2Lszobustarpa Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Man ir tāda problēma: 1) Uztaisu mapi, vairākas reizes saglabāju un tad man tā mape [ kad saglabāju ] vnk uzkarās un kad ieeju csā, lai pārbauditu vai pie New Games ir tā mape bet ta mape vairs nav tur !? 2) Šī lieta nepiederas pie šī topika, bet gribēju paprasīt ka var uztaisīt citadākas debesis? Lai nebutu tadas pašas debesis kad nem vnk parastu SKY texturu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 (edited) Pārāk nereālu karti esi uztaisījis - tavs kompis nespēj pavilkt kompilāciju. Ko vari darīt lietas labā: Opcijās izņem visus nevajdzīgos WAD Centies taisīt mazāk daudzstūrainus priekšmetus (nu visādus konusus etc.) Pamēģini nokompilēt tikai ar CSG un BSP (atslēdz VIS un RAD) un pasties cik ilgi iet. Uz otro jautājumu atbilde ir te Edited November 25, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
2Lszobustarpa Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 OK Thx ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Man ir tāda problēma: 1) Uztaisu mapi, vairākas reizes saglabāju un tad man tā mape [ kad saglabāju ] vnk uzkarās un kad ieeju csā, lai pārbauditu vai pie New Games ir tā mape bet ta mape vairs nav tur !? 2) Šī lieta nepiederas pie šī topika, bet gribēju paprasīt ka var uztaisīt citadākas debesis? Lai nebutu tadas pašas debesis kad nem vnk parastu SKY texturu? Iesaku tomēr pagaidīt, kaut gan viņš ir uzkāries. Man ir pilnīgi tas pats jau pie mazām mapītēm. Vnk viss uzkarās un neko nevaru darīt, kad atnācu pēc 20 min viss atkal bija ok un mape bija nokompilēta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now