Jump to content
GIGN Forum

Aaaaah ;[

RAIDER
 Share

Recommended Posts

Sakat kas pa vainu..

Kaa mees visi, varbut ne visi, zinam, ka CS'am kaa arii citaam, kaut cik sakariigaam speeleem ir vaidziigs directX.

Tad rodas jautaajums - kaapeec es nevaru speeleet taadas speeles, kaa GTA, NHL, FIFA [vobshem sporta speeles] uc. BET CS'u varu? No visaam speeleem, ko esmu vilcis man ir aizgaajis AGE OF EMPIRES. [Microsoft Games]

Pie "RUN" uzrakstot "dxdiag" man paradas, ka lietoju DirectX 8.1 versiju.

Protams taa nav jaunaakaa versija. Un man tak pietiktu praats uzinstaleet jauno 9.0c versiju, ne? Bet taa vietaa vins izmet kkadu smirdigu [piedodiet] erroru. sk. bildi.

Es gribeetu zinaat vispaar, kas notiek..

Domaaju, ka jautaajums ir gruuts un vienkarsa topica piesarnosana buutu lieka. Ja nezinam, nerakstam.

Paldies.

post-17-1163361140.jpg

Nu vo..

Izspildiju tik taalu - You want the hardware tab of system properties, click the driver signing button and set it to ignore or warn.

Bet kad instaleeju directX'u, tad vins aizgaaja bik taalaak setupaa un beigaas paraadijaas atkal kkads savaadaaks errors. (An internal system error occored. Please refer to DXError.log and DirectX.log in your windows folder to dermine problem.) Nu vo.. ar to paraadijaas, ka instalation failed. Tatad iegaaju iekshaa ieksh windows tajaa folderii un man paraadijaas sekojoshais. skat. bildi.

Taakaa es neko nesaprotu, tad varbuut kaads vareetu paskaidrot.

post-17-1163435167.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...