Jump to content
GIGN Forum

raider`

Mirstīgais
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

raider`'s Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Nu vo.. Izspildiju tik taalu - You want the hardware tab of system properties, click the driver signing button and set it to ignore or warn. Bet kad instaleeju directX'u, tad vins aizgaaja bik taalaak setupaa un beigaas paraadijaas atkal kkads savaadaaks errors. (An internal system error occored. Please refer to DXError.log and DirectX.log in your windows folder to dermine problem.) Nu vo.. ar to paraadijaas, ka instalation failed. Tatad iegaaju iekshaa ieksh windows tajaa folderii un man paraadijaas sekojoshais. skat. bildi. Taakaa es neko nesaprotu, tad varbuut kaads vareetu paskaidrot.
  2. tenq, macho. Es ieprieks arii izmantoju googli, bet neveiksmiigi. Tikai Anglju valoda nav mana stipraa puse. Varbuut, kuram nav slinkums vareetu iisi apskaidrot, kad jaadara.
  3. raider`

    Normalas Mapes

    Nejau visi to ieveero. Es piem iegaju servaa, vispar nezinaju par tadu prikolu. Saku saut ar famasu, man sak dirst, tad sapratu, ka jaaspeelee ar TIEM ierochiem, bet kad panjemu TO ieroci tad kkads blurry saak ar AK shaut.
  4. ??? Ko vajadzēja? kr4 varoni man vairs no tevim neko nevaig
  5. nepalaid muti, chali. Es zinu, ka tas ir nVidia, ka uzinstaleeju nVidiadraiveri un izdzesu es arii nVidia draiveri, tikai citu. Un problema nebija taa, ka man kkas nestraadaaja, vnk taa vaidzeja.
  6. Sveiciens! Tatad tik tikko izdzesu kkadu vecu windows draiveri un uzinastaleeju kkadu windows 44.03 draiveri. Bet tad kompim kkadi lagi paraadijaas. Uzbindoju magjisko "ctrl+alt+delete" un redzu ka pc noslogots pa vesaliem 100% un vainigs kkads "SVCHOST.exe" (skat. bildi) plz help. danke.
  7. raider`

    Sniedzinjs. ^_^

    Teddy, tu no 4iekurkalna, vai bija kkadas darishanas vnk ?
  8. raider`

    Ticiet Vai Nē! ;>

    pff. Es domaju, ka Amerikaa ir kkadi uuber serveri
  9. 6min ka4aaja. Muuviks labs.
  10. 2. variants. Saaku spelet nesen.
×
×
  • Create New...