Who.mE? Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Man ir radusies šāda problēma. Kad es no vēlos novilkt kādu programmu no kāda weba. Piemēram: Photoshop CS2 no http://moviem.netgames.lv - Un man tas photoshop saglabājas uz datora kā .iso fails. Nevaru palaist programmu ne extrakt neko. Ko darīt lai nebūtu šie te .iso faili bet .exe ? Tas ir ar jebkuru failu kuru vēlos novilkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 novelc "daemon tools" p.s. piemeram, no shejienes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Ir vieglaks variants.Noka4aa Nero tur kko saspaidi tiri piri tad uz ta iso faila spied labo peles pogu un izvelies image drive un viss iet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 piekritisu pain, tas ir vis elementarakais variants... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 3, 2006 Author Report Share Posted November 3, 2006 novelc "daemon tools" p.s. piemeram, no shejienes Novilku: Daemon Tools - Bet kad mēģinu palaist man uzmet šādu erroru: "This platform not supported". Novilku vairākus Daemon Tool dažadas versijas, bet viens un tas pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Kas tad tev par OS, ja nav suportēts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Ir vieglaks variants.Noka4aa Nero tur kko saspaidi tiri piri tad uz ta iso faila spied labo peles pogu un izvelies image drive un viss iet! Kā man besī n00b kas neko nevar normāli paskaidrot lai varētu rasties kāda apskaidrība cilvēkam kam ir problēma. Tā tagad paskaidrošu Novelc D-Tools vai Nero image drive (Nāk līdzi NERO 7 Premium).Nokačā savu (piem. Adobe Photoshop.iso) kad zakačka ir beigusies palaid Nero image drive (skaidroju par nero tapē ka tur vieglāk) ,parādās logs kur ir parādīts Options. Zemāk redzams First drive (F:) vai kāds cits burts. Zem tā ir Enable drive, ieliekam ķeksi. Augšā parādās AUSS blakus options. Ieejam. Tālāk ir redzams Image bik zemāk logs kam blakus ir poga ar daudzpunkti (tā ir browse poga) tur mēs iespraužam mūsu Adobe photoshop.iso. Zem līnijas pēc 3 sec vajadzētu parādīties tekstam ''The image was mounted''. Tālāk ejam My computer. Tur ir mūsu virtuālais disks (F:) vai kāds cits , ar Adobe iekšā. Tālākā instalācija ir līdzīga tai kad piemēram mēs instalējam cs no diska vai ko citu. Prieks palīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Bet viņš tak teica ka DAEMON tools nevar uzlikt, jo pasaka ka nav suportēta platforma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 ai psc...kr4 ka var cilveks nepist kko par D-Tools tas ir vnk , mdaa neko negribas paskaidrot bet es iesaku jaunako D-Tools 4.06 tas palaizh visu megini sho man ari agrak dazhas citas D-Tools versijas visu nelasija un p.s kad gribi kko instalet (ISO) izvelies All Files *_* Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Bet viņš tak teica ka DAEMON tools nevar uzlikt, jo pasaka ka nav suportēta platforma! Tad lai liek uz Nero abi divi dara to pašu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now