Jump to content
GIGN Forum

RAIDER

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RAIDER

  1. RAIDER

    Games

    pff.. es te taa padomaaju, ka man pilniigi vareetu aiziet NHL 05. Kapeec? Pagaashgad kkadi sencha draugi parinstaleja windowsu un laikam uzlika jaunako directX'u. Un tas vareeja buut directX 8.1 Labi, ieshu lejupielaadeet kkur to nhl05, cerams, ka ies
  2. Sakat kas pa vainu.. Kaa mees visi, varbut ne visi, zinam, ka CS'am kaa arii citaam, kaut cik sakariigaam speeleem ir vaidziigs directX. Tad rodas jautaajums - kaapeec es nevaru speeleet taadas speeles, kaa GTA, NHL, FIFA [vobshem sporta speeles] uc. BET CS'u varu? No visaam speeleem, ko esmu vilcis man ir aizgaajis AGE OF EMPIRES. [Microsoft Games] Pie "RUN" uzrakstot "dxdiag" man paradas, ka lietoju DirectX 8.1 versiju. Protams taa nav jaunaakaa versija. Un man tak pietiktu praats uzinstaleet jauno 9.0c versiju, ne? Bet taa vietaa vins izmet kkadu smirdigu [piedodiet] erroru. sk. bildi. Es gribeetu zinaat vispaar, kas notiek.. Domaaju, ka jautaajums ir gruuts un vienkarsa topica piesarnosana buutu lieka. Ja nezinam, nerakstam. Paldies.
  3. Es prasu lai apskaidro! Un tu delj taa paarpratuma, Lukesh tagad mani ieniisti ? pff.. Pietam es sajaucu par taam 6 sekundem lidz rauda beigam, jo bija palikusas 17 SEKUNDES, LOL! ie4eko demku!
  4. Nu vot. Taa probleema katru dienu paradas, bet ne katru reizi kad ieledzu CS'u. Tapec rodas jautajums - KAPEC TADS ERRORS? KUR LIETA? Uzspiedu - "To see what data this errors report contains, CLICK HERE." Nu tatad ja kads kko saprot no taa visa un kur vaina slepjas, tad ludzu palidziet! Ja kas PM RAIDER`` @ enio.irc.lv edit: sry par otro topicu.
  5. Sveiki! Man buutu taads jautaajums. Kapec palielinoties speletaju skaitam ekraanaa, pazeminaas FPS? Varbut kads var palidzet.. No Baltgames.lv esmu visu to pamacibu izlasijis un visu izdarijis, kaa tur rakstits. FPS ir pacelies, bet nav atrisinajusies taa probleema, par to speletaju skaitu ekreenaa. Paldies!
×
×
  • Create New...