Jump to content
GIGN Forum

Bustera Bugreports

macho
 Share

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Heh, taa tam buus buut. 3 busteros ir speeks. :) Runaajot par lagiem, gign, cik esmu lasiijis, peedeejaa laikaa pats meedz lagot, bet var jau buut, ka vaina ir busteros. Kad ieej speelee ar 3 busteriem un tiec serverii, nominimizee CS un 2 no tiem 3 izrubii. Varbuut tas kaut kaa liidzees. :)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Hmmm tada veida varetu tak chiteri dafiga sanakt!

ja sis variants tieshaam straada, tad nafig tu vispar te par vinju ierunajies??? psc tagad lai visa pasaule zin... :superlol:

runajot pa teemu man viss strada, firewall man ir, antivirus man ir nod32 3versija. un OS man ir Windows vista home premium. btw lai es vinju palaistu man vaig iesleegt busteri/ieiet cs/man izmet araa eroru/es uzspeizu ok/mani izmet araa no cs/es izsleedzu busteri/iesleedzu cs/uzspiezu favourites/un connecteejos gignam.

Edited by deeler

• 2 weeks later...

Tikai gribu redzzet ka tu tur uz jau palaista cs'a injekcēsi kadu cheatu jo visiem vajaga butt saakuma butt palaistiem un pec tam csu cik man zinaams vai ari es smagi kluudos !!! runajot par teemu shitas buusteris totaali neiet kopa ar kaspersky 6.0 jo tads idiots visu laiku saka ka kipa tas ir INVALIDER or somting like this tapec to kaspersky es sleedzu ara palaizu busteri ieeju cs kad viss chikenieka palaizu atkal kasperky un viss iet kaa smeerets :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...