calens Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Lieta taada , ka man patik uzspelet ar awp un vienmer man bijis normals temeklis ar sarkanu punktinu viduu , tgd tas ir kkur izzudis un tgd vnk ir kkads caurums vina vieta (kvadrats) es searcha mekleju neko lidzigu neatradu tadelj uztaisiju jaunu topiku varbut kads kas ari saskaries ar sho pashu problemu , varetu pateikt kaa to noverst Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 ķipa tu gribi teikt ka 'pēķšņi' uz tava kompja CSā ir savādāks tēmeklis? Un ja būtu pameklējis kārtīgi tad pamanītu topikus par sprite kur teikts kā tādus taisīt/mainīt etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted December 2, 2006 Author Report Share Posted December 2, 2006 ķipa tu gribi teikt ka 'pēķšņi' uz tava kompja CSā ir savādāks tēmeklis? Un ja būtu pameklējis kārtīgi tad pamanītu topikus par sprite kur teikts kā tādus taisīt/mainīt etc. ---->kas ari saskaries ar sho pashu problemu , varetu pateikt kaa to noverst <--- Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Un tu varētu atbildēt uz jautājumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Parinstelee Cs, un jauno patch no www.gign.lv un jaabuut OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted December 2, 2006 Author Report Share Posted December 2, 2006 Un tu varētu atbildēt uz jautājumu! jaa,taa "PEEKSHNI" vienreiz ari bija ta manam draugam,es vinam prasiju kapec tev ta ir vins saka man ta labak patik,es vinam saku ka to nomainit vins saka neteikshu,bet pa isto vinam bija ta pati problema un vins vnk nezinaja ka to vnk noverst nevis vinam kkas tur labak patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted December 2, 2006 Author Report Share Posted December 2, 2006 Parinstelee Cs, un jauno patch no www.gign.lv un jaabuut OK iztiksim bez cs reinstaleshanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Pamēģini kādu kas tev patīk uzlikt: http://www.fpsbanana.com/guicats/5 ja šie neiet(nu ja gadās ka arī nav punktiņš vai kaut kas tāds tad pārinstalē) BTW: Netaisi double-post! Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted December 2, 2006 Author Report Share Posted December 2, 2006 Pamēģini kādu kas tev patīk uzlikt: http://www.fpsbanana.com/guicats/5 ja šie neiet(nu ja gadās ka arī nav punktiņš vai kaut kas tāds tad pārinstalē) BTW: Netaisi double-post! ok es nejaushi aizmirsu editeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 pamēģini crosshair 1 iekš console ierakstīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 tu tip doma to sarkano punktinu ka reddot.exe ?? tip uzliec cl_crosshaircolor 0 wai kaa un tip tikai tas sarkans punkts ir widuu !! nu teiksu wins ir diezgan liels suds un pats winu nelietoju bet ja waig /pm pe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 (edited) LOLI !!!! cs'ā konsolē vienkārši ieraksti: crosshair 1.00000 un būs tavam awp atpakaļ sarkans punktiņš pa vidu (tērmeklis) - nevaig neko pārinstalēt... Edited December 3, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 LOLI !!!! cs'ā konsolē vienkārši ieraksti: crosshair 1.00000 un būs tavam awp atpakaļ sarkans punktiņš pa vidu (tērmeklis) - nevaig neko pārinstalēt... Nu kapēc tev vajadzēja viņam pateikt? Tā viņš būtu sev licis citu sprite, mēģinājis visādus citus sviestus un galu galā pārinstalētu CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 vincister labi apdomāts Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted December 3, 2006 Author Report Share Posted December 3, 2006 Nu kapēc tev vajadzēja viņam pateikt? Tā viņš būtu sev licis citu sprite, mēģinājis visādus citus sviestus un galu galā pārinstalētu CS maita Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 vincister's vnk nezināja to komandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 vincister's vnk nezināja to komandu. Patiesībā es nebiju domājis, ka viņam bija šī vaina. Kurš gan bija tas nelietis kas viņam 'crosshair 0' ierasktīja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 prosta raxti konsoolee crosshair 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 prosta raxti konsoolee crosshair 1 Un tu prosta izlasi visu topiku, pirms 'gudri' pasaki to pašu ko citi jau sen pateica Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted December 3, 2006 Author Report Share Posted December 3, 2006 Un tu prosta izlasi visu topiku, pirms 'gudri' pasaki to pašu ko citi jau sen pateica a tu nevac postus aizradot citiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts