macho Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 nu saliec visu svarīgo pirmajā postā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Taatad precizeju par naudaam... Pati majaa 100 ls, pirtinju es domaju mums vajag uz paaris h, tas buutu veel kaadi 30 ls klaat Ja naudu savaaks vairaak jums nebus jaauztraucas par paiku un shmigu, mees ar beefy domaju uztaisisim lielo iepirshanos pirms pasakuma(FInlandia,Tullamor,ALus daudz, un galja), ja veel nauda paliks, tad domasim, ko ar to dariit, sadalit atdot atpakal, vai gign fondaa atstaat Pain taa summa ir kaadi 100 ls, izskataas, kad mees vinju savaksim... Naziic ceri, kad es businju dabuushu, tad visi cilveki, kuri tjipa netiek, tiks pakerti Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 nu es domaaju laist esmu paarliecinaats pa 80% un, ja braucu ,tad shiis nedeeljas laikaa tiks paarskaitiita nauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucia Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Cik saprotu vecuma ierobezhojuma tur nav (vadoties pec galvana topic) ! Un ta doma par visam tam istabam filmam ,dance mmm... Vnk pievelk Gribetos piedalities! Tuvakaja laika pateikshu konkreti vai lidzekli un parejais bus gana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 he he! Pieskaitiet mani ar!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 nu es piemeram negribu lai tur aizbrauc galīgi sīki , nezināmi keksi, kas visu pievems un sataisīs sūdus jo redzēs kā citi lielāki par viņiem pļauj iekšā un gribēs būt tādi paši kruti ! BEEF, ja vari dabūt tumbas es dabūšu pastūzi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 nu es piemeram negribu lai tur aizbrauc galīgi sīki , nezināmi keksi, kas visu pievems un sataisīs sūdus jo redzēs kā citi lielāki par viņiem pļauj iekšā un gribēs būt tādi paši kruti ! BEEF, ja vari dabūt tumbas es dabūšu pastūzi ! Ali, kadu pastuzi tu dabusi? - nu bet ja - es dabusu tumbas. Butu ari nais, ja tu dabutu to 2.1 komplektu, par ko runaji, prieks filmam. Un kurs bija tas, kurs solijas dabut projektoru? Vai piedavajums vel speka? Ieliku pirmaja posta vecuma ierobezojumu - 16 gadi. Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 man netikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Nu kapeeec 15. decembrii? kapeec ? Vasaraa jau gign tuss bija 18. augustaaa, kad tieshi braucu projaam uz angliju, un tagad izdomaajaat sariikot 3 dienas pirms esmu atpakalj no anglijas... BENCIK !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 pastūzis ir labs pašlaik stāv piejūgtas 3x s90 un nemaz nevar līdz galam griezt jo *** ārā 2.1 komplektu - nezinu, vnk tad man viss jāārda ārā, jo esmu baigi visu sakartojis un stāv viņas pašlaik pie datora! Takā davaj es gādāju par pastūzi un lai kāds cits ņem 2.1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 man netikt Japagaida, ko teiks Ali un benciks un parejie... To 16 es ta prosta izsplavu.. nu ka parasti! Kaut gan lopa var piedzerties ari 40 gadigs.. tadus beizi gadas redzet! Atceros vienu tusinu kaut kada cuhna.. nu vaji atceros, bet karoche, bija jaiet pa ziemu pa kaut kadu celju sasnigushu kadi 4 kilometri lidz kaut kadai pirtinai totalaa mezaa! Paris snabji tika iztuksoti jau pa celam un es atceros, ka mes bijam sametusies smigai ar dzeku. Karoce tusejam un dzeks teica, ka smigu jau izdzerta, bet tad vienai meitenei palika slikti ar sirdi un atbrauca atrie un tas dzeks bruca prom ar to ciksu, bet es vinam ta prosta nelavu aizbraukt - es vinam iebazu roku azote un no turienes brinumaina karta - musu pasudusais 0.5 dzervenite! Karoce dzeku pasutijam drst - iegajam slapjaja pirti, kas bija uzkurinata uz 100gradiem (nereaali... pec tam nodega) un gajam ar dzeku majas... kaut kur puscelja to 0.5 izmetam, jo vairak prosta negaja ieksa! Nu.. tas vispar bija labaks tusins par to, kura pedejais ko atceros ir, ka man tiek pasniegta pudele un pec tam - keriet Beefy un skats, ka manai pierei atri tuvojas pakapienu (betona) sturis. Pamosties apmvemies no rita vilciena.. naic! Skaista ir jauniba, ta nenaaks vairs! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 Nu kapeeec 15. decembrii? kapeec ? Vasaraa jau gign tuss bija 18. augustaaa, kad tieshi braucu projaam uz angliju, un tagad izdomaajaat sariikot 3 dienas pirms esmu atpakalj no anglijas... BENCIK !!!! Dream - aber tu atbrauc 3 dienas atrak! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 (edited) Nu kapeeec 15. decembrii? kapeec ? Vasaraa jau gign tuss bija 18. augustaaa, kad tieshi braucu projaam uz angliju, un tagad izdomaajaat sariikot 3 dienas pirms esmu atpakalj no anglijas... BENCIK !!!! Ha Dream, mees jau ar Free ierecam par shito prikolu, nu neveicaas Es 19 lidoju prom pats tapeec velaka pasham kaut kaa gruuti saorganizeet A tu atlido atraak, tas ir iespejams Un man nav nekas pret 16 gadigiem, ja tu taads buusi viens, bet saproti veselu tiinedzeru komandu kaut kaa negribaas uz pasakumu Naziic teikshu taa iemaksaa 10 ls un tu esi royal welcome Naudinja krajaas, tas priecee.....(beefy gonji babki!!) Edited November 21, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 Ha Dream, mees jau ar Free ierecam par shito prikolu, nu neveicaas Es 19 lidoju prom pats tapeec velaka pasham kaut kaa gruuti saorganizeet A tu atlido atraak, tas ir iespejams Un man nav nekas pret 16 gadigiem, ja tu taads buusi viens, bet saproti veselu tiinedzeru komandu kaut kaa negribaas uz pasakumu Naziic teikshu taa iemaksaa 10 ls un tu esi royal welcome Naudinja krajaas, tas priecee.....(beefy gonji babki!!) Bencik, es tev jau naudinu esmu parskaitijis, ja! A naziit, cik tev gadi? Uzraksti man PM. Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Bencik, es tev jau naudinu esmu parskaitijis, ja! A naziit, cik tev gadi? Uzraksti man PM. Beefy Labi neesmu tad veel sanemis, vai nu man kontaa ir tavi 10 ls, vai madball 10 ls, karoche japarcheko konta numuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 hmm, 10 ls nav problēma. BET! ja bīfijs plāno tur visu cauri nakti savu kalbasu kruķīt uz plašenieka - ņea. labāk kā parasti - kurš dzērumā pirmais pieķeras - tas uzliek 2-3 dziesmas no sava/sveša diska. tā lūk. mēģināšu sarunāt ar pārējiem dežurantiem, lai līdz 28. datumam grafiks būtu zināms, tad arī pārskaitīšu piķi, 0 probz. Gaļas būs pārāk daudz. bet gribēšu redzēt, kā jūs rosolu 20 purniem spainī taisīsiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 hmm, 10 ls nav problēma. BET! ja bīfijs plāno tur visu cauri nakti savu kalbasu kruķīt uz plašenieka - ņea. labāk kā parasti - kurš dzērumā pirmais pieķeras - tas uzliek 2-3 dziesmas no sava/sveša diska. tā lūk. mēģināšu sarunāt ar pārējiem dežurantiem, lai līdz 28. datumam grafiks būtu zināms, tad arī pārskaitīšu piķi, 0 probz. Gaļas būs pārāk daudz. bet gribēšu redzēt, kā jūs rosolu 20 purniem spainī taisīsiet Mes buusim gudraaki - nopirksim Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 runaajot par taam tumbaam movie telpai, domaaju, ka vareeshu pakjert savu 5.1 setu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 hmm, 10 ls nav problēma. BET! ja bīfijs plāno tur visu cauri nakti savu kalbasu kruķīt uz plašenieka - ņea. labāk kā parasti - kurš dzērumā pirmais pieķeras - tas uzliek 2-3 dziesmas no sava/sveša diska. tā lūk. mēģināšu sarunāt ar pārējiem dežurantiem, lai līdz 28. datumam grafiks būtu zināms, tad arī pārskaitīšu piķi, 0 probz. Gaļas būs pārāk daudz. bet gribēšu redzēt, kā jūs rosolu 20 purniem spainī taisīsiet muuziku jau izveeleesies tikai no saakuma, kameer veel visi svaigi gurskjiishi, kad buusi jau ziedaa tad tas buus maz svariigi, galvenais buus lai kkas vispaar skaneetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 kad buusi jau ziedaa tad tas buus maz svariigi, galvenais buus lai kkas vispaar skaneetu speak for yourself. Es kaut kādu skūteru, vai kaut ko tikpat "foršu" nespētu klausīties pat visnenormālākajā pārpālī. Ticu, ka kaut kas līdzīgs ir ar Dr. Painu, bet viņam grūti izdabāt, ja neskan Pantera Pēc balsošanas izskatās 29 cilvēki tiek. Neslikti, man liekas ka pasākums būs ruļnojs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 krch es naudu vareeshu paarskaitiit tikai 5dien! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Ha Dream, mees jau ar Free ierecam par shito prikolu, nu neveicaas Es 19 lidoju prom pats tapeec velaka pasham kaut kaa gruuti saorganizeet A tu atlido atraak, tas ir iespejams Un man nav nekas pret 16 gadigiem, ja tu taads buusi viens, bet saproti veselu tiinedzeru komandu kaut kaa negribaas uz pasakumu Naziic teikshu taa iemaksaa 10 ls un tu esi royal welcome Naudinja krajaas, tas priecee.....(beefy gonji babki!!) Taa pirmkaart ko es gribeetu pateikt... TU ESI DRANKJIS ! Nu nez vai varu aatraak hz, jaskataas kas ar skolu utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 pieliku pirmajam postam braucējus - ja vēl kāds sasparojas - dodiet ziņu man vai bīfijam. Benčiks man varētu ziņot, kuri ir AKCEPTĒTIE braucēji, respektīvi, kuri ir samaksājuši. Neobligāti tagad, to var arī vēlāk. ā redzu, tu otrajā lapā savu postu editē - davai dari to pirmajā lai man viens links mazāk jāspiež es tev jau ar sākumu palīdzēju p.s. 13 cilvēki nebrauks jo tika izsmieti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 pieliku pirmajam postam braucējus - ja vēl kāds sasparojas - dodiet ziņu man vai bīfijam. Benčiks man varētu ziņot, kuri ir AKCEPTĒTIE braucēji, respektīvi, kuri ir samaksājuši. Neobligāti tagad, to var arī vēlāk. ā redzu, tu otrajā lapā savu postu editē - davai dari to pirmajā lai man viens links mazāk jāspiež es tev jau ar sākumu palīdzēju Ahoij Captain, shas parlikshu, par naudu zinoshu nedelas beigas, pagaidam viss iet kaa smeereets, konta ir iemaksaati 30 ls+gaidu veel madball 10, kas naak no bankas Un mani un free 10 ls arii ir iekshaa, jau veseli 50 ls Dream, pamegini, vnk velaak pasakumu taisiit bij par veelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Eij,taj cenaa ir iekljauts tas APGAISMOTAIS BASEINS ARII?Delj,ta vien jau butu verts aizbraukt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now