MMX Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 (edited) Sveiki! Nicks : MMX! ( IR reģistrēts ) Vecums : 17 Nodarbošanas : Mācos , ik pa laikam uzspeleju cs! Tiesības : slap slay say adminchat Stati : Pagaidām stundas maz , bet pirms statu refresh bija diezgan daudz! btw - uz servera speeleju vairaak ka gadu! Edited October 27, 2006 by MMX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 kaa jau dazhos citos topikos mineets - ne aktivitaate forumaa, ne aktivitaate serverii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 kaa jau dazhos citos topikos mineets - ne aktivitaate forumaa, ne aktivitaate serverii. hm... man persongi šeit foruma nav ko daariit! Vnk .. liekus postus taisiit? :/ Serveri spēleju kad ir laiks! jo macības nevar atlikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 njaa, 9h onlainaa! priekshkam tev vajag? nu tas ir jauki ka tev macibas 1. vieta, tapec labak turpini macities un atstaj admineshanu to zinja, kuriem CS ir svariigakais Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 Sorzzz..Par offtopic , bet istaas tev tieshaam Cs ir 1. vietaa :/ jo tu pat lasiit veel kartiigi nemaaki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 tikai nevajag saakt viens otru ar apvainojumiem apveltiit buchers ir forshs geks, un protams vinjsh tagad arii kopumaa aakstaas. mmx arii vispaar ir sakariigs geks. tad kad es ieraudziiju topiku ar pirmo poustu, domaaju, ka kaapeec ne. mmx btw kur tu maacies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 (edited) o pirmo reiz peec sen seniem laikiem uzrakstishu shinii sadaljaa un pateikshu ka esmu pret tapec ka vinjsh man vienreiz saaaka kaut ko dirst virsuu (un jaasaka ka vinji dirsieni taadi apmeram 14 gadiigaa stilaa bija) par to ka es vinjam aizraadiju ka vinjsh neiet defuuset bombu un pats vinjsh citiem brauca augumaa ka vinji pashi to nedara vot taa nu man liekas ka bija kaut kaads taads gadiijums. Edited October 27, 2006 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 mmx btw kur tu maacies? droshvien skolaa... btw, shis subjekts ir biezhi pieraadiijis sava nenobriedushaa praataa nestabilitaati! btw, vinam shausmiigi patiik zhurkot baazee un ja tiek aizraadiits, tad protams tiek uzmesta luupa un kkas dzeeliigs atcirst, takaa domaaju droshi var dot taas slap tiesiibas, varees pats sevi slapot pa baazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 o sanak ka neesmu viens nonaacis pie shii secinaajuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 droshvien skolaa... hahaha! man patiik slowika humorinjsh - taads paviegls un pozitiivs. Kaut visi gign komuunas biedri buutu ar tik labu humorizjuutu p.s. taa kaa man jaapasaka arii kaukas par teemu, lai shis nebuutu spams, tad saku nee, balstoties uz liecinieku izklaastiito Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 Sveiks EDD! Mācos Rīgas 46. Vidus Skola 11. a Klase Pa forumiem staigaat nepatīk , jo zinu ka piereģistrējos šeit tikai nesen! Un redzu ka daudzi te raksta gudras lietas! Vienkārši domāju ka varētu pajautāt par admina tiesībam! Lab bb , Es Macīties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Pa forumiem staigaat nepatīk , jo zinu ka piereģistrējos šeit tikai nesen! ej vien maaciities - taa tev buus labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 (edited) Sveiks EDD! Mācos Rīgas 46. Vidus Skola 11. a Klase Pa forumiem staigaat nepatīk , jo zinu ka piereģistrējos šeit tikai nesen! Un redzu ka daudzi te raksta gudras lietas! Vienkārši domāju ka varētu pajautāt par admina tiesībam! Lab bb , Es Macīties! Atvainojos par spamu, bet taa skola ir un lielaakaa dalja kas tur maacaas ir totaali cirviji, reaali neliidzsvaroti cilveek, kuriem tikai kaut ko pasaki un tev jau 30 teksti pretiii... Tas ir nomanis redzeetaa un dzirdeetaa par to skolu.. Edited October 27, 2006 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 mja... beigās kaut kāds tik sanāca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 man gan liekas, ka pirms gada tev bija kādi 13 gadi, bet tas nu tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts