Dr. Pain Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 man katraa zinjaa, nekas nav pretii tuseet pie benchika. Pirts mani iisti nesaista un ja juus man visi apniksiet, tad vismaz ar kaajaam vareeshu tik uz maajaam (labi izklausaas, ne? ) nu kapi, man shkjiet, tev veel tuvaak par benchika maajaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 nu kapi, man shkjiet, tev veel tuvaak par benchika maajaam patiesiiba vieni kapi man ir ~ paar ielai! bet taaka man ziemas riebjas, tad izveelos pavadiit peec iespeejas vairaak laika telpaas, taak kapi decembrii atkriit (vismaz prieksh manis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 Pain - ieliec madn.y taja topika, kuru tai aizsledzi! Cheers, Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Madn.Y saka, ka bushot uz 89%, ja ari nazitis buus! EDIT: Madn.Y: - nu tad 100% es tev tusa dienaa rokaa ielieku 10`nieku - a es dziivoju Olainee Vakara apbraukasu paris vietas sava rajona un painteresesos par cenam! Beefy Kādām cenām ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 Kādām cenām ? A! Tu laikam nezini pasus pasus jaunumus! Karoce, vietu mums atteica pirtsmadaras, tapec tagad ar steigu jamekle cita vieta! Variants ir tusins pie bencika ari, bet vins nesaka, cik par to naudas grib. Un ta ka visi maksa par pirti, tad mes ari meklejam pirti tagad. Es meginasu kaut ko atrast purvciema un plavniekos! Tomer tuvak! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Publisks Fūūūūū pirtsmadarām !!1!!!111! Edited November 30, 2006 by Madn.Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Varbūt varētu atrast pirti no sākuma ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 Varbūt varētu atrast pirti no sākuma ne? Nu buus buus! Velakais - rit tev pazinosim! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Ja ne pirts, tad ir arii citi pasaakumi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 buus vai nebuus taads ir jautaajums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Nu tuss pats jau buus bet pirts ir jaameklee Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 BLADJ CIK VAR TEIKT!!!! TUSSS BUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSS! PIRTS ARRIIII BUUUSSS! vai ari bencikam pizdi buus! ;O Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Karoche taa, Naziic nezin vai buuus, jo tjipa kaads vinja draugs, kurs rii bushot uz tusu, vinja senciem esot pateicis, kad baigaa dzershana esot, tapec par vinju veel nav skaidriibas Satiku Kirurgu shodien, dabuuju 10 ls, tikai nesaprashanaas rezultataa vins nabags 1 h staveja pie Barona centra, tapec luudzu ar naudas parskaitiijumu naudinju labaak buutu dot Beefy par savu maaju prasu 50 ls, shii nauda paljube nepaliks man, bet tiks iztereeta shmigai nakamajaam dienaam, jo pasaakums turpinasies lidz 7dienas vakaram. Un zinjo kas tev ar taam tavaam pirteem notiek, jo shiten te kas man ir tur nav variantu p.s.Dzeki nemiizh viss notiks, viss notiks, un pizdi nevajadzees dot NEVAJADZES. Edited November 30, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Karoche taa, Naziic nezin vai buuus, jo tjipa kaads vinja draugs, kurs rii bushot uz tusu, vinja senciem esot pateicis, kad baigaa dzershana esot, tapec par vinju veel nav skaidriibas? Satiku Kirurgu shodien, dabuuju 10 ls, tikai nesaprashanaas rezultataa vins nabags 1 h staveja pie Barona centra, tapec luudzu ar naudas parskaitiijumu naudinju labaak buutu dot Beefy par savu maaju prasu 50 ls, shii nauda paljube nepaliks man, bet tiks iztereeta shmigai nakamajaam dienaam, jo pasaakums turpinasies lidz 7dienas vakaram. Un zinjo kas tev ar taam tavaam pirteem notiek, jo shiten te kas man ir tur nav variantu p.s.Dzeki nemiizh viss notiks, viss notiks, un pizdi nevajadzees dot NEVAJADZES. bet nu privatmaja - es ta saprotu? atsuti linku.. vai vismaz pastasti so to par savu privatmaju, lai visi varam baigi izlemt! Moska beigas nolemsim tuseet tikai pie tevis un samazinat tusina biletites cenu no 10Ls uz 5Ls! Bet tas ir TIKAI VIENS NO VARIANTIEM! EDIT: Elementara matematika - ja pirts madaraaas 3Ls no 10Ls bija cena par tusinu, tad pie bencika tas ir tikai 1Ls. Un varu deret, ka ja labi runasim, nokaulesim benciku uz 40Ls! EDIT EDIT: nu neapvainojaties uz benciku - isteniba pec tusina var but izdarit daudz lielaks damage privatmajai, ka tikai 40Ls. OKI - mana gadijuma pec 30+ cilvekiem tikai tika sapists laminats mazliet virtuve un pievemtas trepes ka ari izsistas paris spuldzites un pazaudeta cd atskanotaja pults, BET - ir iespejami ari daudz sliktaki scenariji, ka izsists paketnieks vai ka tamlidzigi... :/ Beefy Edited November 30, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 bet nu privatmaja - es ta saprotu? atsuti linku.. vai vismaz pastasti so to par savu privatmaju, lai visi varam baigi izlemt! Moska beigas nolemsim tuseet tikai pie tevis un samazinat tusina biletites cenu no 10Ls uz 5Ls! Bet tas ir TIKAI VIENS NO VARIANTIEM! Beefy Tas butu labaakais variants Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Bencik a kur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 Bencik a kur? benciks dzivo kaut kur purvcika vai mezciema - karoce - vieta elitaara, bet vins ta skopi dalas ar info par savu hatu, tapec man ir aizdoma, ka vins nemaz ta isti negrib to darit... nu nez... beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 tas labi man taalu nebuus jaaiet kaimins man sanaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Nu vo Ceru ka arii paareejajiem ir parociigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Beefy mle ko tu vari te manu maaju apcelt Normala maja 2staavi liels daarzs ar lielu garaazhu, un pirts eeku aizmuguree(nepabeigta) Pagaidaam nav focuks pa rokai tapeec bildes arii nav Varbuut kaads zin kur atrodaas 64 vsk, nu karoche tur pat netaalu uz Ieriku ielas pusi ir taads privato maaju rajons, un vineaa no taam majaaam dziivoju es Dream man dzivo paari ielai, vins varbuut varees par manu maaju kaut ko labu pateikt Varbuut kaads no adminiem var iedot vismaz man tiesibas posteet topic - pasakuma dalibnieki, jo vins redz ir aizverts, un nevaru pielikt maksataajus Edited November 30, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Vieta vienkarsi super un tavu maju es neapdirshu! Patiesiba mani tikai maz zinatkare, vai nebus pasakumu ierobezojoshi faktori - ka piemeram - vecaki vai kaimini, kuriem nepatik sklaja muzika? Nu - tu saproti, uz ko es temeju? Ka ari - cik ir gulamistabas viesiem! Bet savadak - tas ir super kuuls variants un es pat varetu panemt vairak tumbas, ja reiz nemaz nav taalu jaaved! BTW - bencik - zini to valeo strinu iela polikliniku - mes tur ari esam tusejusi! Tur ir pirts un diezgan sudigs baseins (sekls) un kaut kada tusinja telpa vai ka ta! Karoce - ko doma par iesildisanos tur un talak jau pie bencika vai ka ta? Beefy Edited November 30, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Vieta vienkarsi super un tavu maju es neapdirshu! Patiesiba mani tikai maz zinatkare, vai nebus pasakumu ierobezojoshi faktori - ka piemeram - vecaki vai kaimini, kuriem nepatik sklaja muzika? Nu - tu saproti, uz ko es temeju? Ka ari - cik ir gulamistabas viesiem! Bet savadak - tas ir super kuuls variants un es pat varetu panemt vairak tumbas, ja reiz nemaz nav taalu jaaved! BTW - bencik - zini to valeo strinu iela polikliniku - mes tur ari esam tusejusi! Tur ir pirts un diezgan sudigs baseins (sekls) un kaut kada tusinja telpa vai ka ta! Karoce - ko doma par iesildisanos tur un talak jau pie bencika vai ka ta? Beefy Beefy dziivoju ar muteriiti un bratuku, bratuks tuseesies ar mums, bet muteriitej es jau pateicu, a nu ka prom uz 3 dienaam Protams muzika nevarees buut tik skalja cik grib, bet jeega shaados tusinjos klausiities muziku tik skali, kad nevar parunaat... man galvenais lai kaut kas skan un neskan tikai no magnetola ''Daugava'', bet kaut vai 2.1 sisteemas Nah gulamizstabas, man ir maaja nevis hata Kur girbees tur gulees uz zemes saguldiishu, gultas majaa ir triis un no kuram uz 2 varees guleet:) Tie kas ar mashiinu var droshi braukt, autinju ir kur iedziit(kaadas 8 mashinas man var iedziit) vaarti buus aizleegti visu laiku, tikai atsleegshu lai kaadu ielaistu Var jau pie maniim iesildiities un visi baraa uz Valeo, 10 min gaajiens tikai, bet paljube pei maniim 16-17 arii party notiks, ta ka tie kas ieradiisies uz sho varees arii to apmekleet Edited November 30, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Beefy mle ko tu vari te manu maaju apcelt Normala maja 2staavi liels daarzs ar lielu garaazhu, un pirts eeku aizmuguree(nepabeigta) Pagaidaam nav focuks pa rokai tapeec bildes arii nav Varbuut kaads zin kur atrodaas 64 vsk, nu karoche tur pat netaalu uz Ieriku ielas pusi ir taads privato maaju rajons, un vineaa no taam majaaam dziivoju es Dream man dzivo paari ielai, vins varbuut varees par manu maaju kaut ko labu pateikt Varbuut kaads no adminiem var iedot vismaz man tiesibas posteet topic - pasakuma dalibnieki, jo vins redz ir aizverts, un nevaru pielikt maksataajus tas man dikti tuvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Jaa,jau dzirdeejaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 tas man dikti tuvu Kur tad tu dziivo Jimmy VArbuut saakam iesildiities pie tevim, tad turpinaam pie maniim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now