesminja un vakara pasaka... Bencik tavos apskavienos es mulstu un varens kluustu Bencik ko es bez tavas rokas dariitu, Bencik kaa lai es bez tevis pabeigtu Nu un tagad pasakat par ko ir shiis dzejolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Bencik, ak visvarenais Bencik, tu vislabakais un smukakais Bencik ak jel ko bez tevi es dariitu Bencik, tu mana riita dziesminja un vakara pasaka... Bencik tavos apskavienos es mulstu un varens kluustu Bencik ko es bez tavas rokas dariitu, Bencik kaa lai es bez tevis pabeigtu Nu un tagad pasakat par ko ir shiis dzejolis par geju miilestiibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Bencik, ak visvarenais Bencik, tu vislabakais un smukakais Bencik ak jel ko bez tevi es dariitu Bencik, tu mana riita dziesminja un vakara pasaka... Bencik tavos apskavienos es mulstu un varens kluustu Bencik ko es bez tavas rokas dariitu, Bencik kaa lai es bez tevis pabeigtu Nu un tagad pasakat par ko ir shiis dzejolis man ir cita ideja- mosh esu samaitaats.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 man ir cita ideja- mosh esu samaitaats.... Ticu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 (edited) can i? hāv mač vūds vuda vūd čak čak if a vūd čak kud čak vūds? Edited December 8, 2006 by SHARp^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 par geju miilestiibu Kas kuram tuvaaks, man tomeer tas izskataas peec apdzerushaas zhuupas dzejojumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 (edited) Bisku parfrazesu dzejoli par naavi! Pedins viens ir liels un skaists, Tam patik viss, kas jauns un maigs Tas ņem kaa lielus taa mazus. Gan mani gan kaiminu Muri. Tam esam vienādi mes ar tevi, Kam gribas klut skaistiem ka bencika meli! Pedinam vienalga ar prezi vai bez Ka tik ir logs vai skurstenis sarkans Tas ir pedins - vins ielidis visur (tevii!) Beefy Edited December 8, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 (edited) o - vel viens! Kakat maisa tas ir fans, Dexim gignaa... atkal bans! Zagjet curu mameladi Tik pat aukstu limonaadi! BTW, par NAAVI var izteikties arii Haikaas! piemeram. Atnaca naave. Sarkani pilieni Tomaatu kechups. Logs atveras. Ritmiskas skanas Pedinam impotence. aii... haikas smird, bet tas ir stiliigii Beefy Edited December 8, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts