anfisa Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 27. - 29. nov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 27. - 29. nov. Un tie ir tie datumi,kad skolniekiem un studentiem kjipa skola nava taas 3dienas?Jeb visiem kjipa briivs?kaa tur isti ir?negrib kads paskaidrot jeb kadu linku iemest!Paldies!bushu ljoti pateicigs!Jutos toch kaa no meness nokapis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Datumi samita laikaa neder daaa, ka ieprieksh rakstija - Macho,Edd,Test2,Pain netiek, tad jau tas nebuus nekaads gign pasakums Teikshu vienu zakalebalo shitas viss, shitaa mees te dirs...sim veel menesi.... Es saku 15 decembris, viesu nams it kaa ir jau atrasts Naudu savakshu, kaa to pateikshu, kad vajadzees naudu Naudu no katra purna vajag 10 ls, tas ir neieskaitot shmiga,cels un paika... Talaak man interesee galveno gignieshu viedoklis vai shita datumu buushana der, talaak tad jau domasim Ja kaadam ir veel kaads reaals variants(kas nav Nato samita laika) droshi rakstat Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 ok! 10ls bez smigas gan liekas "mazliet" pasaliti, jo, parasti, tusins ar dzekiem kaut kada huina un totalu piedzersanos un biljardu maksa lidzigi, bet let it be! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Oxdead arī ieradīsies uz tusu? Ja tā, tad es savu slinko pakaļu arī varētu aizvilkt , lai tev apstaigātu 3x apkārt ar izbolītām acīm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 (edited) Oxdead arī ieradīsies uz tusu? Ja tā, tad es savu slinko pakaļu arī varētu aizvilkt , lai tev apstaigātu 3x apkārt ar izbolītām acīm. LOL ! ka tas jasaprot! Beefy ps bet nu tad jau nevar nenakt, ne? edit ps - visiem vajadzetu ierasties ar mazam lapinam, piespraustam, kur rakstits niks un skills Edited November 17, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Niks: AllwOrth Skills: Outrageous Uztaisa kāds, kas taisīs sev, arī man tādu kartiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 winter party zinu labu pirtinju dazhu minuushu braucienaa no riigas pie vangazhiem kk tur SEENIITE. Diezgan omuliigi un leeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Datumi samita laikaa neder daaa, ka ieprieksh rakstija - Macho,Edd,Test2,Pain netiek, tad jau tas nebuus nekaads gign pasakums Teikshu vienu zakalebalo shitas viss, shitaa mees te dirs...sim veel menesi.... Es saku 15 decembris, viesu nams it kaa ir jau atrasts Naudu savakshu, kaa to pateikshu, kad vajadzees naudu Naudu no katra purna vajag 10 ls, tas ir neieskaitot shmiga,cels un paika... Talaak man interesee galveno gignieshu viedoklis vai shita datumu buushana der, talaak tad jau domasim Ja kaadam ir veel kaads reaals variants(kas nav Nato samita laika) droshi rakstat cik kopā vajag un kurā vietā atrodas tas viesu nams? 15 man liekas der. p.s. bīfs kapeiku pisējs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 cik kopā vajag un kurā vietā atrodas tas viesu nams? 15 man liekas der. p.s. bīfs kapeiku pisējs Re ku buus karte kaa atrast - http://www.pirtsmadaras.lv/public/?id=49&ln=lv Ja nemam 2 staavus uz 12h - 120ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 cik kopā vajag un kurā vietā atrodas tas viesu nams? 15 man liekas der. p.s. bīfs kapeiku pisējs santiimu pisejs, nevis kapeiku! ziniet ko.. varbut tad par tiem 10Ls uz akvaparku kopistiski? un smigu pa kluso somaa lidzi Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Re ku buus karte kaa atrast - http://www.pirtsmadaras.lv/public/?id=49&ln=lv Ja nemam 2 staavus uz 12h - 120ls. obana! vieta jau eleganta! zel, ka taads smuks galds ar nammam neietilpst cena! Kursh piesakas par rosola taisitaju? Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 obana! vieta jau eleganta! zel, ka taads smuks galds ar nammam neietilpst cena! Kursh piesakas par rosola taisitaju? Beefy Nu tad nav ko te pis...ties un janem ciet, a to mees lidz Janiem pasakumu plaanosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 es Jaanjos netieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 es Jaanjos netieku Deam, oki mekleejam citu vietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 (edited) Un tie ir tie datumi,kad skolniekiem un studentiem kjipa skola nava taas 3dienas?Jeb visiem kjipa briivs?kaa tur isti ir?negrib kads paskaidrot jeb kadu linku iemest!Paldies!bushu ljoti pateicigs!Jutos toch kaa no meness nokapis! NATO Sabats, visiem anv uz skolu,l darbu, studeet nu kr4 VISS CIET, VEIKALi nestraadaa, latgaliite ciet!!!!!!! statoili ciet, visi majaas pie kamiina varees skatiities viasat sporta kanaalus, vai arii 'bishkinj' iedzert gign burzinjaa kaads shodien datums un meenesis? Edited November 17, 2006 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 ok! 10ls bez smigas gan liekas "mazliet" pasaliti, jo, parasti, tusins ar dzekiem kaut kada huina un totalu piedzersanos un biljardu maksa lidzigi, bet let it be! Beefy Beidz taa nesaki, citādi cilvēks nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Un tie ir tie datumi,kad skolniekiem un studentiem kjipa skola nava taas 3dienas?Jeb visiem kjipa briivs?kaa tur isti ir?negrib kads paskaidrot jeb kadu linku iemest!Paldies!bushu ljoti pateicigs!Jutos toch kaa no meness nokapis! http://www.rigasummit.lv/lv/id/cats/nid/645/ Nedzīvoju Rīgā, bet esmu labāk informēta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Ja viss notiek 15ajaa, muus ar wormu vari neieskaitiit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Taa kaa nekada lielaa atsauciiba neparadijaas, un tas nozimee, kad nekada liela nauda varetu tikt neievakta, negribaas pasham iebersties un savu laiku tereet Vieta bija nosaukta un datums arii bija atrasts p.s. Ja kaads atrodaas kurs sariko, mani 100% var skaitiit iekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudeboyz^^ Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 turpmaak shitadus shitainus topikus nevajg taisiiit, kas ir sanjemies kko dariit uzraxta vieta datums utt , posto sheit tie kas grib un viss kka tml Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 turpmaak shitadus shitainus topikus nevajg taisiiit, kas ir sanjemies kko dariit uzraxta vieta datums utt , posto sheit tie kas grib un viss kka tml Hmmm tadas siikums, kurs iemaksaas garantijas naudu? Un ja cilveki nesanaak, kurs tev to garantijas naudu atdos - neviens Ja nepamaniji vieta un datums tika nosaukti, atsauciba - 0. Saproti nu nevaru es samaksaat taa nahaljavu garantijas naudu, ar ceribu, kad cilveki savaksies... Tam visam vajag kaadu pamatojumu - garantiju, kuras nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Hmmm tadas siikums, kurs iemaksaas garantijas naudu? Un ja cilveki nesanaak, kurs tev to garantijas naudu atdos - neviens Ja nepamaniji vieta un datums tika nosaukti, atsauciba - 0. Saproti nu nevaru es samaksaat taa nahaljavu garantijas naudu, ar ceribu, kad cilveki savaksies... Tam visam vajag kaadu pamatojumu - garantiju, kuras nav 15. novembris kaut kada uber vietinja pie Rigas robezas. Ja topiku sita pispamo, neviens to ari nepamana! Varetu vel panemt muzikas aparaturu un strobu un reaali iekalbasit prodigy un kaut kadu sitainu dance vai hvz ko! lai ir reals drug party un es esmu IN. Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 15. novembris kaut kada uber vietinja pie Rigas robezas. Ja topiku sita pispamo, neviens to ari nepamana! Varetu vel panemt muzikas aparaturu un strobu un reaali iekalbasit prodigy un kaut kadu sitainu dance vai hvz ko! lai ir reals drug party un es esmu IN. Beefy Beefy, bet lai to vietu aiznemtu ir jaiemaksaa droshibas nauda (Varbuut jau pa shiim dienaam tas datums ir aizsists). Un pagaidaam sanaak man tikai kaadi 5 cilveki, kas butu brauceji, vai vinji riskees ar saviem 10 Ls, lai samaksaatu rezervaciju, un iespejams naudinju pazaudetu. Ja buutu jau kaadi 10 brauceji, varetu lietas bidiit, un kaut ko domat, un vismaz paldies Spite pateica, kad Worms un vinja netiek, Macho teicaas kad buus, un kur tad parejie gignieshi, Krish gribeja pasakumu, bet pats pazuda... Ja vinji izraditu kaut kaadu veelmi, mees jau savaktu kaut kaadus 10 cilvekus, un es domaju, tad ar to pietiktu lai parejos ieintereseetu, un pasakums notiktu. Nu kaut kaa taa pagaidaam shis ir kartejais pasakums par kuru tika runaats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 ja dzer, tad dzer - tad nav ko dirsties !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now