0xDEAD BEEF Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 you must enter message to post. Es agrak klausijos super fm, bet kopsh vins kluva par sudu.. tas ir prosta pizdec... tiklidz tur sakas kaut kada francu vai nez kada huina, es to sudu izsledzu! Capital fm ir tiri ok! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Neklausos radio, skatos televizoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) Parsvara European shit radio . ( par to ar nobalsoju) Bet vienu brid darba klausijos skonto radio ,del tas akcija. nu tip-" mans milakais radio ir radio skonto" . Bija dazi labi kadri pa kuriem vareja pasmieties. Bet tas radio nesaista. jo skan diezgan veci hiti. ( mammas un senca graveji ) Edited November 23, 2006 by Jem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Klausos European hit radio Sķiet tas ir tīkamakais radio , ar normaliem sing`iem P.s.s Par to arī nobalsoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Klausos SWH rock un tas aari ir labakajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Klausos citus radio (iekš PC kaut vai to pašu partylife... kaut gan arī reti - dodu priekšroku savam muzonam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 Parsvara European shit radio . ( par to ar nobalsoju) Bet vienu brid darba klausijos skonto radio ,del tas akcija. nu tip-" mans milakais radio ir radio skonto" . Bija dazi labi kadri pa kuriem vareja pasmieties. Bet tas radio nesaista. jo skan diezgan veci hiti. ( mammas un senca graveji ) Varbut dienaas, kad mes jau busim veci veci, tad pa skonto laidiis Prodigy un Chemical brothers! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Radio neklausos gandrīz nemaz. Nu klausos ja ir apnicis viss kas playera atmiņā. Un tad arī meklēju kur kaut kas labs parasti labs skan pa Skonto, StarFM, GoldFM CapitalFM. Ja negribas tādu mūziku, tad paklausos SWH Rock. Noteikti neklausos p0k3 radio a.k.a. European Shit radio. Tur pārāk komerciāli, debila mūzika un reklāmas tāpat dafiga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 klausos EHR, normālākais no visiem(manuprāt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) Klausos Europian hit rāģījo! bet nobalsoju par STAR FM... man labak patika ka vinš ir uzrakstits nekā, EHR Edited November 23, 2006 by elans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) Kaut kur braucot izveelos european hit radio vai skonto bet maajaas tomeer izveelos klausiities i-net radio (Radioseven - radioseven.se) pa retam arii paklausos european hit radio Edited November 23, 2006 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 EHR Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Skonto vai Star Fm, bet vispaar radio klausos reti Viedoklis par shit radio, kaa lai saka radio vecuma lidz 16 gadiem, gadaas, kaads normaals gabals protams, bet parsvaraa,skan letais Rap, Rnb, club , pop music Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Klausījos EHR ilgi ilgi, šķiet, ka pat no pirmssākumiem, bet tagad vasarā sāku strādāt un pēc nedēļas kurā visu dienu EHR klausījos sapratu ka tas radio ir mēsls.. Apnika 10-15 dziesmas ko kruķī pa 15 reizēm dienā uz riņķi un klausos tagad skonto/star fm (star fm arī līdzīga situācija patiesībā, kā ehr..) Un vakaros brīzhiem caur netu pastrīmoju Radio Naba - mūsu ierastā daba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 klausos shito hot108 jamz adrese: http://hot108.com cool radio bassiigas dziesmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 nu ļoti reti klausos, saplīsa pults centram un slinkums katru reizi slēgt no AUX uz TUNER. bet ja klausos, tad Capital FM. darbā laikam vairāk SWH, SWH Rock un LR-1 vai LR-2 sanāk - kādu nu radio šoferis klausās to tad arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) Es šad tad uzlieku: StarFM !! Bet vispār rādio klausos reti. Ja klausos, tad tikai aiz neko darīšanas ieeju: http://eradio.lv - un tur arī ir visas stacijas. Edited November 23, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Mans milakais radio ir Radio Skonto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 BTW, man patik 4turdienu ritos klausities saeimas plenarsedes pa radio naba - tas ir cool! Un ka jau te viens rakstija - europeans shit radio ir vienkarsi suds kas malj uz rinki popus un rapu un vel kaut kadu sudu. Jasaka ka ir - Super FM bija daudz labaks par european shit radio... sovakar vispar pizdec.. kaut kaads reps bledj negjeru skaneja.. es vienkarsi veemu masina visu celju lidz majam - kas, vinu merkaudetorija tiesam ir negjeri un 14 gadigi ozola fani? LOL! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 sovakar vispar pizdec.. kaut kaads reps bledj negjeru skaneja.. es vienkarsi veemu masina visu celju lidz majam es tev iesaku nopirkt jaunu raadzhinju, kuram var stacijas regleet es klausos: no 10-12 (ja esmu darbaa) swh rock klasiku tad tur saak kaut kaads pidinjsh likt pussy muzonu un es piesleedzos neta raadzinjam braingell.com, kur var paklausiities normaalu metaalinju (gan riktiigu old school, gan kaut ko jaunaaku un smagaaku, gan arii pavisam jaunu shitu) maajaas raadzhinju neklausos (ja nu vieniig kaut kas iipashs mashiinaa klausos raadzinju tikai, ja braucu laika posmaa no jau mineetajiem 10-12 un no 20-24 (swh rock terzens liek normaalu muzoninju) p.s. tad nu kopumaa sanaak swh rock un braingell.com p.p.s. dazhreiz nezkaapeec pazud konekcija ar braingell, tad nu eju te un ierakstu mekleetaajaa taadus vaardus kaa "brutal death metal", "dark black metal", "trash vomit metal" u.c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Tākā mans pēdējā laika mīļākais teiciens ir "Mans mīļākais radio ir rādio Skonto" es klausos radio Skonto Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 kad sanāk izdevība uzspiest savu gribu un pārslēgt radio staciju (un vispār - kad sanāk rādio klausīties), tad noteikti neko citu kā Radio Naba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Swh rock tajos retajos brīžos, kad sanāk klausīties radio. Man liekas, ka visi pārējie ir kaucik ciešami izņemot european hit radio. Tur 99% dziesmu ir sūdi. Pat Latvijas Radio II labāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ja klausos, tad sanāk Europas hītus. reti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slc Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ieksh auto paarsvaraa swh rock, man patiik tur starp 16.00 un 20.00 kaut kaadi grupu duelji iet, nezinu konkreeti cikos un vispaar tur labaakais muzons. ja sagribas kaut ko nomirinoshaaku, tad star fm vai skonto vai parasto swh- atkariibaa kur forshaaka dziesma tajaa briidii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now