ANALGINS Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 ieliku trepes, vizmaz texturu, ar pogu kvadratam virsu apals merkis, ieeju spele un skatos FAK JUUU! neka neredzu un trepes ari nav ka uzlikt kadas trepes, kaut ka nuke`ee vai citas kartes dzels roru vai finiera po, katik ir .. ieliku kkadas sastarnes no piranesi, un uz tam nevareju uzkapt plx help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Nevajaga spikot no citam kartes,bet domat pasham savas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 sakuma jaiemacas spikot, un tad var domat pats savas fichas, nemaz nebutu prasijis ja butu sanakusi huinja ar kaste, proti, salikt tas tada augstuma lai patav varetu parvietoties.. so, ka uzlikt man kkadas trepes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Uztaisi laukumu, kuru vēlies kā trepes ar vienalga, kādu textūru. Es parasti lieku AAAtrigger, lai varētu atšķirt, bet spēlē tā textūra nebūs redzama tā pat. Tagad šim laukumam uzliec func_ladder. Un tagad pa virsu liec tādu pašu bloku, kāds ir trepēm, tikai ar tādu textūru, kādu vēlies redzēt spēlē. ai fook, es sajaucu, tie bloki jāliek otrādāk, redzamā textūra apakšā, ne pa virsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 26, 2006 Author Report Share Posted October 26, 2006 bet lol, ka tada gadijuma uztaisu planu bloku ? jo visu laiku taisu tadus kvadratus kas ir , ari del ta prasu, butu mazaki bloki neliktu trepes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Augšā pie pogām ir divas tādas pogas ar attēlu, kā rūtiņām. Piespied to, kuram klāt ir - zīme, tik daudz cik vajag. Pēc tam ar + zīmi var tikt atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 26, 2006 Author Report Share Posted October 26, 2006 tatad beigas sanak ta ka bloks uz kuras ir textura ar trepem tad tads pats bloks pa virsu, un noradita func_ladder ja ? pedejais jaut, kur atrast un noradit func_ladder ? skatos pie entities vai ka un neredzu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 No pirmā teikuma tikai pusi sapratu, ko tu tur prasiji. Kr4 tā uztaisi bloku ar kāpņu textūru, tie to entity, func wall, render mode-solid(no light) Uztaisi bloku ar AAAtrigger textūru uzliec to priekšā iepriekšējam blokam, kuram tev ir kāpņu textūra, tie to entity, func_ladder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 26, 2006 Author Report Share Posted October 26, 2006 (edited) skaidrs kas jadara BET MAN TUR NERADA NEKADAS FUNKCIJAS UZ F BURUT, KA TAS VAR BUT ???!!!)!!!!111! one! ari uz R nav nekas.. Edited October 26, 2006 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1lex Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 ir arii jauzliek pirms trepeem func_wall lai vinas ietu vismaz man taa bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Es pagaidām daru šadi.: Uztaisu block ar tepju textūru pa virsu uzvelku tikpat lielu block ar aaatriger vai ka viņu tur sauca paņemu to block ar atriger un nospiezhu ctrl+t un izvēlos func_ladder vismaz man pagaidām iet tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now